• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι U2 στην Αθήνα 3 Σεπτεμβρίου 2010 στο Ο.Α.Κ.Α.

Το ίδιο ακριβως γράφει και η εδώ ανακοίνωση....

Έτσι όντως 50-60ε θα ναι γενική είσοδος, φαντάζομαι περιορισμένος αριθμός άντε να πάει 40-45...

Evilnye είπε:
+200 αεροπορικά να πας +50 αν μείνεις και σε ενα χοστελ 2 μέρες.

(Προϋπόθεση, θα φας μόνο ψωμάκι τοστ, ζαμπον τυρί και νερό 2 μέρες +10ευρώ σύνολο)

+10-15ε οποιαδήποτε μετακίνηση με λεωφορεία από προς αεροδρόμια και μέσα στην πόλη

::)

Ίσως να μου έβγαινε πιο φθηνά από το να κατέβω 2 μέρες στην Αθήνα. Τι ίσως μόνο τα διόδια να βάλεις πλέον μιλάμε για σίγουρα!

Άστο μην τ' αγγίζεις αυτό... Οποιοδήποτε αεροπορικό εισιτήριο εσωτερικού κοστίζει περισσότερο από οποιοδήποτε εξωτερικού  >:(

Eνταξει οι U2 ερχονται στην ξεχασμενη (και) απο το Θεο χωρα οποτε ας μη διαμαρτυρομαστε για τα τυχον 60-80€. Προσωπικα και 100€ ευχαριστως τα εδινα, εχοντας δει τους u2 στο παρελθον και γνωριζοντας οτι τα αξιζουν 100%. Ευελπιστω μηπως ζηλεψουν τωρα και οι RHCP.

fenderiarhs είπε:
Ευελπιστω μηπως ζηλεψουν τωρα και οι RHCP.
Εγώ πάω στοίχημα πως ΑΝ βγάλουν ξανά δίσκο, και ξεκινήσουν τουρ θα περάσουν κ από δω...

menelaos είπε:
Ε καλά αυτό το ακούμε ΚΑΘΕ χρόνο 8)
Μπα όχι να λέμε την αλήθεια κάθε χρόνο άκουγα για τους AC/DC.

Για Peppers άκουσα εγώ προσωπικά να βγαίνει φήμη μια φορά πριν 4-5 χρόνια νομίζω.

Προσωπικα ξερω ειδη απο τωρα οτι δυστυχως U2 δεν θα μπορεσω να παω!!!! :'(

Ειμαι φοιτητης και τοτε εχουμε εξεταστικη....

Αλλα ομως για RCHP ψηνομαι τρελα και θελω πολυ αν ερθουν...κανα ΜΑΙΟ αν ειναι δυνατον και να δειτε οτι ο ΟΑΚΑ θα γεμισει!!

paranoid_gr είπε:
κανα ΜΑΙΟ αν ειναι δυνατον και να δειτε οτι ο ΟΑΚΑ θα γεμισει!!
Έγινε θα προωθήσω την προτίμησή σου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε :P

Εγώ λέω να μαζέψουμε λεφτά να πάρουμε του μπόνου ένα σοβαρό οτοτιούν γιατί θα μας πάρει πάλι τ' αυτιά.

είδα μερικά πρόσφατα setlist και το POP απουσιάζει παντελώς.

κρίμα...

Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή τη συναυλία την περίμενα πως και πως.

Το 97 (Σαλόνικα) ήμουν μέσα και ήταν πραγματικά κορυφαία συναυλία

Είμαι σίγουρος πως τον επόμενο Σεπτέμβρη θα ξαναπάθω μεγάλη πλάκα!

Ρε αφηστε τους αυτους ρε, οι Peppers ποτε θα ερθουν ρε, τον FRUSCIANTE τον ΜΕΓΑ ποτε θα δουμε ρε, ξυπνατε ρεεεεεεεε...

;D  ;D      ;D

Εντωμεταξυ τα παραπανω τα εγραψα χωρις να εχω διαβασει το θεμα... και δω οτι υπαρχουν και αλλοι "πεινασμενοι" για Peppers!  :'(  :'(    :'(

ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

( :'()

riotshield είπε:
είδα μερικά πρόσφατα setlist και το POP απουσιάζει παντελώς.

κρίμα...
Οταν (αν) διαβάσεις το U2 by U2 θα καταλάβεις γιατί ... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back