One Man Band (dbfromhell)

dbfromhell

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα,

2 κωμματακια που εγραψα, οποιος εχει ορεξη ας ακουσει....

Ευχαριστω...............

Αν και όχι του στυλ μου τα βρήκα αρκετά καλά... :)

Τα τύμπανα που ακούμε στο 1ο είναι όλα παιγμένα απο εσένα real time ,επάνω στα κουμπάκια του drum machine!??.. 

longshadow είπε:
Αν και όχι του στυλ μου τα βρήκα αρκετά καλά... :)

Τα τύμπανα που ακούμε στο 1ο είναι όλα παιγμένα απο εσένα real time ,επάνω στα κουμπάκια του drum machine!??.. 
Φυσικα και ΟΧΙ!

Οι απλοι ρυθμοι ναι,καποια γυρισματα ναι αλλα το σημειο που με παιδεψε λιγο και αναγκαστηκα να το ηχογραφισω σε διαφορετικο καναλι ειναι το σημειο με το διπεταλο...

Οσο για το zoom πραγματικα δεν αξιζει...χασιμο χρονου και ευρω!για απλους ρυθμους και χρηση μετρονομου ειναι καλο...αντε να τραβηξεις και καναν ηχο Еzdrummer...

Μπράβο φίλε. Αν και δεν είναι το είδος μου, μου άρεσε ο τρόπος και τα παιξίματα. Πολύ καλός.

lambrosgg είπε:
Ωραια πραγματα φίλε μου. Λίγο αστείο βέβαια το όλο θέμα με το ντραμασίνι αλλά είχε το χαβαλέ του! Συνέχισε έτσι.
Αν δεν γινει και λιγο χαβαλες δεν λεει..................Τα σοβαρα και τα καλοστημενα ειναι για τους επαγγελματιες!!! ;D

Απλα καποια στιγμη ξενερωνεις απο τα ακυρα που τρως συνεχως για προβες με το band(ο ενας μουνοδουλος,του αλλου κατι του τυχε,ο αλλος ειναι σε chill out φαση) και αναγκαζεσαι να τα μαθεις ολα μονος σου.Αντε να παρω και το drum set για να πεταξω και το κολοντραμμασιν!

Μπράβο φίλε. Αν και δεν είναι το είδος μου, μου άρεσε ο τρόπος και τα παιξίματα. Πολύ καλός.
Σ'ευχαριστω πολυ...

Mπράβο φιλε....πολυ πολυ καλος.εμενα μου αρεσε πολυ  ;)

spiros69 είπε:
Mπράβο φιλε....πολυ πολυ καλος.εμενα μου αρεσε πολυ  ;)
Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...

Η τρισολια στο Free στο 03:18 σου αρεσαι?

χαρας το κουραγιο σου ...λεω εγω...τελικα ετσι θα καταληξουμε μου φαινεται να παιζουμε...τσαμπα ψαχνουμε να βρουμε ατομα για μουσικη...τα παιζεις ολα μονος σου και γουσταρεις...ΤΕΛΟΣ...και η τρισολια σου Maidenia καργα...γουσταρωωωω

spiros69 είπε:
χαρας το κουραγιο σου ...λεω εγω...τελικα ετσι θα καταληξουμε μου φαινεται να παιζουμε...τσαμπα ψαχνουμε να βρουμε ατομα για μουσικη...τα παιζεις ολα μονος σου και γουσταρεις...ΤΕΛΟΣ...και η τρισολια σου Maidenia καργα...γουσταρωωωω
μακαρι να μην καταληξουμε ετσι!!!!

Ωραία κομματάκια μουσικά. Εμένα το μόνο που με χάλασε είναι τα φωνητικά στο free.

Είναι απλά θέμα γούστου. Δε μου αρέσουν τέτοιου είδους καφρο-φωνητικά. Προτιμώ κάτι πιο μελωδικό.

Κατα τα άλλα με άρεσε πολύ

Πολύ ωραίος!!

Μπορείς να μας πείς πως δουλεψες για να βγεί όλο αυτο, συχρονισμένο και πια προγραμματα χρησιμοποίησες? Ενδιαφερον  :o

ReCoC είπε:
Ωραία κομματάκια μουσικά. Εμένα το μόνο που με χάλασε είναι τα φωνητικά στο free.

Είναι απλά θέμα γούστου. Δε μου αρέσουν τέτοιου είδους καφρο-φωνητικά. Προτιμώ κάτι πιο μελωδικό.

Κατα τα άλλα με άρεσε πολύ
Σ'ευχαριστω για το comment...

κ εγω προτιμω κατι πιο μελωδικο..αλλα επειδη δεν μου αρεσει καθολου η clear φωνη μου προσπαθω να την σκεπασω......σε καμια περιπτωση ομως δεν θα ασχοληθω με growl...

ισως να μην σου αρεσουν τα δικα μου καφροφωνητικα...ακου το Sentenced - Vengeance Is Mine....μελωδικα καφρο-φωνητικα!!!!

Πολύ ωραίος!!

Μπορείς να μας πείς πως δουλεψες για να βγεί όλο αυτο, συχρονισμένο και πια προγραμματα χρησιμοποίησες? Ενδιαφερον  :o
Σ'ευχαριστω...

Θα ποσταρω καποια στιγμη ενα step by step...

Περιληπτικα ομως:Cubase για οτι εχει να κανει με ηχο...και Sony Vegas Pro σε οτι εχει να κανει με εικονα και text...Καθε καναλι που ηχογραφεις σε Cubase βγαζεις και απο μια ληψη σε Camera(στο Free ειναι σε καμερα με Mini DV πιοτητα ενω στο Stairway to Hell ειναι σε μια φτινιαρικη web-καμερουλα...γιαυτο και η καθυστερηση στα frames)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back