Ομαδική ικανοποίηση

Γεράσιμε,

Παρατήρησα οτι, προκειμένου να ανεβεί το track, χρειάστηκε να συμπληρώσω όλα τα πεδία της upload φόρμας. Το πρώτο track το ανέβασα 2 φορές (το πρώτο, εννοώ) και εμφανίστηκε μία.

Οπότε, try again.

Φιλικά

Terumi

Στην τελευταία προσπάθεια μου έγραψε ότι το upload ήταν επιτυχές αλλά δεν το βλέπω πουθενά το bass track. Τι ακριβώς γίνεται;

Παιδια sorry για την καθυστέρηση. Εγώ φταίω!

1.Τα βασικά στοιχεία (όνομα, mail κλπ) πρέπει να τα εισάγετε όλα.

2.Το upload μια φορά αρκεί.

3.Πρέπει να ελεγχθεί, και γι αυτό δεν είναι άμεσα downloadable. (Ποτέ δεν ξέρεις τι ανεβαίνει καμμια φορά... :wink: )

4.Αν τύχει και κατεβάσετε το αρχείο και είναι πχ "bass.mpga" κάντε το rename σε "bass.mp3" και όλα θάναι καλά.

5.Μπράβο terumi και gerasimos! Εγώ την βρήκα κιόλας παίζοντας πάνω στο θέμα!

6.Θα πρότεινα να βάλει ο καθείς ότι προαιρείται... για να ανοίξει ο κύκλος, και μετά διαλέγει πάλι ο καθείς τι θα κρατήσει για την προσωπική του εκδοχή. Βέβαια έπεται το song no.2 κλπ κλπ.

7.Επίσης θα ήταν ακόμα καλύτερο αν αναφέρατε και τα όργανα που χρησιμοποιήσατε (πχ. Fender Jazzbass through Sansamp psa-1 στο Sonar 3.0...)

Η συνέχεια αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα πάντως!

Οπότε Angelo ήρθε η σειρά σου! Να ετοιμάζεται ο "πανικός" του skatempora :)

Τι γίνεται παρακάτω; Ποιός άλλος ενδιαφέρεται;

Σχετικά με το drum track, μπορεί να μην είχε κάποια κλασσική δομή αλλά μου άρεσε. Και κράτησε στην αρχή και στο τέλος μία κοινή περίπου φόρμα που μπορείς να πεις ότι είναι το θέμα του κομματιού. Πολύ ωραίο. Για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι πιο κλασσικό, αλλά γουστάρω περισσότερο την μίξη διαφορετικών απόψεων. Ανυπομονώ να ακούσω την άγνωστη συνέχεια...

Οι πληροφορίες για το μπάσο είναι: Fender jazz -> Sansamp classic -> ProTools. Δεν έχω κάνει editing ενώ δεν έχει φάει επεξεργασία ακόμα (compressor, eq κλπ), θα γίνουν φυσιολογικά στο remix αυτά.

Γεράσιμος

:) .... άκρως ενδιαφέροντα πράγματα λαμβάνουν χώρα στο forum....

λοιπόν... το κομμάτι με "κάλεσε" αρχικά να παίξω κάτι από πάνω με hammondοειδές... και μετέπειτα σε rhodesοειδές (που φάνηκε να κολλάει περισσότερο και στα πιο χαλαρά σημεία λόγω του μεγαλύτερου έυρους δυναμικών).... οπότε προς το παρόν έχω αφήσει τον "πανικό" στην άκρη... αναμένουμε την επέμβαση του άγγελου ο οποίος από ότι φαίνεται αναλαμβάνει να "στερεοποιήσει" την αρμονία του κομματιού... (γιατί παίρνει πολλές παραλλαγές ως έχει... ένας δωρικός τρόπος στο πρώτο θέμα θα έδινε αυτό το 70s... έχεις αφήσει χώρο για Ρε μείζον ακκορντάκι κύριε γεράσιμε... :) .... γενικότερα έχεις αφήσει χώρο για αρκετά πράγματάκια... όοοομορφα...)

