One spot. Φθηνή πηγή!

Τώρα τι να πω....

Χτες εφτασε από το Musik Produktiv......

Good deal though ;)

ps. Γράφει "Will even convert international voltage (100V-240V) automatically; no transformer needed! " Τα αμερικάνικα βίσματα είναι τα ίδια με τα δικά μας η είναι πλακέ όπως τα αγγλικά?

Τα Αμερικανικα ειναι στανταρντ πλακε αρα και αυτα πρεπει να ειναι πλακε αλλα οι κονβερτορες υπάρχουν σε ολα τα ηλεκτρονικαδικα και κοστιζουν 1-2 ευρω .

Το one spot ΑΥΤΟΜΑΤΑ "αναγνωριζει" τα βολτ της παροχης & τα μετατρεπει σε 9v χωρις να υπάρχει αναγκη αλλου μετασχηματιστη.

ωραία ωραία!!!Ποιος είναι λοιπόν να κανονισουμε μια ομαδική?

Ναι αλλά εγώ που δεν έχω ουτε πιστωτική? Από ότι είδα πρόχειρα δεν παίρνει έμβασμα. Οπότε με ομαδική παραγγελία κατι γίνεται για την περιπτωσή μου.

Παιδιά έχω εγώ χρεωστική κάρτα (με αυτήν ψωνίζω από Thomann, λογικά μας κάνει :) ), δεν βλέπω όμως να έχουν καλώδια για να συνδέσεις παραπάνω από ενα εφφέ στο One-Spot... :( Αν κάποιος ξέρει που θα βρούμε τέτοια καλώδια ας βοηθήσει την κατάσταση... :?

ΤΕΛΕΙΑ! ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! :D :D :D ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΕΕΕΕΕΣ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!

Τροφοδοτικό γιά πεταλάκια! :wink:

Και εγώ είμαι μέσα αν γίνει τίποτα.

Παιδιά τζίφος, το eBay δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου (Visa Electron)... :( :( :(

παίζει κανένας άλλος τρόπος ?

όσο αφορά τα καλώδια έχω βρεί στον Τρίμη , Ibanez κάπως ακριβά βέβαια νομίζω γύρω στα 20-30€

Όχι, αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον... Τα 600 mW που λέει, τι εννοεί; Μήπως ο ποιητής θέλει να πει 600 mA; :?

Έχει κανείς υπόψιν του το switchmode?
Φαίνεται όντως ενδιαφέρον και σε καλή τιμή!

Το θέμα είναι ότι με μια αναζήτηση στο Google, δε βρήκα κάτι...

Ίσως είναι όπως οι κιθάρες Harley Benton ή τα ηχεία The Box που πουλάει ο Thomann που δεν ξέρω από πού τα προμηθεύεται και δεν έχουν καν εταιρικό site... :roll:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back