ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Το 1983 σε ηλικία 16 χρονών αγόρασα μια
fender strato squier kai μετά από 5-6 μήνες μου ερχεται ταχυδρομικός συστημένο μια καρτέλα από μιά μεταφορική εταιρία για να παραλάβω κάτι μουσικά όργανα ώς εισαγωγέας,
καράφλιασα δεν το πίστευα, ο πατέρας μου τα επαιξε ρε κολοπαιδο που μας
έμπλεξες, τη ψάχνω και παίρνω τηλεφωνο την μεταφορική εταιρία για να παραλάβω τα όργανα μου λένε ότι τα παράλαβε ο αντιπρόσωπος σας κύριος
τάδε........... την ψάχνω από το όνομα και κατάλαβα ότι είναι ο συνιδιοκτήτης του μαγαζιου με τα μουσικά όργανα από όπου ειχα πάρει την κιθάρα μου, δηλαδή ο μάγκας είχε χρησιμοποιησει τα στοιχεία μου για να κάνει την δικιά του εισαγωγή δεν ξέρω ακριβως αν παίζονταν το κόλπο για φόρους ή για να μην τον πάρει χαμπάρι ο Στόλλας.
Πηγαίνω στο μαγαζί και του την πέφτω τι έγινε ρε μεγάλε! και τα σχετικά
μίλα πιο σιγά μου λέει μην μας ακούσει ο συναιτέρος μου κοιτα τι ωραία πετάλακια έχω φέρει σου έκανα δώρο με την κιθάρα σου πετάλι; με ρωτάει
και αμέσως μπηκα στο νοημα, όχι του λέω αλλά το πρόβλημα μου είναι
άλλο ξεκουρδίζετε η κιθάρα κάτι προβλήματα με τα ηλεκτρικά έχω μου λέει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μου την φέρεις πίσω και να σου δώσω
μια fender `67 made in usa, με μεγάλη χαρά του την επιστρέφω και έφυγα
με μια telecaster usa `83 που είναι και η αγαπημένη μου κιθάρα μέχρι σήμερα.
Έχω φυλάξει και την συστημένη καρτελα ως ενθύμιο εισαγωγέα!!!!!!
όνοματα δεν λέω υπολοιψεις δεν θίγω!!
Ερε και να μου τυχαινε τώρα θα έπαιρνα το αίμα μας πίσω θα του παιρνα και τα σώβρακα!!!!!