αναμένω... και θα πράξω αναλόγως....

Πολύ καλά και τα τύμπανα και το μπάσσο. Δώστε μου 4-5 μέρες και θα είμαι έτοιμος. Καλό σαββατοκύριακο.

Αγγελος

Η ιδεα μου αρεσε πολυ και εχω κανει τρια track προς το παρον θα κανω upload το ενα (roads)

Καλως ήλθες φίλε tskrg!

Μπορείς να κάνεις το upload από το "Downloads" επάνω (υπάρχει σχετικό link). Ωστόσο, θα πρότεινα να περιμένουμε τον Angelo και τον skatempora ώστε να υπάρχει μία συνέχεια σε αυτά που ανεβάζουμε. Αν ανεβάσουμε όλοι μαζί από ένα track χωρίς να έχουμε ακούσει τα προηγούμενα θα γίνει μπάχαλο και ήδη οι δύο παραπάνω περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους. Καλό είναι να τα κάνουμε με την σειρά, ένας-ένας.

Συγνώμη που επεμβαίνω έτσι "δραστικά" στην "οργάνωση" του όλου θέματος. Και εφόσον συμφωνείτε, ας κρατήσουμε μία σειρά για να μπορεί το κομμάτι να εξελίσσεται και να μην αποτελέσει το όλο σκηνικό μία μαζική δημιουργία βάσης με tracks ασύνδετα μεταξύ τους.

¶ρα, ας γράψει ο Angelos, ο skatemporas και σειρά πήρε ο tskrg. Μετά;

Στο επόμενο τραγούδι, ας δουλέψουμε αλλιώς (θα έχουμε και την σχετική εμπειρία).

Φιλικά,

Γεράσιμος

Κύριε, κύριε!!!!!!!! Έγώ ρε παιδιά. !!!!! Περιμένω επιβεβαίωση αν έχω σειρά.

:!: :!: :!:

Κύριε' date=' κύριε!!!!!!!! Έγώ ρε παιδιά. !!!!! Περιμένω επιβεβαίωση αν έχω σειρά. [/quote']
3. Angelos

4. skatemporas

5. tskrg

6. cos_dr

7. ;;;

Γεράσιμος

Συμφωνώ με τον Γεράσιμο να τηρηθεί μια σειρά, κυρίως επειδή είναι η πρώτη φορά και θεωρώ ότι είναι ο συντονιστής του project.

Αυτό όμως δεν αποκλείει να ξεκινήσει παράλληλα ενα δευτερο project, με διαφορετικά μέλη και με την σειρά που θα ορίσει αυτός που θα ξεκινήσει το project, ο οποίος θα είναι και ο εκει συντονιστής. Και όσοι θέλουν συμμετέχουν. Οσο για το οργανωτικό της υπόθεσης θα μπορούσε να έχει τιτλο "Noiz Project 2" και τα αρχεία αντιστοιχα "Noiz Project 2 - Drums" κλπ

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν χρόνο μπορούν να τον αξιοποιήσουν. Δεν νομίζω ο yameth να έχει αντίρηση.

Με την ευκαιρία εγω θα είμαι ετοιμος μέχρι Σάββατο απόγευμα το αργότερο. Με συγχωρείτε για το μακρύ διαστημα αλλα τρέχουν πολλές υποχρεώσεις στην ζωή μου και η μουσική δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Γερασιμε και Αγγελε!!!!!!!!!!! Νομίζω οτι καλύτερα είναι να πηγαίνει το project χαλαρά, και να μην βιαζόμαστε στην καταχώρηση των φράσεών μας, γιατί από οτι κατάλαβα όλοι πνιγόμαστε με τις δουλειές μας λίγο πολύ. Συνεπώς καλύτερα να περιμένουμε και λίγο, ωστε να δίνεται η δυνατότητα στον κάθε συμμετέχοντα να πειραματίζεται χωρίς πίεση χρόνου με την ιδέα του για να αναδειχτεί και το μεράκι στο "εγχείρημα".

