Οι "Μαυραγορίτες"

Status
Not open for further replies.
Angelos Georgas

Rusty_Anchors

Rusty Anchors
Πόντοι
8
Βάζεις μια αγγελία για πώληση της κιθάρας σου. Δεν σου έκατσε όπως την ήθελες, θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο κλπ. Σου σκάνε δύο τρεις και σου κάνουν προσφορά κοψοχρονιάς. Τουλάχιστον τα μισά απ όσα ζητάς στην αγγελία που έβαλες. Γνωρίζοντας καινσυνομιλωντας κάποιους ανθρώπους εδώ, μαθαίνεις ότι είναι γνωστοί "σκιτζήδες" που κάνουν αγοραπωλησίες με σκοπό το κέρδος. Απογοητεύεσαι, κατεβάζεις την αγγελία σου. Σπάνια περίπτωση να βρεθεί αυτό που ψάχνεις όχι όμως και απίθανο.

Ένας από αυτούς στις προάλλες (απασχολείται πολύ καιρό με αυτό το "σπορ" και έχει πολλές αγγελίες) με περίσσιο θράσος μου είπε (ως απάντηση σε προσφορά μου για ανταλλαγή) ότι είναι έμπορος και επαγγελματίας και πρέπει να έχει κέρδος. Φυσικά αυτό μπορεί να αποδειχτεί μόνο με μια έφοδο της ΣΔΟΕ και να τους δείξει το επαγγελματικό ΑΦΜ του κτλ σωστά?

Ένας άλλος σε μια αντίστοιχη συνομιλία γνωστός "χιλιαρικάκιας", απαντάει ειρωνικά, "γελάω". Δεν φτάνει που παρανομούν βάζοντας μαύρα λεφτά στην παντελόνια, ειρωνεύονται και παριστάνουν και τον "Νονό".

Το έγραψα μόνο και μόνο να το δουν και να γνωρίζουν ένα χωριό είμαστε, ότι ο κόσμος μιλάει γι αυτούς, τους ξέρουμε και γελάμε εμείς με αυτούς. Μόνο που όταν θα σταματήσουμε να γελάμε, να έχουν τον νού τους.

Βάζεις μια αγγελία για πώληση της κιθάρας σου.

xhss9.jpg

Οι αγγελιες ειναι μονο για να αγοραζουμε :ROFLMAO: Οταν βαζεις εσυ για πωληση, θελει γερο στομαχι.

Βάζεις μια αγγελία για πώληση της κιθάρας σου. Δεν σου έκατσε όπως την ήθελες, θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο κλπ. Σου σκάνε δύο τρεις και σου κάνουν προσφορά κοψοχρονιάς. Τουλάχιστον τα μισά απ όσα ζητάς στην αγγελία που έβαλες. Γνωρίζοντας καινσυνομιλωντας κάποιους ανθρώπους εδώ, μαθαίνεις ότι είναι γνωστοί "σκιτζήδες" που κάνουν αγοραπωλησίες με σκοπό το κέρδος. Απογοητεύεσαι, κατεβάζεις την αγγελία σου. Σπάνια περίπτωση να βρεθεί αυτό που ψάχνεις όχι όμως και απίθανο.

Ένας από αυτούς στις προάλλες (απασχολείται πολύ καιρό με αυτό το "σπορ" και έχει πολλές αγγελίες) με περίσσιο θράσος μου είπε (ως απάντηση σε προσφορά μου για ανταλλαγή) ότι είναι έμπορος και επαγγελματίας και πρέπει να έχει κέρδος. Φυσικά αυτό μπορεί να αποδειχτεί μόνο με μια έφοδο της ΣΔΟΕ και να τους δείξει το επαγγελματικό ΑΦΜ του κτλ σωστά?

Ένας άλλος σε μια αντίστοιχη συνομιλία γνωστός "χιλιαρικάκιας", απαντάει ειρωνικά, "γελάω". Δεν φτάνει που παρανομούν βάζοντας μαύρα λεφτά στην παντελόνια, ειρωνεύονται και παριστάνουν και τον "Νονό".

Το έγραψα μόνο και μόνο να το δουν και να γνωρίζουν ένα χωριό είμαστε, ότι ο κόσμος μιλάει γι αυτούς, τους ξέρουμε και γελάμε εμείς με αυτούς. Μόνο που όταν θα σταματήσουμε να γελάμε, να έχουν τον νού τους.

