- Πόντοι
- 38
Ασφάλισε κάπου όλα τα αιχμηρά αντικείμενα του σπιτιού σου και άκου το When the walls go down από Evergrey τις μικρές πρωινές ώρες.
Μακράν το καλύτερο group στο είδος του, και μάλιστα η δουλειά που κάνει ο τυπάς στις ενορχηστρώσεις είναι έτη φωτός μπροστά από τις (κατ'εμέ) μονότονες προσπάθειες του Christopher Johnson (Therion). Επίσης πολύ πολύ καλό είναι το τελευταίο τους album (μου θυμίζει Χατζιδάκι σε ορισμένα σημείαEιδικά αυτό το Elodia που συνεργάζονται με τη συμφωνική του Λονδίνου... Ανατριχιαστικότατο.Lacrimosa-Kyrie![]()
Το κλαψομούνισμα των Radiohead δεν το ξεπερνάει κανείς... :lol:
Θα συμφωνήσω σε αυτό. :lol: :lol:Το κλαψομούνισμα των Radiohead δεν το ξεπερνάει κανείς... :lol:
Νικολας Ασιμος-Λινα θα προσθετα...Νικόλας ¶σιμος - Παπάκι
Πωπωπω, τι μου θύμισες τώρα... Φοβερός δίσκος.... Πρέπει να πάω να τον βρω σε cd!! Τον είχαν οι γονείς μου σε lpΔημήτρης Λάγιος - Μωβ
Τα μεσημέρια του φθινοπώρου κάτσε στο μπαλκόνι αγναντεύοντας τον γκρίζο ουρανό και βάλε το deliverance στο cd player..........Θα συμφωνήσω σε αυτό. :lol: :lol:Το κλαψομούνισμα των Radiohead δεν το ξεπερνάει κανείς... :lol:
Οι Opeth προκαλούν μελαγχολία;;Εγώ θέλω να σφάξω κόσμο όταν τους ακούω :twisted: