• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

review Οι χειρότεροι reviewers κατά τη γνώμη σας

schreivox

Νέο μέλος
Πόντοι
18
  Σταυρώστε άφοβα  >:D

https://www.youtube.com/user/intheblues

Εμένα αυτός. Ο κος Intheblues.  παλιά όλα μου ακούγονταν πολύ trebly, ice-picky, ίδια, πολύ bluesy,  δεν ξέρω τι μου φταιγε :P Φαντάζομαι αυτό το έχει φτιάξει πλέον.

Μετά όμως άρχισα να παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνει το κανάλι του δεν μου 'πάει'  το πως επικοινωνεί την εικονα του και σαν στυλ. 

Θα τον δω μόνο αν ψαχνω κάτι συγκεκριμένο που τυγχαίνει να μην έχει reviews από άλλους. Κρίμα, γιατι παίζει ως επί των πλείστων με deluxe reverb που είναι κι η δικιά μου επιλογή ενισχυτή..

Μια χαρά είναι ο Shane (κι ας παίζει πάντα τα ίδια θέματα).

Για μένα οι χειρότεροι πλανητικώς είναι αυτοί

Μετά όμως άρχισα να παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνει το κανάλι του δεν μου 'πάει'  το πως επικοινωνεί την εικονα του και σαν στυλ. 
Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να τον πείς κιθαρόφατσα... Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που τον βλέπω, χωρίς να ξέρω για ποιο λόγο ακριβώς, σκέφτομαι μέσα μου ότι μπορεί να του ταίριαζε καλύτερα μια δουλειά γραφείου  ;D ;D

BlackCrow81 είπε:
Δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο διαλέγω αυτόν ===> Henning Pauly

https://www.youtube.com/user/EytschPi42
Χα χαααα συμφωνώ αρκετά πολύ! Προσπαθεί τόσο πολύ να γίενι αρεστός, που καταντάει αηδίας και βαρετός, ενώ πρέπει να είναι εντάξει τύπος αν κρίνω από το πόσους φίλους έχει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες.

καθώς έγραψα όμως, έχει τύχει να μου φανο΄τυν αρκετά διαφωτιστικές κάποιες παρουσιάσεις του - επίσης, είναι ένας από τους λίγους που όταν δειγματοληπτεί (και δεν κ;aνει review) το λέει on camera.

Για μενσ ο χειροτερος μακραν ειναι ο mcnight...ο τυπος μιλαει ακαταπαυστα για οτι βλακεια να ναι κ παιζει 10''

Με τον Nick Jaffe, συνήθως συμφωνώ, τον βρίσκω κατατοπιστικότατο και διαφωτιστικό και στις "προχωρημενιές" που παίζει και στα reviews του.

Με το παρακάτω βίντεο όμως, όπου υποδύεται έναν χαρακτήρα ιταλικής καταγωγής (αμερικάνικα, με ιταλική προφορά) ο οποίος δίνει συνταγή μακαρονάδας al pommodoro και παράλληλα παίζει το Shine on you Crazy Diamond, αποθεώνοντας τον Gilmour, είχα γελάσει πολύ!

Aν ξέρετε να φτιάξετε μακαρονάδα,  ::) προσπεράστε και πηγαίνετε στο 9:40' του βίντεο  ;D

noe13 είπε:
Για μενσ ο χειροτερος μακραν ειναι ο mcnight...ο τυπος μιλαει ακαταπαυστα για οτι βλακεια να ναι κ παιζει 10''
Είναι καλύτερος πάντως από εκείνον τον  Tone King...

Tamtam είπε:
Με τον Nick Jaffe, συνήθως συμφωνώ, τον βρίσκω κατατοπιστικότατο και διαφωτιστικό και στις "προχωρημενιές" που παίζει και στα reviews του.

Με το παρακάτω βίντεο όμως, όπου υποδύεται έναν χαρακτήρα ιταλικής καταγωγής (αμερικάνικα, με ιταλική προφορά) ο οποίος δίνει συνταγή μακαρονάδας al pommodoro και παράλληλα παίζει το Shine on you Crazy Diamond, αποθεώνοντας τον Gilmour, είχα γελάσει πολύ!

Aν ξέρετε να φτιάξετε μακαρονάδα,  ::) προσπεράστε και πηγαίνετε στο 9:40' του βίντεο  ;D

αν κ μαλλον ποσταρες σε λαθος θρεντ,ο τυπος αν κλεισεις τα ματια σου ακουγεται σαν τον στηβεν χωκινγκ

noe13 είπε:
αν κ μαλλον ποσταρες σε λαθος θρεντ,ο τυπος αν κλεισεις τα ματια σου ακουγεται σαν τον στηβεν χωκινγκ
Μάλλον έπαθε "Σύνδρομο μικέ" . Και μιας και είπες για τον στήβεν μακάρι αν έκλεινε τα μάτια να ακουγόταν σαν τον πρωτομάστορα του λαούτου τον Νίκο τον Στρατάκη

Tamtam είπε:
Είναι καλύτερος πάντως από εκείνον τον  Tone King...

