- Πόντοι
- 38
Εγω δεν μιλησα για αντιγραφη, ειπα οτι το κομματι το εγραψαν τα μωρα στην φωτια και το πηραν τα ξηλινα σπαθια οπως ακιβως ειναι (εν γνωση των μωρων) και το προσαρμοσανε στα δικα τους δεδομενα, και αφου το κυκλοφορισανε μετα δεν αναγνωρισανε την πραξη τους αυτη και μαλιστα την αρνηθικαν κατιγορηματικα. Ειναι σαν να δινω εγω ενα τραγουδι μου για τον καινουργιο δισκο του feather, και αυτος να το διασκευαζει και να το κοικλοφορει, χωρις να αναγνωρισει ποτε εμενα σαν συνθετη. Οσο για την περιπτωση του Τσαλικη, ε ενταξη οποιος δεν τραγουδαει απο μεσα του τους στοιχους απο το λιωμενο παγωτο οταν ακουει το τραγουδι, ε μαλλον εχει ακουστικα προβληματα. Αφου πολλες φορες αναρωτιεμαι πως και ο ιδιος καμια φορα δεν μπερδευτεται στις συναυλιες του. Αφου χαρακτηριστικα πρωτη φορα το κομματι το ακουσα στην τηλεοραση στο στουντιο που κανω προβες μαζι με αλλα 5 ατομα μπροστα και ολοι μαζι με ενα στωμα ειπαμε ο Τσαλικης διασκευαζει Ξυλινα σπαθια? Αλλα αφου προχωρησε το τραγουδι καταλαβαμε την απατη... Και οσο για αυτο που κανει ο Φοιβος ειναι απλο, περνει μερικα πασιγνωστα ριφακια τα οποια ολος ο κοσμος τα εχει μεσα στο μυαλο του και τα αλλαζει λιγο (μην κανουμε και μπαμ, προς Θεου) ωστε να σε κανει να τα προσεξεις θελεις δεν θελεις, αφου ειδη τα εχεις σχεδον αυτουσια μεσα στο μυαλο σου. Αφου ετσι κι αλλιος το κοινο που προοριζεται για τα τραγουδια του φοιβου ειναι 12αχρονα και 13αχρονα και αλλα μουσικα ιθαγενη γιδια, τα οποια ποτε δεν θα κατσουν να ψαξουν τετοιες ομοιοτητες.Και μην ακουω μαμακιες οτι ολα αυτα εγιναν καταλαθος, γιατι το παλικαρι το εχει σπουδαγμενο το πραγμα και ξερει πολυ καλα τι κανει :twisted: . Παλι με πηρε η παρλα...