• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι Εκμεκ σημερα στο Casual Living , Θεσσαλονικη

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Καλημερα!!

Σημερα ως Εκμεκ παιζουμε στο Casual Living στη Θεσσαλονικη κατα τις δεκα μιση

Θα χαρουμε να δουμε οποιο φιλο του φορουμ ειναι Σαλονικα και εχει χρονο να μας τιμησει με την παρουσια του!

Φιλικα

αργυταρ

Α ρε Doc. Μου πεφτει λιγο μακρια και ηθελα πραγματικα να σας δω. Ευχομαι σκατα να πιασετε(ευχη του Γαλλου πριν καθε live για καλη τυχη επειδη ειναι γρουσουζια να λες καλη τυχη-σα να πας για ψαρεμα ενα πραμα).

ELIANIOS είπε:
Α ρε Doc. Μου πεφτει λιγο μακρια και ηθελα πραγματικα να σας δω. Ευχομαι σκατα να πιασετε(ευχη του Γαλλου πριν καθε live για καλη τυχη επειδη ειναι γρουσουζια να λες καλη τυχη-σα να πας για ψαρεμα ενα πραμα).
  thanks man! Tha prospathisume na rthoume emeis ekei!

Άν ήμουν Σαλόνικα θα ερχόμουν.... :-\

Να ρίξω και μια σπόντα πρός άπαντες ......

Όσες φορές έκανα ανακοίνωση ότι παίζω Live με την μπάντα μου δεν πάτησε ψυχή από το noiz....ούτε ένας δεν με ρώτησε τι παίζω κάτι τις τέλος πάντων

Εύχομαι καλή επιτυχία πάντως σε όλους σας....

..στους Εκμεκ ομως χαμος ε? ;D ;D ;D. Μη μασαμε ρε σεις. για μενα 1 ή 1000000000000000000000000 ακροατες το ιδιο ειναι.(για τη τσεπη μου δεν ειναι).

Παντως γουσταρω εκμεκ αν και δεν ειμαι στο ειδος γιατι ειναι ψυχη τα ατομα και το γουσταρουν. Δε το παιζουν για να το παιζουν και για να το ''παιζουν''. ;)

μπερδευτικα γιατι και γω Σπυρος ειμαι. Κιθαρα και αν εννοεις ειδος, ειχα φαει πολυ παραδοσιακο blues στη ζωη μου, μελετησα gypsy jazz και τωρα κανω αυτο που φωναζει μεσα μου. ROCK αγνο καθαρο με στυλ αμερικανονοτιοβαρβατηλα με στυλ Page. Καπως ετσι.

spiros69 είπε:
Να ρίξω και μια σπόντα πρός άπαντες ......

Όσες φορές έκανα ανακοίνωση ότι παίζω Live με την μπάντα μου δεν πάτησε ψυχή από το noiz....ούτε ένας δεν με ρώτησε τι παίζω κάτι τις τέλος πάντων
Εδώ αναφερόμουν φίλε  :)

Και είπα να ρωτήσω τον φίλο Σπύρο γιατί έβγαλε παράπονο  :)

Καλή επιτυχία στους Εκμέκ,που έχουν και το σούπερ-ντράμμερ Αλέκο.. ;D

Costas-Grinder είπε:
Εδώ αναφερόμουν φίλε  :)

Και είπα να ρωτήσω τον φίλο Σπύρο γιατί έβγαλε παράπονο  :)
Δεν ήταν παράπονο φίλε Κώστα...ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ήταν...

Κλασσικοί ελληνάρες και το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα.... ;)

Μάγκες καλημέρα

Ευχαριστουμε ολους για τα καλα λογια!

Αφου το ταξαμε για την Κρητη πρεπει να το πράξουμε!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back