Καλα αυτος ο τυπος εκτός απο άμπαλος παικτικα ειναι και ψιλοαντιπαθης. Εχει 200 κιθαρες και 100 ενισχυτές και παιζει κατι κουλαμαρες.

schreivox είπε:
  Καλά αυτός είναι ανώμαλος  ;D
Πω πω ναι. Σουπερανωμαλοφατσα. Αλλα οι γερμανοι ειναι φίλοι μας.

otto## είπε:
Καλα αυτος ο τυπος εκτός απο άμπαλος παικτικα ειναι και ψιλοαντιπαθης. Εχει 200 κιθαρες και 100 ενισχυτές και παιζει κατι κουλαμαρες.
Και έχει και ύφος 1000 καρδιναλίων, βλέπε "15 πετάλια σε 15 μέρες" κλπ

Σιγουρα θα παραξενευτειτε πολλοι μιας και εχω παρατηρησει οτι εχει πολλους subscribers και ειναι πολυ γνωστος, αλλα εμενα πραγματικα ο χειροτερος μου και παντα αποφευγω τα βιντεο του , ειναι ο mike hermans/prymaxe.

Παιζω πολυ διαφορετικα απο αυτον και δε μπορω καθολου να καταλαβω πως ακουγεται ενα πεταλι οταν ακουω τα reviews του. Με εκνευριζει γιατι δε θελω να ακουσω μουσικη και η αγαπημενη μου μπαντα εχει καιρο να βγαλει δισκο, θελω να δω καποια συγκεκριμενα πραγματα για ενα πεταλι. Θα μου αρκουσε να βαρεσει ενα ακορντο πχ απλα και ομορφα απο το να κουραζει τοσο.

Μου φαινεται σαν να θελω να δοκιμασω ενα γαλα και να μου δωσει καποιος να δοκιμασω ενα καφε που εχει και γαλα για να δω αν μου αρεσει...

Δε μπορω πραγματικα να καταλαβω τι φαση με τον τυπο.  Θελω απλα να ακουσω ενα delay και παιζει ποσα λεπτα ριφακια και σολακια με overdubs και drum machines ξενερωτα και αδιαφορα και τελικα εχω ακουσει  10 λεπτα τζαμαρισματος και μπουρμπουλιθρας ενος τυπου που δε μου λεει τιποτα στην τελικη και τελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα για το πεταλι.

Μακραν ο τυπος που δεν αντεχω οχι μονο να ακουω αλλα και να βλεπω, κλαρινογαμπρος Α ταξεως:

expired είπε:
Σιγουρα θα παραξενευτειτε πολλοι μιας και εχω παρατηρησει οτι εχει πολλους subscribers και ειναι πολυ γνωστος, αλλα εμενα πραγματικα ο χειροτερος μου και παντα αποφευγω τα βιντεο του , ειναι ο mike hermans/prymaxe.

Παιζω πολυ διαφορετικα απο αυτον και δε μπορω καθολου να καταλαβω πως ακουγεται ενα πεταλι οταν ακουω τα reviews του. Με εκνευριζει γιατι δε θελω να ακουσω μουσικη και η αγαπημενη μου μπαντα εχει καιρο να βγαλει δισκο, θελω να δω καποια συγκεκριμενα πραγματα για ενα πεταλι. Θα μου αρκουσε να βαρεσει ενα ακορντο πχ απλα και ομορφα απο το να κουραζει τοσο.

Μου φαινεται σαν να θελω να δοκιμασω ενα γαλα και να μου δωσει καποιος να δοκιμασω ενα καφε που εχει και γαλα για να δω αν μου αρεσει...

Δε μπορω πραγματικα να καταλαβω τι φαση με τον τυπο.  Θελω απλα να ακουσω ενα delay και παιζει ποσα λεπτα ριφακια και σολακια με overdubs και drum machines ξενερωτα και αδιαφορα και τελικα εχω ακουσει  10 λεπτα τζαμαρισματος και μπουρμπουλιθρας ενος τυπου που δε μου λεει τιποτα στην τελικη και τελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα για το πεταλι.
το είπες και μόνος σου

παίζεις πολύ διαφορετικά απο αυτόν.

Μακραν ο τυπος που δεν αντεχω οχι μονο να ακουω αλλα και να βλεπω, κλαρινογαμπρος Α ταξεως:

Διαφωνώ. Κλαρινογαμπρός είναι ο Ποτσέπης. Ο Pete Thorn είναι φοβερός επαγγελματίας, γνώστης του ήχου και αρκετά down to earth σε σχέση με άλλους. Η άποψη "δε μου αρέσουν τα μούτρα του" δεν αποτελεί κριτήριο αν κάποιος κάνει καλά τη δουλειά ή όχι. Η εμπάθεια δεν οδηγεί πουθενά.

Trending...

Νέα θέματα

Back