- Πόντοι
- 1
Καλησπερα,
2 κωμματακια που εγραψα, οποιος εχει ορεξη ας ακουσει....
Ευχαριστω...............
2 κωμματακια που εγραψα, οποιος εχει ορεξη ας ακουσει....
Ευχαριστω...............
Φυσικα και ΟΧΙ!longshadow είπε:Αν και όχι του στυλ μου τα βρήκα αρκετά καλά...
Τα τύμπανα που ακούμε στο 1ο είναι όλα παιγμένα απο εσένα real time ,επάνω στα κουμπάκια του drum machine!??..
ουφ...πήγε η καρδιά μου στη θέση της!!.... ;D ;D ;Ddbfromhell είπε:Φυσικα και ΟΧΙ!
Αν δεν γινει και λιγο χαβαλες δεν λεει..................Τα σοβαρα και τα καλοστημενα ειναι για τους επαγγελματιες!!! ;Dlambrosgg είπε:Ωραια πραγματα φίλε μου. Λίγο αστείο βέβαια το όλο θέμα με το ντραμασίνι αλλά είχε το χαβαλέ του! Συνέχισε έτσι.
Σ'ευχαριστω πολυ...Μπράβο φίλε. Αν και δεν είναι το είδος μου, μου άρεσε ο τρόπος και τα παιξίματα. Πολύ καλός.
Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...spiros69 είπε:Mπράβο φιλε....πολυ πολυ καλος.εμενα μου αρεσε πολυ![]()
μακαρι να μην καταληξουμε ετσι!!!!spiros69 είπε:χαρας το κουραγιο σου ...λεω εγω...τελικα ετσι θα καταληξουμε μου φαινεται να παιζουμε...τσαμπα ψαχνουμε να βρουμε ατομα για μουσικη...τα παιζεις ολα μονος σου και γουσταρεις...ΤΕΛΟΣ...και η τρισολια σου Maidenia καργα...γουσταρωωωω
Σ'ευχαριστω για το comment...ReCoC είπε:Ωραία κομματάκια μουσικά. Εμένα το μόνο που με χάλασε είναι τα φωνητικά στο free.
Είναι απλά θέμα γούστου. Δε μου αρέσουν τέτοιου είδους καφρο-φωνητικά. Προτιμώ κάτι πιο μελωδικό.
Κατα τα άλλα με άρεσε πολύ
Σ'ευχαριστω...Πολύ ωραίος!!
Μπορείς να μας πείς πως δουλεψες για να βγεί όλο αυτο, συχρονισμένο και πια προγραμματα χρησιμοποίησες? Ενδιαφερον![]()