Παιδια ευχαριστω για την υπομονη σας και την βοηθεια σας στην μη ''παρενοχληση '' του thread κατα την διαρκεια της αναπτυξης του.
Δυο λογια μονο που αν και τα εγραψα στην αρχη τα βεπαναλαμβανω προς αποφυγη διενεξεων .
Α) το συγκεκριμενο περιοδικο DRUM! στην εκδοση του ''special collectors issue '' 1997 παρουσιαζει κατα την γνωμη του δημοσιογραφου(

η ομαδας δημοσιογραφων τους σπουδαιοτερους ντραμμερ μεχρι το 1997.Και διευκρινιζει οτι δεν σημαινει οτι ειναι και οι καλυτεροι.
Διαπιστωσα 2-3 αδικιες Α) λειπει ο JEFF PORCARO B) ο SIMON PHILIPS και ο Bobby Colomby που επαιζε με τους Bood sweat & tears .
Kαι μου εχουν βαλει τους Headon (clash )& Urlich(metallica )?????
Οπως ειχα γραψει και στις παραινεσεις μου σε 2-3 συμφορουμιτες μπορειτε να ανοιξετε κουβεντα και να ανεβασετε και ντραμμερς που νομιζετε οτι αξιζουν να ειναι μεσα σε μια λιστα με τετοιας κλασης παικτες αλλα και εφευρετες -πρωτοπορους καποιου στυλ ,τεχνικης η νεωτερισμου στο drumming της εποχης μας πλεον.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΕΟ THREAD
με τετοιο περιεχομενο ας το ξεκινησει και θα βοηθησουμε.
Εγω παντως παρα την κουραση μου αυτο το Σαββατοκυριακο (5 ωρες στουντιο +2 ωρες χαζοδιαδρομες /διαλειμμματα ) μπορεσα και το τελειωσα .Ευχαριστω και παλι για την υπομονη σας.