Άγγελε, εσύ είσαι???

Το lowballing είναι μια κοινή τακτική σε όλα τα site αγοραπωλησιών.

Ο πιο απλός τρόπος να μη χαλιέσαι είναι να βάλεις μόνο email και όχι τηλέφωνο στις αγγελίες. Μετά απαντάς μόνο σε όσους είναι σοβαροί κι ευγενικοί και τηλέφωνο δίνεις αφού έχει συμφωνηθεί η τιμή.

Όσους ειρωνεύονται τους βάζεις στη λίστα με τους ανεπιθύμητους και τελειώνει το πρόβλημα.

Αν επιτρέπεται τί με τί πρότεινες να ανταλλάξεις;

Ο πιο απλός τρόπος να μη χαλιέσαι είναι να βάλεις μόνο email και όχι τηλέφωνο στις αγγελίες. Μετά απαντάς μόνο σε όσους είναι σοβαροί κι ευγενικοί και τηλέφωνο δίνεις αφού έχει συμφωνηθεί η τιμή.

Όσους ειρωνεύονται τους βάζεις στη λίστα με τους ανεπιθύμητους και τελειώνει το πρόβλημα.

Έδινα μια Fender Stratocaster American Proffecional II 3sbst αξίας 2000€, την πρόσφερα στα 1600€ και η προσφορά αγοράς ήταν λίγο πιο πάνω από το μισό της αξίας αγοράς της. Το θέμα δεν αυτό αλλά το ειρωνικές και το αφ' υψηλού υφάκι στις απαντήσεις τους. Δεν έχουν καν μια στοιχειώδη ευγένεια και ένας λόγος παραπάνω αφού το κάνουν και επάγγελμα. Έχω θυμώσει πάρα πολύ φίλε μου.

Έδινα μια Fender Stratocaster American Proffecional II 3sbst αξίας 2000€, την πρόσφερα στα 1600€ και η προσφορά αγοράς ήταν λίγο πιο πάνω από το μισό της αξίας αγοράς της. Το θέμα δεν αυτό αλλά το ειρωνικές και το αφ' υψηλού υφάκι στις απαντήσεις τους. Δεν έχουν καν μια στοιχειώδη ευγένεια και ένας λόγος παραπάνω αφού το κάνουν και επάγγελμα. Έχω θυμώσει πάρα πολύ φίλε μου.

Δε σε φοβάμαι. Εδώ έδωσες τόσες και τόσες κιθάρες χωρίς πρόβλημα, κιθάρες που ήταν δύσκολες σε πώληση. Δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τη στρατ, εννοείται. Υπομονή θέλει.

Προβολή συνημμένου 50710

Οι αγγελιες ειναι μονο για να αγοραζουμε :ROFLMAO: Οταν βαζεις εσυ για πωληση, θελει γερο στομαχι.
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Αυτοί που αγοράζουν φτηνά και πουλάνε ακριβά, έχουν καποια θέματα συμπεριφοράς. Ίσως ο νεοπλουτισμός τους έκανε αλαζόνες.

Δε σε φοβάμαι. Εδώ έδωσες τόσες και τόσες κιθάρες χωρίς πρόβλημα, κιθάρες που ήταν δύσκολες σε πώληση. Δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τη στρατ, εννοείται. Υπομονή θ

Ολες μου οι αγοραπωλησίες μου έφεραν φίλους με τους οποίους έχω λίγο ως πολύ, επαφή. Τη Strat θέλω αν βρεθεί, ίσως ανταλλαγή με Gibson SG.

Η συμπεριφορα ειναι προβλημα, και ειναι προβλημα ΠΑΝΤΟΥ, εδω πιστολιαζονται για μια θεση παρκινγκ, οποτε υπομονη και καλη τυχη.

Υπάρχει τέτοια ρύθμιση? Δεν το ήξερα θα το δω.

Ναι, ρώτησα για τις ανταλλαγές που πρότεινες γιατί αν κατάλαβα καλά, εκεί υπήρξε το θέμα.

Υπάρχει τέτοια ρύθμιση? Δεν το ήξερα θα το δω.
Απ τη στιγμή που δίνεις μόνο email, πας στο email σου και τους κάνεις block. Εγώ αυτό κάνω.

