Evilnye είπε:+200 αεροπορικά να πας +50 αν μείνεις και σε ενα χοστελ 2 μέρες.
(Προϋπόθεση, θα φας μόνο ψωμάκι τοστ, ζαμπον τυρί και νερό 2 μέρες +10ευρώ σύνολο)
+10-15ε οποιαδήποτε μετακίνηση με λεωφορεία από προς αεροδρόμια και μέσα στην πόλη
Εγώ πάω στοίχημα πως ΑΝ βγάλουν ξανά δίσκο, και ξεκινήσουν τουρ θα περάσουν κ από δω...fenderiarhs είπε:Ευελπιστω μηπως ζηλεψουν τωρα και οι RHCP.
Μπα όχι να λέμε την αλήθεια κάθε χρόνο άκουγα για τους AC/DC.menelaos είπε:Ε καλά αυτό το ακούμε ΚΑΘΕ χρόνο 8)
Έγινε θα προωθήσω την προτίμησή σου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμεparanoid_gr είπε:κανα ΜΑΙΟ αν ειναι δυνατον και να δειτε οτι ο ΟΑΚΑ θα γεμισει!!
Οταν (αν) διαβάσεις το U2 by U2 θα καταλάβεις γιατί ... ;Driotshield είπε:είδα μερικά πρόσφατα setlist και το POP απουσιάζει παντελώς.
κρίμα...
Δεν ξέρω για οτοτιούν, πάντως οι κιθάρες του Edge πρέπει να είχαν πάθει οτοΝΤΙΤΙΟΥΝ! Σε κάθε τραγούδι του φέρνανε του κακομοίρη και μια καινούργια, η οποία με τη σειρά της πάλι μαύρο χάλι ακουγόταν! Μαζί ήμασταν, μη μου πεις ότι δεν τα είδες!harilatron είπε:Εγώ λέω να μαζέψουμε λεφτά να πάρουμε του μπόνου ένα σοβαρό οτοτιούν γιατί θα μας πάρει πάλι τ' αυτιά.