- Πόντοι
- 16
Πόσο τα γουστάρω τα οχτάμπιτα... είναι συνδεδεμένα με το συλλογικό μας ασυνείδητο ;D ώραια σύνθεση ρε φίλε...
lagow. ta eipame filakia k to nou soy.RayDTutto είπε:Ise kammenow, filow... Entelow omow
Περιμένω αποτελέσματα.Εννοείται ότι κατεβασα με τη μία το προγραμμα.
;D ;D ;D ;D ;D6 bit στο κουπλέ, για να "σκάσει" δυνατά το ρεφραίν σε φουλ 8-μπιτο! ;D ;D ;D ;D ;D
Παίζει μια επιχορήγηση τώρα από ΥΠΠΟ και λέω να το παίξω με GameBoy και τη συμφωνική της Βιέννης. Αν το αποφασίσεις, φαντάζομαι θα ξέρεις οτι όλοι οι δικοί μου θα φάνεΠολύ ενδιαφέρον πείραμα.
Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω το cracked ενορχηστρωμένο 8βιτ + φυσικά όργανα.
ΕυχαριστώΠόσο τα γουστάρω τα οχτάμπιτα... είναι συνδεδεμένα με το συλλογικό μας ασυνείδητο ;D ώραια σύνθεση ρε φίλε...
blue είπε:Παίζει μια επιχορήγηση τώρα από ΥΠΠΟ και λέω να το παίξω με GameBoy και τη συμφωνική της Βιέννης. Αν το αποφασίσεις, φαντάζομαι θα ξέρεις οτι όλοι οι δικοί μου θα φάνε![]()
Xάνει σε μπ3, ώποιος έχει αυτιά και είναι τσακαλεμένοσ βλέπηskantzos είπε:(επιτέλους κι ένα κλιπ σε wav, όλοι mp3 ανεβάζουν που έχουν απώλειες...)
Οσο προλαβα να ασχοληθω τωρα το μεσημεράκι 8)blue είπε:Περιμένω αποτελέσματα.
κσέρεισ.neeq είπε:Οσο προλαβα να ασχοληθω τωρα το μεσημεράκι 8)
Δική μου μελωδία..128 rows ;D
είσαι σωστοσ.neeq είπε:Που να το βρω ρε το κλαβιέ εδώ που είμαι?Νοτα νοτα τα έβαλα. Απλά ηξερα καλά τη μελωδία οπότε δε μου πηρε χρόνο.
Τωρα δεν εχω χρόνο, αλλά καταλαβα ότι το μυστικό βρίσκεται στα frames, για να μη γραφεις πολλά, αλλά και να προσθετεις στοιχεια σε κάθε λουπα (triangle και noise) ή να αφαιρεις. Μπορει να ειμαι και λαθος βεβαια, δεν το έψαξα ακομα.