Μηπως ειναι πρωτο γραμμα επίθετου??? 8O
._______
.|............|
.|
.|
.|
.|
/|\
...........Κ-------
Γεράσιμος
Μηπως ειναι πρωτο γραμμα επίθετου??? 8O
Το βρήκα:ΚαθίκηςΜηπως ειναι πρωτο γραμμα επίθετου??? 8O
._______
.|............|
.|
.|
.|
.|
/|\
...........Κ-------
Γεράσιμος
...Αυτά !!! :wink:Σοβαρά τώρα, επειδή καίγομαι να μάθω, δώστε επιπλέον πληροφορίες. Π.χ. έχει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, φέρνει Fender και Gibson, τι απόλα αυτά?
Εγώ ρώτησα απλά για να επιβεβαιώσω... Μου έκανε πραγματικά εντύπωση' date=' γιατί τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον είχα για σοβαρό και πολύ ευγενικό (αν είναι σίγουρα αυτός).Λίγο άδικο δεν είναι αντί να καταδικάζουμε συγκεκριμένες καταστάσεις να καταδικάζουμε συγκεκριμένους πωλητές; :?
-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στη Σκουφα' date='& τα 2 παιδια στον οροφο με τις κιθάρες εξυπηρετούν σωστά τους πελάτες & έχουν γνώσεις οσες φορες εχω περάσει απο εκει είναι ΑΨΟΓΟΙ!quote']
Φίλε SUPERFUNK,αυτή σου η αναφορά με ρίχνει από τα σύννεφα.Για τους δύο αυτούς τύπους μόνο κλωτσιές θα χαλάλιζα.Αρκεί να σου πω την απάντηση του ενός σε στενό φίλο μου,που έκανε το μέγα λάθος να ρωτήσει σε τί διαφέρει ένας open-coil humbucker από έναν κλειστό:
"Γιατί,θα παίξεις;"
-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στη Σκουφα' date='& τα 2 παιδια στον οροφο με τις κιθάρες εξυπηρετούν σωστά τους πελάτες & έχουν γνώσεις οσες φορες εχω περάσει απο εκει είναι ΑΨΟΓΟΙ!quote']
Φίλε SUPERFUNK,αυτή σου η αναφορά με ρίχνει από τα σύννεφα.Για τους δύο αυτούς τύπους μόνο κλωτσιές θα χαλάλιζα.Αρκεί να σου πω την απάντηση του ενός σε στενό φίλο μου,που έκανε το μέγα λάθος να ρωτήσει σε τί διαφέρει ένας open-coil humbucker από έναν κλειστό:
"Γιατί,θα παίξεις;"