Εμένα μού ρχεται κατι σε organ που μπαινει "παιχνιδιάρικα" μετά απο μια εισαγωγή με 4 μετρα' πρώτα να αρχίζει το μπάσο και μετά να μπαίνει το drum στο intro του και.........................

θα το φτιάξω και βλέπουμε.

Φίλε Angele,

Με έχει φάει η ανυπομονησία :) Προτείνω το εξής: αν δεν έχεις κάνει κάτι μέχρι τώρα, ας προηγηθεί κάποιος άλλος (κάποιος έχει ήδη ετοιμάσει υλικό) και συνεχίζεις, απλά για να μην "κρυώνει" το όλο σκηνικό. Τι λές;

Γεράσιμος

Γεράσιμε με συγχωρείς για την καθυστέρηση. Το αρχείο το ανέβασα σήμερα. Ηταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που έγραφα κάτι στο Cubase και είχα και την "έξυπνη" ιδέα να αλλαξω την κάρτα ήχου το Σάββατο το πρωί και να τα ξαναγράψω με αυτήν .... (δεν θα το ξανακάνω εν όψη deadline)

Πάντως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες γιατί πραγματικά το ευχαριστήθηκα :D

Έχω κάποιο πρόβλημα με το download. Τα υπόλοιπα 3 tracks κατεβαίνουν, του ¶γγελου δεν παίζει.

Επιπλέον, μία παρατήρηση προς τον yameth: τα tracks στην περιοχή του download εμφανίζονται με άναρχη σειρά:

1. Το δεύτερο του Terumi (2)

2. Το πρώτο του Terumi (1)

3. Του ¶γγελου (4) και

4. Το δικό μου (3)

Μπορεί να γίνει κάτι να εμφανίζονται σωστά;

Γεράσιμος

1. Το download του Angelos είναι ok. Δοκιμάστε πάλι.

2. Η σειρά είναι αλφαβητική δυστυχώς...

Εντάξει. Το πήρα. Αλλιώς το περίμενα :) Μπήκες αμέσως στο ψητό! Ούτε ένα ακκόρντο :) Ωραίος! Νομίζω ότι το ενδιάμεσο σημείο που παίζεις άλλα πράγματα από το μπάσσο, ακούγεται μεν περίεργα τώρα, αλλά θα αναδειχθεί στη μίξη. Είχες κάτι υπόψη σου εκεί;

Νομίζω ότι πάει ωραία η κατάσταση. skatempora ετοιμάσου, ήρθε η σειρά σου.

Γεράσιμος

Γεράσιμε,

το κομμάτι έχει 4 θέματα:

1. Ενα σολο κιθάρα σε ΛΑ

2. Αρπίσματα σε ΡΕ με (Ρε, Ντο, Σι ύφεση, Λα)

3. Ενα πέρασμα νότες απο Ρε, Λα, Ντο, Ρε, Λα ...

4. Αλλο ενα σόλο κιθάρα σε ΛΑ

Ξανακουγοντάς το μερος 2 μοιάζει σαν να είναι λίγο έξω απο τον χρόνο, αλλα δεν είμαι και σίγουρος τι ακριβώς εγινε, ίσως να είναι και έξω απο τον τόνο :) Στην μίξη μου φαινόταν καλό πάντως.

Αυτό το σημείο εννοείς ή το 3 ?

Η βασική σκέψη ήταν να αφήσω ελεύθερο χώρο και για άλλα όργανα και να μην το μπουκώσω κιθάρες. Μου άρεσε πολύ το περασμα του μπάσσου σε ΡΕ αλλα κάπου τα αρπίσματα δεν μου εβγαιναν στο χρόνο και επειδή υπήρχε περιορισμός χρόνου προτίμησα να παραδώσω το κομμάτι γράφοντας την κεντρική ιδέα.

Είμαι ανοικτός σε οτιδήποτε παρατηρήσεις και ελπίζω να μάθω απο αυτό το project.

Αγγελος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back