One More Time - Aerosmith

Dixie

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και το "Music From Another Dimension", οι Aerosmith, προς γενική έκπληξη όλων, κυκλοφόρησαν σήμερα ένα νέο EP, σε συνεργασία με τον Άγγλο Μουσικό, Yungblud. Η δισκογραφική δουλειά έχει τον τίτλο, "One More Time" και αποτελείται από 5 τραγούδια: My Only Angel, Problems, Wild Woman, A Thousand Days και το Back In the Saddle (2025 version).

Οι τελικές ηχογραφήσεις έγιναν στο στούντιο του Johnny Depp στο Los Angeles, ο οποίος είναι κολλητός φίλος του Steven Tyler και του Joe Perry, οι οποίοι και συμμετείχαν στα νέα κομμάτια από πλευράς Aerosmith, με τη συμμετοχή και του γνωστού ντράμερ, Matt Sorum (Guns N' Roses, Velvet Rover), εν τη απουσία του Joey Kramer, ο οποίος έχει να παίξει με το συγκρότημα από το 2020, λόγω προσωπικών προβλημάτων. Φιλική συμμετοχή και από τον ηθοποιό-μουσικό, Steve Martin, ο οποίος έπαιξε μπάντζο σε ένα από τα τραγούδια (My Only Angel - desert road version).

Οι Aerosmith είναι εκτός μόδας και trends ας πούμε τα πολλά τελευταία χρόνια ενώ παραμένουν μια από τις καλύτερες rock/hard rock μπάντες του πλανήτη με έναν lead κιθαρίστα κι έναν τραγουδιστή που στα 75+ τους είναι ήδη ιστορικές φυσιογνωμίες του αμερικάνικου ροκενρόλ. Το σημαντικότερο δε, συνεχίζουν να γράφουν ωραία τραγούδια, στο δικό τους ύφος, το οποίο δε μοιάζει με τίποτα άλλο.

Στις συγκεκριμένες ηχογραφήσεις προσωπικά θα προτιμούσα να τραγουδάει μόνο ο Tyler, στον οποίο σχεδόν όποιον και να βάλεις δίπλα θα φαίνεται λίγος, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι πήγαν για κάτι πιο μοντέρνο από τα συνήθη τους.

Πρωτ
Στις συγκεκριμένες ηχογραφήσεις προσωπικά θα προτιμούσα να τραγουδάει μόνο ο Tyler, στον οποίο σχεδόν όποιον και να βάλεις δίπλα θα φαίνεται λίγος, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι πήγαν για κάτι πιο μοντέρνο από τα συνήθη τους.
Συμφωνώ.
Επίσης δεν άκουσα ούτε ίχνος πρωτοτυπίας.

Πρωτ
Συμφωνώ.
Επίσης δεν άκουσα ούτε ίχνος πρωτοτυπίας.

Από 75χρονους…? Δεν το λες και έκπληξη. Η έκπληξη είναι μάλλον ότι παρά όλες τις δυσκολίες, είναι ακόμα εδώ και κάνουν μουσική. Και υπάρχουν φήμες και για κάποια / κάποιες τελευταίες συναυλίες.

Δεν το άκουσα ακόμα, θα το κάνω. Λατρεύω τους Aerosmith και είμαι πολύ ευτυχής που τους είδα ζωντανά στο Καραϊσκάκη, πριν λίγα χρόνια.

Από 75χρονους…? Δεν το λες και έκπληξη. Η έκπληξη είναι μάλλον ότι παρά όλες τις δυσκολίες, είναι ακόμα εδώ και κάνουν μουσική. Και υπάρχουν φήμες και για κάποια / κάποιες τελευταίες συναυλίες.

Δεν το άκουσα ακόμα, θα το κάνω. Λατρεύω τους Aerosmith και είμαι πολύ ευτυχής που τους είδα ζωντανά στο Καραϊσκάκη, πριν λίγα χρόνια.
Στο Καραϊσκάκη, η συντροφός μου τότε, που δεν ήταν πολύ νεότερη της γενιάς του κοινού των Aerosmith, έλεγε ότι ήταν η καλύτερη συναυλία που είχε πάει στη ζωή της.
Λογικό, διότι το live τους είχε όλα τα killer ballads και μεγάλα hits και ήταν σαν best of. Και ο Tyler ήταν -ακόμη άπαιχτος.

Πόσοι μεταλλάδες δεν θα σκότωναν για να μπορούσαν να κάνουν τη φωνή που κάνει στο "...the toss of the dice":

Στο Καραϊσκάκη, η συντροφός μου τότε, που δεν ήταν πολύ νεότερη της γενιάς του κοινού των Aerosmith, έλεγε ότι ήταν η καλύτερη συναυλία που είχε πάει στη ζωή της.
Λογικό, διότι το live τους είχε όλα τα killer ballads και μεγάλα hits και ήταν σαν best of. Και ο Tyler ήταν -ακόμη άπαιχτος.

Πόσοι μεταλλάδες δεν θα σκότωναν για να μπορούσαν να κάνουν τη φωνή που κάνει στο "...the toss of the dice":

Μεγάλη κουβέντα το «καλύτερη συναυλία στη ζωή μου» γιατί ακριβώς ένα χρόνο πριν τους Aerosmith είχαμε δει τους AC/DC στο ΟΑΚΑ, πριν μια διετία είδαμε και τους GnR πάλι στο ΟΑΚΑ, ίσως αυτό να είναι το top3 μου, τώρα που το σκέφτομαι.

Αλλά όντως οι Aerosmith ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ, πέρασα απερίγραπτα και δεν σταμάτησα στιγμή να τραγουδάω και να χοροπηδάω. Ανάμεσα στα άλλα, ο Tyler ήταν φέτες / γραμμωμένος κανονικά.

Ο Alice Cooper τον θεωρεί ίσως τον καλύτερο τραγουδιστή στην ιστορία της rock, μάλλον μαζί με τον Chris Cornell.

Anyway, ναι, τους έβλεπα ξανά άνετα, ακόμα μια φορά.

Αν δεν το έχετε δει,κάντε ένα κόπο και δείτε το τελευταίο tribute στον οζζυ...ο τύπος βγήκε στα 75+ και τους θέρισε όλους....και δεν είμαι και κάνας ιδιαίτερος φαν ταυλερ

Μεγάλη κουβέντα το «καλύτερη συναυλία στη ζωή μου» γιατί ακριβώς ένα χρόνο πριν τους Aerosmith είχαμε δει τους AC/DC στο ΟΑΚΑ, πριν μια διετία είδαμε και τους GnR πάλι στο ΟΑΚΑ, ίσως αυτό να είναι το top3 μου, τώρα που το σκέφτομαι.

Αλλά όντως οι Aerosmith ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ, πέρασα απερίγραπτα και δεν σταμάτησα στιγμή να τραγουδάω και να χοροπηδάω. Ανάμεσα στα άλλα, ο Tyler ήταν φέτες / γραμμωμένος κανονικά.

Ο Alice Cooper τον θεωρεί ίσως τον καλύτερο τραγουδιστή στην ιστορία της rock, μάλλον μαζί με τον Chris Cornell.

Anyway, ναι, τους έβλεπα ξανά άνετα, ακόμα μια φορά.

G^R απεχθανόμασταν αμφότεροι. AC/DC δεν θα πήγαινε ποτέ εκεινη!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back