Ομαδική αγορά από thomann

Fenderikos

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Σκέφτομαι να πάρω καμιά δεκαριά σετ χορδές vinci με τόσα καλά που διαβάζω γι' αυτές αλλά το 20άρικο μεταφορικά είναι κάπως. Αν μαζευτούμε 3-4 άτομα να δώσουμε από ένα ταλιράκι κάτι γίνεται. Να διευκρινίσω πως είμαι από Θεσσαλονίκη για όποιον ενδιαφερθεί. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά.  :)

Ή αν κάποιο καλό παιδί παραγγείλει πράγματα αξίας πάνω από 300 ευρώ, θα έχει την καλοσύνη να μου πάρει και μερικά σετ χορδούλες; Πρώτα θα του δώσω τα λεφτά εννοείται.

η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ενα καλητερο ποιοτηκα καλοδιο μιας και πηρα νεο ενησχητη.μεσα και εγω αν μαζευτουν και αλλοι.και εγω απο θεσ/νικη ειμαι

Θέλει κανείς να αγοράσει από thomann ή musicstore για αποστολή στην Αθήνα???

Sottos είπε:
Θέλει κανείς να αγοράσει από thomann ή musicstore για αποστολή στην Αθήνα???
πιθανον ναι για κατι "αναλωσιμα"... στειλε ενα π.μ. πριν φυγει η παραγγελια αν μπορεις

Απο musicstore θα προτιμούσα. Εγώ έχω μαζέψει 89ευρώ. Μου στέλνετε ενα pm με τα πραγματάκια/ποσό που θέλετε?

Ψαχνουμε ακόμη για ομαδική αγορά από thomann. ¨Εχουμε μαζέψει 230ευρώ περίπου κι υπολοίπονται 70... αν κάποιoς από Αθήνα θέλει να αγοράσει εξοπλισμό μεσω thomann με τσάμπα μεταφορικά, τώρα είναι η ώρα!!!

Ευχαριστώ!

(απο musicstore δεν εχει στείλει κανένας ακόμη)

Μπορώ εγώ να σου τις στείλω! Απλά στείλε μου πμ να κανονίσουμε!

παιδια θελω να παραγγειλω το rode nt1,εχετε παραγγειλει?

δεν ειμαι απο αθηνα btw ::)

Καντο μονος σου φιλε μου γιατι δεν βγαζεις ακρη....μια εβδομαδα προσπαθουσα να συννενοηθω και ακρη δεν εβγαλα.. :-\...ο ένας το ηθελε κοντο,ο αλλος το ηθελε μακρυ και ο τελευταιος το ηθελε και ξυρισμενο...απιστευτα πραγματα..

Εγώ νόμιζα οτι απλά ψάχνατε για ένα μικρό συμπλήρωμα του ποσού, αλλά αν μπλέξουνε πάνω απο 5 άτομα δεν βγαίνει άκρη!

Επίσης εγώ ήθελα χορδές που μπορεί κάποιος να τις ταχυδρομήσει σε απλό γράμμα έστω και συστημένο, ενώ

@Darky αν είσαι στην επαρχία πάλι δε θα πληρώσεις μεταφορικά?

χμμμ...νταξ η ασυνενόηση ειναι τραγικο πραγμα,τι να πω... :-X

@korakios  ναι,απλα ειπα να βοηθησω αν δεν ηταν η παραγγελεια  >300ε ωστε να μν υπαρχει επιβαρυνση στους

περρισοτερους που λογικα θα ειναι απο αθηνα,whatever ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back