Οι 100 Καλύτεροι Κιθαρίστες - Guitar World

geodimitri είπε:
Σερφάροντας, έπεσα πάνω στην ψηφοφορία της ιστοσελίδας του περιοδικού Guitar World για τους 100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.  :)

http://www.guitarworld.com/readers-poll-results-100-greatest-guitarists-all-time
Ωχ όχι  ;D ;D ;D Εδώ να δεις τι έχει να γίνει...  ;D ;D ;D

Τι ο... Ρούλης 57 και ο Κούλης 76; Άσε δε, που λείπει από την λίστα ο... Σούλης  ;D Ποιοι άσχετοι τα ψήφισαν;  :D

Μεγάλε επιτυχίε  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τι ο... Ρούλης 57 και ο Κούλης 76; Άσε δε, που λείπει από την λίστα ο... Σούλης  ;D Ποιοι άσχετοι τα ψήφισαν;  :D

Μεγάλε επιτυχίε  ;D ;D ;D
Ετσι...Γι αυτο, και για να μη χανουμε χρονο και γραφουμε τα ιδια και τα ιδια, διαβασε το παρακατω και εισαι καλυμμενος: ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=190284.0

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ωχ όχι  ;D ;D ;D Εδώ να δεις τι έχει να γίνει...  ;D ;D ;D

Τι ο... Ρούλης 57 και ο Κούλης 76; Άσε δε, που λείπει από την λίστα ο... Σούλης  ;D Ποιοι άσχετοι τα ψήφισαν;  :D

Μεγάλε επιτυχίε  ;D ;D ;D
Χαχαχα! Δεν έχεις και άδικο.  ;D

Στην ψηφοφορία μπορούσε να πάρει μέρος ο οποιοσδήποτε.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού είχαν διαλέξει τους κιθαρίστες και τους έβαζαν να "μονομαχήσουν". Για παράδειγμα "Satriani vs Vai". Και ψήφιζε ο κόσμος όποιον ήθελε. Όποιος κέρδιζε περνούσε στον επόμενο γύρο όπου συναντούσε κάποιον άλλο. Και έτσι πήγε η δουλειά μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής.

Όπως καταλαβαίνεται τα κριτήρια επιλογής των κιθαριστών από τον κόσμο ήταν άκρως "μουσικά".  ;) ;D

Ετσι...Γι αυτο, και για να μη χανουμε χρονο και γραφουμε τα ιδια και τα ιδια, διαβασε το παρακατω και εισαι καλυμμενος: ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=190284.0
Το έχω τσεκάρει.  ;)

Όλες οι λίστες τέτοιου τύπου είναι τραγικές, αλλά τουλάχιστον οι άλλες που έχω δει κατά καιρούς είχαν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να έχουν το Hendrix πρώτο...

Ριχάρδος είπε:
Όλες οι λίστες τέτοιου τύπου είναι τραγικές, αλλά τουλάχιστον οι άλλες που έχω δει κατά καιρούς είχαν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να έχουν το Hendrix πρώτο...
+1111  8)

Ριχάρδος είπε:
Συμφωνώ απόλυτα.

Ριχάρδος είπε:
είχαν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να έχουν το Hendrix πρώτο...
Δεν το καταλαβαινω αυτο.Ποτε μου δεν το καταλαβα...Συγνωμη,ε;

Grey είπε:
;D ;D ;D ;D ;D

Και κάπως έτσι φίλοι και φίλες ξεκινάνε όλα τα «νήματα» που είναι συνδυασμός Μπεν Χουρ και Αρμαγεδδών ;D ;D ;D ;D

Με μια απλή ερώτηση... με μια απορία... Όπως αυτή του φίλου μας του Grey (με το πολύ χαριτωμένο avatar- οφείλω να το ομολογήσω)...

Γιατί αυτός;  ;D ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D ;D ;D

Και κάπως έτσι φίλοι και φίλες ξεκινάνε όλα τα «νήματα» που είναι συνδυασμός Μπεν Χουρ και Αρμαγεδδών ;D ;D ;D ;D

Με μια απλή ερώτηση... με μια απορία... Όπως αυτή του φίλου μας του Grey (με το πολύ χαριτωμένο avatar- οφείλω να το ομολογήσω)...

Γιατί αυτός;  ;D ;D ;D ;D ;D
Τerry,να σου εξηγησω!Δεν ειναι αυτο που νομιζεις!

Grey είπε:
Τerry,να σου εξηγησω!Δεν ειναι αυτο που νομιζεις!
Φίλε Grey δεν υπάρχει λόγος για εξηγήσεις  ;)

Απλά από κάτι τέτοια (με την πολύ καλή έννοια) ξεκινάνε κάτι thread 100 σελίδων που καταλήγουν ... εμ χμμμ... λάθος δεν καταλήγουν πουθενά  ;D

ΥΓ: Φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να έχεις κάποια άλλη προτίμηση  :) 

Grey είπε:
Απλά ο Τζίμις θεωρείται η κορυφή στην ηλεκτρική κιθάρα από την πλειοψηφία των κιθαριστών και δη των κορυφαίων εξ αυτών. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Κι εγώ δεν το καταλάβαινα κάποτε. Ε, μετά (θες είχα μεγαλύτερη τριβή στην κιθάρα, ωρίμασα παικτικά, ωρίμασα ως ακροατής -  διάλεξε και πάρε) κατάλαβα...

RayDTutto είπε:
Απλά ο Τζίμις θεωρείται η κορυφή στην ηλεκτρική κιθάρα από την πλειοψηφία των κιθαριστών και δη των κορυφαίων εξ αυτών. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Κι εγώ δεν το καταλάβαινα κάποτε. Ε, μετά (θες είχα μεγαλύτερη τριβή στην κιθάρα, ωρίμασα παικτικά, ωρίμασα ως ακροατής -  διάλεξε και πάρε) κατάλαβα...
Ok...Απλα,προσωπικα θα προτιμουσα τη λεξη 'σημαντικοτερος' απο 'καλυτερος'...

Φίλτατε γκρι, απλά αναλογίσου πως ακουγόταν η ηλεκτρική κιθάρα π.Χ. και πως μ.Χ.. ;)

Όπου Χ=Χέντριξ.

Ο Τζίμης (ο Χέντριξ) έκανε πράματα με την κιθάρα που ούτε καν τα είχαν φανταστεί μέχρι τότε.  ;)

Τον μνημονεύουν άλλωστε πολλοί από τους σύγχρονους μεγάλους κιθαρίστες.

Ο Satriani για παράδειγμα ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα μετά το θάνατο του Χέντριξ. Τόσο πολύ συγκλονίστηκε...

Τι μετρανε και κρινουν τον καλυτερο?

Μετα συγχωρησεως δηλαδη!

gvour είπε:
Τι μετρανε και κρινουν τον καλυτερο?

Μετα συγχωρησεως δηλαδη!
Βρε ζηλιάρη, επειδή δεν σε έβαλαν στην λίστα, ρωτάς τι μετράνε? ;D ;D

Αν μετρούσαν τίποτε άλλο δηλαδή, μπορεί και να ήσουν μέσα. ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Βρε ζηλιάρη, επειδή δεν σε έβαλαν στην λίστα, ρωτάς τι μετράνε? ;D ;D

Αν μετρούσαν τίποτε άλλο δηλαδή, μπορεί και να ήσουν μέσα. ;D ;D ;D ;D
Mπα εμοιασα της μανας μου! ;D ;D ;D

Απαντήσεις