Μονο μια? Τρεις μαζι, η μια πιο ψαρωτικη απ'την αλλη.FatalV είπε:τι να τις κάνουμε τις φάτσες μας ρε σεις; αφού ο ''καταρράκτης'' δεν πρόκειται να ''σηκώσει'' φώτο!
Thanks Jim. 8)jimaras97 είπε:Απιστευτα Purple-ικο εκ μερους σου 8)
Κατσε περιμενε λιγο, εχω παραγγειλει το ειδικο κονταρι για selfies... ;DΑυτη η νεα μοδα εχει καταντησει αηδια πλεον, και συναγωνιζεται επαξια την αλλη ηλιθια μοδα των tattoo. :-XAuditoryDriving είπε:Ρε ζηστε και λιγο στο τωρα, βαλτε καμια προσφατη ΣΕΛΦΙ![]()
Μαζί με το μούσι και του χαλαουα στους <<αντρες>>Waterfall-K είπε:Κατσε περιμενε λιγο, εχω παραγγειλει το ειδικο κονταρι για selfies... ;D
Αυτη η νεα μοδα εχει καταντησει αηδια πλεον, και συναγωνιζεται επαξια την αλλη ηλιθια μοδα των tattoo. :-X
Φίλε αν είχαν δει την τελευταία φωτό που έβαλες κάποιοι στο Hollywood, θα είχες φάει πολλούς ρόλους (και γυναίκες) από Πατσίνο και ΝτεΝίρο.LK είπε:αυτές μόνον προς το παρόν.
Δεν μιλαμε γενικα για τα tattoo και τα μουσια, μιλαμε για τη βλακωδη νοοτροπια της μαζας να ακολουθει καθε μοδα που βγαινει. Τα tattoo ειναι μια χαρα, αρκει να μη αφηνουν μονο το...20% του σωματος σου ακαλυπτο. Και αρκει αυτος που τα κανει να εχει λογο, οχι γιατι ο Χ σκυλας εχει γεμισει το σωμα του με...Ιαπωνικες λεξεις και αλλες βλακειες, οπως "ρητα" του κ@λου σαν κι αυτα που κυκλοφορουν στο FB κατα χιλιαδες.LK είπε:Και τα τατουάζ μου αρέσουν, κρίνω δε την αποτρίχωση σε ορισμένες περιπτώσεις άκρως απαραίτητη καθώς και το μούσι ενίοτε σου δίδει τη δυνατότητα να "αλλάξεις" εμφάνιση εύκολα (μετα μπορείς να το ξυρίσεις-να αφήσεις μυστάκιο και γενικά να παίξεις).
Δεν ξέρω. Ειλικρινά, δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ποιός έχει καλό λόγο ή όχι να κάνει τατουάζ (π.χ. μόδα ή ό,τι άλλο). Το αφήνω στην κρίση του. Ομοίως και το ποιός και γιατί αφήνει μούσι.Waterfall-K είπε:Δεν μιλαμε γενικα για τα tattoo και τα μουσια, μιλαμε για τη βλακωδη νοοτροπια της μαζας να ακολουθει καθε μοδα που βγαινει. Τα tattoo ειναι μια χαρα, αρκει να μη αφηνουν μονο το...20% του σωματος σου ακαλυπτο. Και αρκει αυτος που τα κανει να εχει λογο, οχι γιατι ο Χ σκυλας εχει γεμισει το σωμα του με...Ιαπωνικες λεξεις και αλλες βλακειες, οπως "ρητα" του κ@λου σαν κι αυτα που κυκλοφορουν στο FB κατα χιλιαδες.
Και το μουσι μια χαρα ειναι, αλλα οταν βλεπω 20χρονους σαν τον Νταβελη, τα παιρνω στο κρανιο. :-X Και καλα το μουσι, το ξυριζεις. Μετα απο μερικα χρονια να δω ολους αυτους τους απιθανους που θα τρεχουν να βγαλουν τα tattoo.
Το γνωρίζουμε αυτό όλοι οι fan σου.LK είπε:Ειμαι αυτάρκης
;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Μπαίνει η Κλώντια Σίφερ στο γραφείο σου, και σου λέει κλαίγοντας να αναλάβεις εσύ την υπόθεσή της.
Εσύ σκέφτεσαι ....
"Χμμμμ, είναι καλή για ένα βράδι ή για ενάμισι?" ;D ;D ;D
Μην γελάς καθόλου.LK είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Η χαλαουα εχω μια απορια .....LK είπε:Εγώ θα διαφωνήσω με τους παραπάνω κυρίους.
Και τα τατουάζ μου αρέσουν, κρίνω δε την αποτρίχωση σε ορισμένες περιπτώσεις άκρως απαραίτητη καθώς και το μούσι ενίοτε σου δίδει τη δυνατότητα να "αλλάξεις" εμφάνιση εύκολα (μετα μπορείς να το ξυρίσεις-να αφήσεις μυστάκιο και γενικά να παίξεις).
Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς ρωτάς.Satanas είπε:Η χαλαουα εχω μια απορια .....
Μεχρι ποιο σημειο φτάνει??
Μεχρι τα μπουτια ας πουμε?? Ή και προς τα πίσω???
Πάντα το είχα απορία αυτό(χωρις ιχνος μομφής ξηγιέμαι)