- Πόντοι
- 2,598
Σωστός... επάνω στα Β.Π. αν θυμάμαι καλά...marathon είπε:Ο Εξόριστος, είχε γύρω στο 1990 (δεν ξέρω για μετά), στούντιο παραγωγής video. Μιλάω για δική μου, (ας πούμε) διαφημιστική παραγωγή που έκανα εκεί.
Σωστός... επάνω στα Β.Π. αν θυμάμαι καλά...marathon είπε:Ο Εξόριστος, είχε γύρω στο 1990 (δεν ξέρω για μετά), στούντιο παραγωγής video. Μιλάω για δική μου, (ας πούμε) διαφημιστική παραγωγή που έκανα εκεί.
ναι πάντα είχε σχέση με τα μιντια....marathon είπε:Ο Εξόριστος, είχε γύρω στο 1990 (δεν ξέρω για μετά), στούντιο παραγωγής video. Μιλάω για δική μου, (ας πούμε) διαφημιστική παραγωγή που έκανα εκεί.
Είναι... κληρονομικό χάρισμα...pan12 είπε:ναι πάντα είχε σχέση με τα μιντια....
ναι...βασικά ξέρω το όλο στορυ...Terry RoscoeBeck5 είπε:Είναι... κληρονομικό χάρισμα...
Οπότε καταλαβαίνεις... Ποιοι παίζουν την Παρασκευή;pan12 είπε:ναι...βασικά ξέρω το όλο στορυ...
Εγώ δεν το ξέρω...αλλά θα το μάθω την Παρασκευήpan12 είπε:ναι...βασικά ξέρω το όλο στορυ...
Νομίζω ότι το ξέρεις... Δεν ήταν και κανένα επτασφράγιστο μυστικό...marathon είπε:Εγώ δεν το ξέρω...αλλά θα το μάθω την Παρασκευή
Terry RoscoeBeck5 είπε:Οπότε καταλαβαίνεις... Ποιοι παίζουν την Παρασκευή;