Άλλο κουλός...άλλο κουφός... ;Dffmakis είπε:Εγω δεν καταλαβαίνω διαφορά γιατί είμαι κουλός ;D
Άλλο κουλός...άλλο κουφός... ;Dffmakis είπε:Εγω δεν καταλαβαίνω διαφορά γιατί είμαι κουλός ;D
αλλο κουφός........αλλο κουτσός ;D ;Dmarathon είπε:Άλλο κουλός...άλλο κουφός... ;D
Σίγουρα τα 7ms που έβλεπες ήταν μόνο αυτό που σου δημιουργούσε καθυστέρηση (γιατί για να ακούς καθυστέρηση, σίγουρα ΔΕΝ είναι μόνο 7 ή 4ms)?messalion είπε:δηλαδη συγνωμη - εσυ οταν επαιζες με 7 ms latency δεν καταλαβενες διαφορα απο το χτυπημα της χορδης στο χερι σου ?? εγω το καταλαβενα και ηταν και πολυ σπαστικο - ισως να εφτεγε που καθομουν μπορστα στον υπολογιστη ?? τι να πω ?? παντως για μενα και τα 4 ms που εχω παιξει μου φενοταν "καπως"........τι να πω ??
Είναι απλό. ΔΕΝ έχεις 7ms latency. Έχεις περισσότερο. Από που το είδες αυτό το νούμερο, από το control panel της κάρτας?messalion είπε:δηλαδη συγνωμη - εσυ οταν επαιζες με 7 ms latency δεν καταλαβενες διαφορα απο το χτυπημα της χορδης στο χερι σου ?? εγω το καταλαβενα και ηταν και πολυ σπαστικο - ισως να εφτεγε που καθομουν μπορστα στον υπολογιστη ?? τι να πω ?? παντως για μενα και τα 4 ms που εχω παιξει μου φενοταν "καπως"........τι να πω ??
Και εδώ ξεκινάει μια ακόμα συζήτηση στο noiz που καταρρίπτει τους νόμους της Φυσικής.trigga είπε:Η αληθεια ειναι οτι καταλαβαινει καποιος αυτη τη διαφορα.Αν παιζεις με ενισχυτη πολύ κ πας στο πισι μετα κανει μπαμ τρελο.Αν αρχισεις απ το πισι ισως να μην καταλάβεις.
Καλά τα λές...στο πισι...όχι στο mac...trigga είπε:Η αληθεια ειναι οτι καταλαβαινει καποιος αυτη τη διαφορα.Αν παιζεις με ενισχυτη πολύ κ πας στο πισι μετα κανει μπαμ τρελο.Ποιος ξερει......
Θα μπορούσες να γράψεις μόνο αυτό που έχω με bold, χωρίς να καταφύγεις στις υπόλοιπες "αμυντικές" αναδιπλώσεις.trigga είπε:latency σημαινει οτι λενε κ στα λεξικα.Χρονος αποκρισης.Οπως περιγραφω κ ρυθμιζω κ ακουω.Πρωταρης ουτε με τον υπολογιστη ειμαι ουτε με την μουσικη ουτε με την κιθαρα.
Εξηγηση με νομους φυσικης κ ανθρακωριχικης δεν εχω να δωσω αλλα περιγραφω τι ακουω.Τωρα αν ειναι πλασματικα τα νουμερα των ρυθμισεων στα asio καρτας κ προγραμματος ή αν δημιουργειται μεσω καλωδιων κ κονσολας μεγαλυτερη καθυστερηση δεν ξερω.Ουτε με ενδιαφερει γιατι δουλεια παλι γινεται.Απλα για τη λεπτομερια κ την υπεραναλυση οντως εγω προσωπικα για να μην εχω καθυστερηση πρεπει να ριξω στα 2 ms με 64 buffer size sta 44.1
Αυτα.
Καθυστέρηση.The Genius Loci είπε:Ας ξεκινήσουμε από το τι εννοούμε όταν λέμε latency.
Είναι αρκετά περισσότερο από 7ms (μια που αναφέρθηκε), αλλά δεν έχει σημασία γιατί τον ήχο τον αντιλαμβανόμαστε στον εγκέφαλο και όχι στο αυτί.Μανώλης Χναράκης είπε:Αφού ο πραγματικός αποδέκτης είναι το αυτί
Το latency από το αυτί στον εγκέφαλο δεν το γνωρίζω...