Βλέπω κάθε τόσο να ανοίγουν θέματα για τις αγγελίες που κατηγορούν τακτικές διαφόρων κλπ, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Προσωπικά έχω πουλήσει αρκετά πράγματα από τις αγγελίες του νόιζ και όχι μόνο (btw σε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες αγγελιών, είτε πουλάς κιθάρα είτε πλυντήριο, τα ίδια ακριβώς γίνονται). Και ναι έχω δεχτεί απαράδεκτα μηνύματα, email κλπ. ανεξαρτήτως του τι αναφέρω στην αγγελία περί τιμής και μη πρόθεσης ανταλλαγών. Απλά απαντάω μονολεκτικά "δεν ενδιαφέρομαι" και η επικοινωνία κλείνει εκεί. Αν ο άλλος το συνεχίσει απλά δεν απαντάω.

Κουβέντα θα ανοίξω μόνο με άνθρωπο που έχει πραγματική πρόθεση να αγοράσει με τους όρους μου.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Αυτοί οι δύο τρεις που "σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ" έχουν ύφος 1000
Όταν είδα τον τίτλο νόμισα ότι κάποιος έγραψε ένα κομμάτι και το ανέβασε να το δούμε.

Εκτός από τραγούδι θα ταίριαζε και σαν όνομα μπάντας
Κάλλιστα θα μπορούσαν να φτιάξουν μπάντα με τα όργανα που αγόρασαν κοψοχρονιά από ανθρώπους που είχαν ανάγκη για άμεσα μετρητά, ανά χείρας. Κι εγώ από κάτω να τους πετάω ντομάτες. Σάπιες.

Δε σε φοβάμαι. Εδώ έδωσες τόσες και τόσες κιθάρες χωρίς πρόβλημα, κιθάρες που ήταν δύσκολες σε πώληση. Δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τη στρατ, εννοείται. Υπομονή θέλει.
Δεν με νοιάζει αυτό, τα θέματα συμπεριφοράς κάποιων με απασχολούν που έχουν ύφος 1000 καρσιναλίων και απαντούν ειρωνικά. Αν σου απανταγε κάποιος κατά πρόσωπο ειρωνικά "γέλασα" δεν θα τον έκανες να γελάσει στ αλήθεια αλλά με άλλο τρόπο?

Δεν με νοιάζει αυτό, τα θέματα συμπεριφοράς κάποιων με απασχολούν που έχουν ύφος 1000 καρσιναλίων και απαντούν ειρωνικά. Αν σου απανταγε κάποιος κατά πρόσωπο ειρωνικά "γέλασα" δεν θα τον έκανες να γελάσει στ αλήθεια αλλά με άλλο τρόπο?
Κακώς το παίρνεις προσωπικά, αν μου επιτρέπεις.
Αυτός είναι Αυτός που είναι.
Δεν χρειάζεται ούτε να πέσεις στο επίπεδό του, ούτε να χαλαστείς

Κακώς το παίρνεις προσωπικά, αν μου επιτρέπεις.
Αυτός είναι Αυτός που είναι.
Δεν χρειάζεται ούτε να πέσεις στο επίπεδό του, ούτε να χαλαστείς
Αυτός που είναι όπως και να ναι, να μην παριστάνει να μάθει τρόπους. Εγώ μεγάλωσα στη Νίκαια και δεν σηκώνω εξυπνάδες και υφάκι 1000 καρδιναλίων. Θα φάει φάπα και θα βρεθεί απέναντι στη Σαλαμίνα.

Άγγελε την είδα την αγγελία τις προάλλες, όντως πολύ όμορφη η κιθάρα. Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, αν την ξανανεβάσεις γράψ το "professional" γιατί χτυπάει άσχημα στο μάτι.

Τώρα αναφορικά με τις αγγελίες, τα έχουμε ξαναπεί, είναι δόκιμο να κάνεις αντιπρόταση χαμηλότερη (λίγο, σε λογικά πλαίσια, μήπως έχει διάθεση να ρίξει απαιτήσεις ο πωλητής) αλλά πάντα σε ευγενικά πλαίσια. Κατά τα άλλα, τους γράφεις και προχωράς. Το μόνο email που είπε ο Κώστας παραπάνω πάντως βοηθάει

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back