οχι αλλα χαροπα τραγουδια!!!!

Ασφάλισε κάπου όλα τα αιχμηρά αντικείμενα του σπιτιού σου και άκου το When the walls go down από Evergrey τις μικρές πρωινές ώρες.

Αχ...Κατι νυχτες με walkman γυρνουσα στα Εξαρχεια μεσα στο κρυο ακουγοντας τους..Δε χρειαζομουνα κατι αλλο.. :lol:

Αρχηγοί πάσας μελαγχολίας και σκοτεινού ροκ, fields of the nephelim, τα παλιά όχι τα νεό μέταλ....

φοβερό συγκρότημα, αλλά δεν τους αντέχω άλλο..

Fields of the nephilin- Elizium

Ena apo ta kalitera album pou exw akousei an kai den mou aresoun genikotera to gothic groups.

Omws watch out einai oneiriko oxi melaxoliko!!!!to my ears of course

Lacrimosa-Kyrie
Eιδικά αυτό το Elodia που συνεργάζονται με τη συμφωνική του Λονδίνου... Ανατριχιαστικότατο. :)
Μακράν το καλύτερο group στο είδος του, και μάλιστα η δουλειά που κάνει ο τυπάς στις ενορχηστρώσεις είναι έτη φωτός μπροστά από τις (κατ'εμέ) μονότονες προσπάθειες του Christopher Johnson (Therion). Επίσης πολύ πολύ καλό είναι το τελευταίο τους album (μου θυμίζει Χατζιδάκι σε ορισμένα σημεία ;)) καθώς και το EP που είχαν βγάλει πριν 3-4 χρόνια!

Παπουτσι απ τον τοπο σου...

Θα ανεβω στον ουρανο-Ψαραντωνης (the master of Critic Metal)

Το κλαψομούνισμα των Radiohead δεν το ξεπερνάει κανείς... :lol:
Θα συμφωνήσω σε αυτό. :lol: :lol:

Οι Opeth προκαλούν μελαγχολία;;Εγώ θέλω να σφάξω κόσμο όταν τους ακούω :twisted:

Νικόλας ¶σιμος - Παπάκι

Μάνος Λοΐζος - Κι αν τα μάτια σου δε κλαίνε

Δημήτρης Λάγιος - Μωβ

Μάνος Χατζιδάκις - Η Προσευχή Του Ακροβάτη

Δημήτρης Λάγιος - Μωβ
Πωπωπω, τι μου θύμισες τώρα... Φοβερός δίσκος.... Πρέπει να πάω να τον βρω σε cd!! Τον είχαν οι γονείς μου σε lp :) Πολύ καλή δουλειά!

Εγώ γενικώς λατρεύω και διάφορα του Χατζιδάκι σε αυτό το στυλ (κιθάρα από πίσω, κανένα πνευστό + φωνητικά), αλλά σε πολλούς φαίνονται γλυκανάλατα. Εγώ τα προτείνω ανεπιφύλακτα όμως!! :)

Λοιπόν, τώρα αν σας πω ότι θεωρώ πολύ μελαγχολικά αρκετά (έως πάρα πολλά) τραγούδια της Anastacia θα με βαράτε;; :lol: 8)

Επίσης, από Opeth θεωρώ πολύ καλό δίσκο και το "Damnation" :)

Μην ξεχνάμε επίσης την Tori Amos: "Winter", "i i e e e", "Strange", "Gold Dust"... Καταπληκτικά κομάτια τα οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ (:lol:) να ακούσεις!! :)

Το winter είναι απο τα καλύτερα τραγούδια ever απο κάθε άποψη! Καραεπιβάλλεται!

Το κλαψομούνισμα των Radiohead δεν το ξεπερνάει κανείς... :lol:
Θα συμφωνήσω σε αυτό. :lol: :lol:

Οι Opeth προκαλούν μελαγχολία;;Εγώ θέλω να σφάξω κόσμο όταν τους ακούω :twisted:
Τα μεσημέρια του φθινοπώρου κάτσε στο μπαλκόνι αγναντεύοντας τον γκρίζο ουρανό και βάλε το deliverance στο cd player..........

Aπό κει και πέρα όντως ο συνδυασμός proggressive και death απλά σκοτώνει... :twisted: :twisted: :twisted:

Trending...

Νέα θέματα

Back