• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι Scorpions στα Χανιά (11.07.2009 ) - Χωράνε??

• Thread starter Thread starter AIF
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K
Χαχαχαχ, μπράβο πάντως παιδιά, βάλε μας και καμιά φωτό να δούμε. Άντε για νάνι τώρα lol ;D ;D ;D

Τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν εξήμιση χιλιάδες (6500).

Ο κόσμος στο γήπεδο τελικά, ήταν κοντά στις εφτάμιση χιλιάδες (>7500).

Μια χαρά!

Βασικά από ότι άκουσα ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος ακόμα και τέρμα πίσω ...

δεν ξέρω αν αληθεύει γιατί ήμουν μπροστά και δεν έφτανε το μάτι στο τέρμα.

Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν οι κερκίδες (vip) που ήταν περίπου στα 3/5

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος κατά τα 3/4. Το κομμάτι των κερκίδων που δεν γέμισε είχε πρόβλημα ορατότητος όσον αφορά το stage. Ηταν ακριβώς στα πλάγια της σκηνής και δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα από τα δρώμενα πάνω σε αυτήν. Οπότε ο κόσμος μετακινείθηκε όσο γινόταν δεξιά στις κερκίδες.

Η συναυλια απλα τα εσπασε !!

Συγχαριτηρια στα συγκροτηματα και στους διοργανωτες που προσεφεραν τοσο ωραιο θεαμα

[move]\m/ firewind \m/[/move]

O Meine ραγισε το γυαλι? Ο τυπας ο Jobs, επαιξε τα αλητικα σολα? Ο Schenker κουνιοταν περα-δωθε σαν την καρεκλα της γιαγιας? H ενταση πηγε στο 11?

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ο τυπας ο Jobs, επαιξε τα αλητικα σολα?
O Jobs σολάρει αλλού...έχει να πουλήσει 3g

Steve-McJobs.jpg

STUDIOM13 είπε:
Λοιπόν η ώρα είναι 12.52 π.μ. Γύρισα σπίτι μετά από μια αρκετά κουραστική όσο και ενδιαφέρουσα ημέρα. Στο γήπεδο Περιβολίων όλα πάνε καλά. Η εξέδρα σχεδόν έχει τελειώσει. Υπήρξε άψογη συνεργασία μεταξύ των παιδιών του γερμανικού τεχνικού επιτελείου και των δικών μας. Για τους SCORPIONS δεν θα γράψω κάτι τώρα.  Πάντως γενικά όλα καλά, άλλωστε πρόκειται για επαγγελματίες που αν μη τι άλλο ξέρουν πολύ καλά πως να διαχειρίζονται το όνομα/ιστορία τους.

Επιφυλάσσομαι να ανοίξω ένα thread αφού περάσει το Σάββατο, για αυτή την εμπειρία και πως την έζησα. Περισσότερο όμως για να πω μερικά πράγματα για την νοοτροπία μας σαν Έλληνες και πόσο στηρίζουν οι ''φίλοι'' την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων σε μια πρωτοποριακή για τον τόπο κίνηση.

Αυτά επί του παρόντος, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση μου εν όψιν του διημέρου που έπεται. Και ειδικότερα γιατί αύριο πιστεύω θα είναι η πιο κουραστική μέρα από όλες.

Πιστός σε αυτό που είχα υποσχεθεί ανέβασα εδώ ένα thread

http://www.noiz.gr/index.php?topic=169975.0

για να γραφτούν μερικά πράγματα που βιώσαμε σαν παραγωγή

Καλησπέρα σε όλους!

Αν και από Αθήνα, πήγα και εγώ στη συναυλία στα Χανιά μετά από αυτήν στο Καραϊσκάκη. Δεν έχω να προσθέσω πολλά παραπάνω από το άρθρο που πόσταρε ο STUDIOM13 στο http://www.noiz.gr/index.php?topic=169975.0 . Aκριβώς αυτές ήταν κι οι δικές μου σκέψεις... Το θεωρώ απαράδεκτο συγκρότημα τέτοιου βεληνηκούς να συγκεντρώνει τόσο λίγο κόσμο! Πιο πολλοί ήμασταν αυτοί που είχαμε έρθει από Αθήνα απ'τους Χανιώτες.. ;D Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό. Ακόμα και σε Ξάνθη & Λάρισσα είχαν πάνω από 15,000! Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά πέρασα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, και ταλαιπωρήθηκα πολύ λιγότερο από την Αθήνα, --ακριβώς επειδή είχε λίγο κόσμο-- αν και οι υπεύθυνοι ασφαλείας μπορώ να πω δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητικοί... Σε απάντηση στην Κουφή Λεοπάρδαλη, ναι ο Meine ράγισε το γυαλί, ο Schenker πήγαινε πάνω κάτω και ο Jabs έπαιξε υπέροχα όπως πάντα.. Δυστυχώς κανένα αλήτικο σόλο, μόνο ένα συντομάκι. ;D

ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ---- ΑΞΙΖΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back