pericles είπε:
@audiokostas :αγαπητε Κωστα εχω λαβει μηνυματα απο μελη του forum που διαμαρτυρονται για την παρεμβαση σου σε χρονο ανυποπτο με κριτικη σταση για τα σολος των εκαστοτε ντραμερ που βαριεσαι ν'ακους .Ωραια μην τ'ακους λοιπον αλλα μην χαλας και την ροη του thread.Tα μελη αυτα ως επι το πλειστον ειναι ντραμμερς και αναρωτιουνται αν θ'αρεσε σε καποιους κιθαρομπασιστες που θα κανουν ενα παρομοιο thread να μπαινουνε μεσα και με ταση ξενερωματος να χαλανε την ροη του .
Σόρρυ που στο λέω αλλά καμία κατανόηση.
Είναι ένα thread ανοιχτό σε όλους και δεν χρειάζομαι διαπιστευτήρια (για να μην πούμε τελικά -όχι πάλι τα ίδια

- ποιά είναι αυτά τα "διαπιστευτήρια") για να συμμετάσχω.
Αναφέρθηκα (με προσωπική άποψη και θέση και όχι απόλυτη αλήθεια) σε έναν ντράμερ που ήδη έχεις αναφέρει και σε έναν που πιθανότατα θα αναφέρεις. Αντίθετα τη ροή του thread μπορεί να την χαλάνε οι "και αυτός ρε σεις" "και ο φίλος μου ο Σωτηράκης γαμεί αλλά κανείς σας δεν τον ξέρει" "αυτόν γιατί δεν τον λέτε ρε κότες;" και άλλα όμορφα τινά.
Το να κάτσεις να παραθέτεις τουλάχιστον 50 βίντεο με δικά σου (μεταφρασμένα; ) και μόνο σχόλια σχετικά με μία λίστα ντράμερ που έκανε κάποτε ένα περιοδικό χωρίς τίποτε άλλο πέραν του "μπράβο ρε συ, καλά τα λες", "πωω τεράστιος", "άκου και εδώ τον Μεγαθήριο", "καλά σπέρνει και όποιος δε γουστάρει δεν καταλαβαίνει μία" είναι κάτι που ούτε με ενδιαφέρει, ούτε είναι μέσα στο ύφος ενός ανοιχτού forum. Όλες οι απόψεις κόσμια διατυπωμένες είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτες αλλά και φυσιολογικές σε ένα, επαναλαμβάνω, ανοιχτό forum.
Αν έχουν πρόβλημα με αυτό κάποιοι συμφορουμίτες, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Μπορούν να το εκφράσουν όμως ανοιχτά. Να επισημάνω ότι δεν θα δεχτώ pm που θα με "εγκαλούν στην τάξη" ειδικά όταν εξέφρασα (και μάλλον κόσμια) μια προσωπική μου άποψη σχετικά με ειωθότα στο thread.
Αν ήθελες, μπορούσες να αναφέρεις τη λίστα (επισύναψη του σκαναρισμένου άρθρου μάλλον δεν συνίσταται για λόγους copyright) μονοκοπανιας με τα σχόλια σου και να αφήσεις να βγάλει/πει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Ξέρεις πόσα άρθρα με μπασίστες μπορώ ευχερέστατα να μεταφράσω και να αρχίσω να αραδιάζω στολισμένα με δεκάδες γιουτουμποβίντεα; Ουουουουου, όρεξη να χεις.
Θα χε κάποιο νόημα;
Με πολύ καλοκαιρινή αγάπη :-* , Κώστας.