συνφωνω εν μερει.... γιατι;το καλάι ξεραινει το καλωδιο....δηλ κατα τη γνωμη μου δεν εχει αντοχη εφ όρου ζωής.....εγω δεν το πολυχρησιμοιποιω.
αυτο που κανω είναι απλή συνδεσμολογια καλωδιων και μονοτικη ταινια απο πανω' date=' αφου πρωτα έχω βαλει το πλαστικο ντυμα του καλωδιου (ξερετε το εξωτερικο του πλαστικό)
αλλά και το καλάι μαμαει!!![/quote']
:roll: :roll: Κι εδώ τσού....αν "ξέραινε" το καλώδιο όπως λές,δεν θα είχες ηλεκτρική κιθάρα,τηλεόραση,dvd,cd player,pc,ενισχυτή,καφετιέρα,πλυντήριο και χιλιάδες άλλες συσκευές που υπάρχουν ΚΑΙ επειδή υπάρχει η συγκόλληση με κράμματα κασσιτέρου.Αυτό που κάνεις με τη μονωτική δεν έχει αντοχή εφ'όρου ζωής,γιατί εγγυημένα μετά απο ένα χρόνο η μονωτική ταινία χαλαρώνει,ρέει η κόλλα της και ενώ η ίδια αποσυγκολάται δημιουργέι ελλιπώς αγώγιμες επιφάνειες (ακόμα και στα καλωδιάκια που έστριψες μεταξύ τους).Στα ηλεκτρονικά εγω θεωρώ ότι δεν έχει θέση η μονωτική ταινία,υπάρχουν τα θερμοσυστελλόμενα "μακαρόνια" τα οποία κάνουν πολύ καλή δουλειά αφού έχεις συγκολλήσει αρχικά τα καλώδια.Κόλληση απαγορεύεται σε αρκετά μέρη οχημάτων και αεροσκαφών,όπου είναι υποχρεωτική η χρήση ειδικά πρεσσαρισμένων συνδετήρων....
........ ούφφφφφφφφφφ :lol: :lol: