Αλλο παραδειγμα ειναι τα παιδια στο Διαμαντοπουλο οπου και φιλικα φερονατι σε ολους και γνωσεις εχουν και εξυπηρετουν σωστα. τωρα για το αν σε καποιους φαινεται ενας ξερολισμος η μια ασχετοσινη ειναι νομιζω υποκειμενικο.
MULE ειλικρινα πιο κομπλεξικα ατομα δεν εχω βρει πουθενα αλλου.και δεν το εχω διαπιστωσει μονο εγω αλλα και πολλοι φιλοι μου που εχουν παει εκει...πιστεψε με μιλαω αντικειμενικα' date='δεν εχω λογο να λεω κατι ασχημο μονο γιαυτο το μαγαζι.[/quote']
Εγώ έχω πάει μόνο 2 φορές σε αυτό το μαγαζί και τη μία ήταν ενοχλητικά αγενείς και οι 2 και την άλλη ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί :!: :!: :!:
(μέσα σε 1 μήνα και οι 2 επισκέψεις).Τι να πώ;Ανθρωποι είναι και μάλλον έχουν τις καλές τους και τις στράβες τους όπως όλοι.Το αναφέρω μόνο για να εξηγήσω την τεράστια διαφορά απόψεων.
Αυτό που με "ενόχλησε" (εντός εισαγωγικών γιατί περισσότερο βλακεία είναι και όχι κάτι επιλήψιμο)ήταν ότι και τις 2 φορές έδωσα στον έναν να μου κουρδίσει τισ κιθάρες,τις κούρδιζε με το αυτί και μου τις έδινε ξεκούρδιστες.Την 1η φορά δε υπήρξε και ο εξής διάλογος:
-Εμ,...,η κιθάρα είναι ξεκούρδιστη
-....η κιθάρα ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ
(έτσι με το ζόρι)
8O