Τέλεια! Υπέροχα! Εκείνη τη μέρα θα είμαι είτε στα μαγειρεία' date=' είτε κανά σκοπέτο ή θαλαμοφύλακας...
Μην με πάρει μόνο κανένας poostis τηλέφωνο απ'το live, γιατί με βλέπω για αναβολή...ακούς pastelius; :evil:[/quote']
Ε...χμ...Δεν υποσχομαι τιποτα... Μπορει να σε παρει και κανενας αλλος,που ξερεις...
Τέλεια! Υπέροχα! Εκείνη τη μέρα θα είμαι είτε στα μαγειρεία' date=' είτε κανά σκοπέτο ή θαλαμοφύλακας...
Μην με πάρει μόνο κανένας poostis τηλέφωνο απ'το live, γιατί με βλέπω για αναβολή...ακούς pastelius; :evil:[/quote']
Μην σου βάζω ιδέες αλλά ένας φίλος, που θα υπηρετεί ακόμα σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει άδεια από την σημαία..
37 κερκίδες, 39 αρένα στο Stadthalle (Hall D) στη Βιέννη (αν και εγώ έφαγα 8 ευρώ καπέλο από site-μεταπωλητή συν 10 ευρώ μεταφορικά)Παντως' date='εδω που τα λεμε ειναι μια χαρα για TOOL..Αν σκεφτουμε το μεγεθος αυτης της μπαντας(μουσικο εννοω,αμεσως εσεις),και αν σκεφτουμε πως δεν εχουν ξαναρθει -αφηστε το [b']τι κοινο εχουν στηνΕλλαδα[/b]...Μιλαμε εχω δει μεχρι και γαβ-γαβ να ακουνε tool>..! Για εξωτερικο δεν ξερω ποσο παει το μαλλι..Εχει κανεις καμια ιδεα?