• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι Wrecking Crew στο Silver Dollar

mustafank

Μητσοτάκη κάθαρμα
Πόντοι
48
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Καλησπέρα, σε άπαντες!

Την ερχόμενη Πέμπτη 17/12/15 θα κάνουμε την παρθενική μας εμφάνιση, ως Wrecking Crew, στο Silver Dollar.

Θα παίξουμε pub rock, rhythm 'n blues και rock διασκευές, από Dr. Feelgood, Animals, Ten Years After, Johnny Thunders, Free και πολλούς άλλους (με την αρχοντομουτσουνάρα μου στο μπάσο , βεβαίως, βεβαίως  8) :P ;D )

Το live θα ανοίξουν οι Mojo Hunt, με ηλεχτρικιά διάθεση και μουσική από Hendrix, ZZ Top κ.α.

Ξεκινάμε γύρω στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω και δια ζώσης (και ούχι, μόνο, μέσω πληκτρολογίου).

:)

Καλή σας επιτυχία και ότι καλύτερο για αύριο παίδες.

Μπορεί βέβαια εγώ να μην μπορώ αλλά καλό είναι να βάζετε και τα στοιχεία του μαγαζιού (ίσως και καμιά αφισούλα) στην αναγγελία του live για να ξέρει κι ο κόσμος.

Οι δε ενστάσεις μου για την οικειοποίηση ενός τόσο ιστορικού ονόματος (ακόμα και αν το χρησιμοποιούσαν ως ψευδώνυμο) παραμένουν ισχυρές.

audiokostas είπε:
Καλή σας επιτυχία και ότι καλύτερο για αύριο παίδες.
Ευχαριστούμε!  :)

Μπορεί βέβαια εγώ να μην μπορώ αλλά καλό είναι να βάζετε και τα στοιχεία του μαγαζιού (ίσως και καμιά αφισούλα) στην αναγγελία του live για να ξέρει κι ο κόσμος.
Το live θα γίνει στο Silver Dollar στην Εθν.Αμύνης 19 και θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:30.

Οι δε ενστάσεις μου για την οικειοποίηση ενός τόσο ιστορικού ονόματος (ακόμα και αν το χρησιμοποιούσαν ως ψευδώνυμο) παραμένουν ισχυρές.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τις αμφιβολίες μας για τη χρήση αυτού του ψευδώνυμου, αλλά το πήραμε λίγο στο χαλαρό/χαβαλέ, ότι είμαστε, ντεμέκ, τόσο καλοί, που διαλύουμε τα πάντα, στο διάβα μας...  :P ;D ;D

wrc.jpg

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει...Καλή επιτυχία! :)  Να ξεπεράσετε σε δόξα, φήμη και λεφτά ακόμα ακόμα και τους Boys and Noise..... :D ;D

cigaret13 είπε:
Να ξεπεράσετε σε δόξα, φήμη και λεφτά ακόμα ακόμα και τους Boys and Noise..... :D ;D
;D ;D ;D

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει...Καλή επιτυχία! :)
H χθεσινή βραδιά πήγε πολύ όμορφα, παρά τα κάποια λαθάκια και το διασκεδάσαμε, τόσο εμείς, πάνω στη σκηνή, όσο και ο κόσμος, από κάτω.

:)

wrcgr.jpg

Μπράβο Γιάννη! Άντε εάν παίξετε το καλοκαίρι θα έρθω να σας ακούσω/δω! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα