Οι Scorpions στα Χανιά (11.07.2009 ) - Χωράνε??

• Thread starter Thread starter AIF
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K
Αν οποιαδηποτε πολη εχει την υπευθυνοτητα να διοργανωσει κατι τετοιο, μια χαρα θα ειναι. Πριν λιγο καιρο εκανε ο Doug Aldrich σεμιναριο κιθαρας στην Καβαλα (???) και απ οτι ακουσα ηταν μια χαρα.

Αλλωστε και το Sweden Rock στο Malmo γινεται οχι στη Στοκχολμη. Αλλα οι ανθρωποι ξερουν τι κανουν.

Μακαρι παντως να ερχονταν μεγαλα ονοματα και σε μικροτερες πολεις

με Support Firewind ε? εγω ειχα παει στο Chania Rock Festival (με ACCEPT, GATHERING ΑΝΑΤΗΕΜΑ κτλ), κ αν κ εχουν περασει αρκετα χρονια αποτι θυμαμαι ηταν μια χαρα τα πραγματα

Χμμμμμ, ενα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα έρχεται τόσο κοντά στο σπίτι μου και το ερώτημα είναι αφού τους έχω δει στη μαλακάσα να πάω να τους ξαναδώ? Η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεπέσει πια....

Subfire είπε:
Χμμμμμ, ενα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα έρχεται τόσο κοντά στο σπίτι μου και το ερώτημα είναι αφού τους έχω δει στη μαλακάσα να πάω να τους ξαναδώ? Η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεπέσει πια....
Εγώ στη θέση σου δε θα το έχανα με τίποτα, δεν τίθεται καν θέμα  ;)

Subfire είπε:
τώρα που το ξαωαδιαβάζω το thread έγραψα βλακεία..

Όχι στη μαλακάσα...Στο Καραϊσκάκη ήταν... ;D ;D

Ατιμο μυαλό!

ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΤΟ 2007 ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΠΤΙΚΗ!!ΟΙ SCORPIONS ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ EVENT ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

bizzz είπε:
ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΤΟ 2007 ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΠΤΙΚΗ!!ΟΙ SCORPIONS ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ EVENT ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
Εκ μέρους των υπευθήνων σε ευχαριστούμε για την στήριξη :)

Επίσης υπάρχει πολύ όρεξη και μεράκι για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση στα Χανιά.

Παιδιά μην το σκέφτεστε τα Χανιά εκείνη την περίοδο είναι ότι πρέπει για μίνι διακοπούλες με ευκαιρία και αυτό το γεγονός. ;D

http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια χαρά χωράνε στα Χανιά και ό,τι πρέπει είναι ο χώρος του Live. Ούτως ή άλλως στην τρέχουσα φάση της καριέρας είναι και μικροί σαν όνομα για μεγάλα events του εξωτερικού.

Γενικά δεν είμαι ψώνιο, αλλά να πω την αμαρτία μου σήμερα την έχω ψιλοψωνίσει ;D

Σε λίγες ώρες τους παραλαμβάνουμε από το αεροδρόμιο. Και θα είμαι ένας από τους οδηγούς των βαν που έχουμε για την μετακίνηση τους.

Ξέρω, ξέρω, είναι σαν να βλέπω τα συννεφάκια πάνω από τα κεφάλια σας την ώρα που διαβάζετε αυτό το post. Ψωνάρααααα!!!  ;D ;D ;D

Λοιπόν η ώρα είναι 12.52 π.μ. Γύρισα σπίτι μετά από μια αρκετά κουραστική όσο και ενδιαφέρουσα ημέρα. Στο γήπεδο Περιβολίων όλα πάνε καλά. Η εξέδρα σχεδόν έχει τελειώσει. Υπήρξε άψογη συνεργασία μεταξύ των παιδιών του γερμανικού τεχνικού επιτελείου και των δικών μας. Για τους SCORPIONS δεν θα γράψω κάτι τώρα.  Πάντως γενικά όλα καλά, άλλωστε πρόκειται για επαγγελματίες που αν μη τι άλλο ξέρουν πολύ καλά πως να διαχειρίζονται το όνομα/ιστορία τους.

Επιφυλάσσομαι να ανοίξω ένα thread αφού περάσει το Σάββατο, για αυτή την εμπειρία και πως την έζησα. Περισσότερο όμως για να πω μερικά πράγματα για την νοοτροπία μας σαν Έλληνες και πόσο στηρίζουν οι ''φίλοι'' την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων σε μια πρωτοποριακή για τον τόπο κίνηση.

Αυτά επί του παρόντος, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση μου εν όψιν του διημέρου που έπεται. Και ειδικότερα γιατί αύριο πιστεύω θα είναι η πιο κουραστική μέρα από όλες.

δύναμη!  :) :) :)

Μπράβο στα παλικάρια που οργάνωσαν το όλο κόλπο!

Πόσα εισιτήρια να κόπηκαν άραγε ξέρει κανείς?

Θα σας πω επίσημα αύριο ή μεθαύριο. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για το καλύτερο, ελπίζω να φανήκαμε αντάξιοι του εγχειρήματος δεδομένου ότι τέτοιο βάρος ονόματος πρώτη φορά είδαν τα Χανιά και γενικότερα η Κρήτη.

Μέσος όρος ύπνου για όλα τα παιδιά της παραγωγής, (έως τώρα που σας τα γράφω αυτά),  πέντε ώρες σε τρία εικοσιτετράωρα. Ο γράφων κοιμήθηκε και τις πέντε ώρες που του αναλογούσαν σερί, προχθές το βράδυ με το ζόρι, δεδομένου ότι έκανε και τον οδηγό σε ένα από τα βανάκια που είχαμε για τις μετακινήσεις των συγκροτημάτων.

Αυτόν τον δρόμο Περιβόλια-Πλατανιά δεν ξέρω πια, ειδικά χτες, πόσες φορές τον έκανα. Πάντως το βαν το έχω γεμίσει βενζίνη από προχθές το πρωί, τρεις φορές, και το μεσημέρι που πήγα αεροδρόμιο τελευταία φορά είχε φτάσει στο μισό το ντεπόζιτο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back