την τελική επιλογή την έκανε το management των Bon Jovi όπως κάνει σε όλες τις χώρες που κάνει τουρνέ η μπαντα αυτη.Και ηθελα να ρωτησω ρε γμτ....ποιος επιλεγει τα support Και με τι κριτηρια?
...τα πέρνουν?Superfunk είπε:την τελική επιλογή την έκανε το management των Bon Jovi
έκανα λάθος ???...ήθελα να γράψω ΤΙ παίρνουνεSuperfunk είπε:τα πΑΙρνουν αγραμματε μικροκαλλιεργητη χωραφα. ;D
Τελικά το 3 πάει Φιλαδέλφεια...audiokostas είπε:Παρακαλώ όσοι χάσαν την ευκαιρία να ξεκαπνίσουν Παρασκευιάτικα στο άλλο thread, να μη χαλάνε το παρόν που είναι και σοβαρό και είναι για τα παιδιά (Brothers ....).
οχι Νικο δεν ηθελα να παρεξηγηθω δεν εννοω για τους Jovi και τους BIP γενικως αναφερομαι στο οτι ουκ ολιγες φορες το support επιλεχθηκε απο τους καλλιτεχνες μεσω ενος δισκιου το οποιο οταν ηρθε η ωρα να παιχτει ζωντανα καραφλιασαν τα συρματα....Superfunk είπε:την τελική επιλογή την έκανε το management των Bon Jovi όπως κάνει σε όλες τις χώρες που κάνει τουρνέ η μπαντα αυτη.
Τη Δευτέρα χρειάστηκε να μιλήσω σε ημερίδα ενώπιον δημάρχων, αντιπεριφεριάρχη κλπ. Τρεμάμενος δεν είπα ούτε τα μισά απ' όσα έπρεπε.solega είπε:ενταξει εμενα δε μου αρεσαν,δε το κρυβω. Θεωρω οτι για εναν τεραστιο τετοιο καλλιτεχνη αρμοζε κατι καλυτερο. Γνωμη μου.
Καταραμένε Καλλικράτη....Nestoras είπε:Τη Δευτέρα χρειάστηκε να μιλήσω σε ημερίδα ενώπιον δημάρχων, αντιπεριφεριάρχη κλπ.
Μπααα. Ας με φώναζε ο Moore (τοτε, όχι τώρα) και θα σου λεγα εγώ. Ας έτρωγα και ξύλο.Nestoras είπε:Τη Δευτέρα χρειάστηκε να μιλήσω σε ημερίδα ενώπιον δημάρχων, αντιπεριφεριάρχη κλπ. Τρεμάμενος δεν είπα ούτε τα μισά απ' όσα έπρεπε.
Σκέψου αυτούς ενώπιον του Gary Moore.![]()