O3 Jazz Trio...

Nikolas είπε:
όχι για παπούτσια nike!  :P
1.nickie 8)

2. i vi ii v

iii(i) vi ii v

v i iv bv

iii vi ii v

etc etc ::) ::) ::) ::) ::) ::)

3.Is this d'angelico or what? 8)

Nikolas είπε:
Και στο "θέμα" μας τώρα. Ίσως λίγο άκομψο αλλά σιγά... Για τους συμπαίκτες του είπε ο άνθρωπος όχι για παπούτσια nike!  :P

Βαλε κανα κομματι-καιρο εχεις-και φροντισε να σαι νηστικος την αλλη φορα.
Eισθε αλυται προβοκατόροι.. :P

Το χω ριξει στη μαγειρικη,οταν τελειωσω το κεφάλαιο ''κιμαδες'' θα ανεβασω τιποτα.. :-*

Το χω ριξει στη μαγειρικη,οταν τελειωσω το κεφάλαιο ''κιμαδες'' θα ανεβασω τιποτα.. :-*

meat loaf ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Τωρα θυμηθηκα,πως οταν ειχα γραψει το τελευταιο τραγουδι που ειχε ποσταρθει απο μενα,το μεσημερι ειχα φαει ιμαμ μπαιλντι.

Για οσους ενδιαφερονται για το τι ειχα στην κοιλια μου,τοτε:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/imammpailnti.html

Θα σας λυθουν πολλες αποριες... :D

Σορυ ρε φιλε αλλα ειμαστε και μιας ηλικιας...
Στάκα βρε, αυτό το site είναι free (το έχω ήδη στα "αγαπημένα").

Τι κάποιας ηλικίας μου τσαμπουνάς? Εγώ αν έτρωγα ιμάμ θα πάγαινα στο νοσοκομείο (δεν τα αντέχει αυτά το στομάχι μου, γέρος άνθρωπος έχω και πίεση).

Αλλά αν γράφεις τέτοια κομμάτια (αμερικανίλα) με ιμάμ, που να φας και T-Bone steak!

Γελαδάρης θα γενείς κανονικός!

Άσχετο, αλλά επειδή μάλλον ξεπέρασες το στάδιο στο οποίο σε είχα αφήσει (καθάριζες πατάτες τότενες ;D), πώς το φτιάχνεις το ιμάμ και έχεις τέτοια έμπνευση?

Για πες!

Τον κιμά τον τσιγαρίζεις πολύ ώρα? Γιατί εγώ δύο πακέτα τσιγάρα κάπνισα και δεν είχε τσιγαριστεί ακόμα. Πόσα τσιγάρα θέλει? ;D

Αν είσαι στους κιμάδες, δοκίμασε τα παραδοσιακά Αρμενικάνικα ;D σουτζουκάκια!

Sorry για το off topic, αλλά εδώ βρήκα αδερφή.......ψυχή.

Εύγε, πολύ καλοί!

Επίσης:

Nikolas είπε:
Για τους συμπαίκτες του είπε ο άνθρωπος όχι για παπούτσια nike!  :P
+1

gvour είπε:
Και παλι σορρυ φιλτατε GoatOfRafin που οφφτοπικαρα αλλα τον ειχα αχτι.
Χαχα! Μην άγχεσαι, είμαστε off-topic κάτι σελίδες τώρα!

2. i vi ii v

iii(i) vi ii v

v i iv bv

iii vi ii v

etc etc ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Yes, yes...

3.Is this d'angelico or what? 8)
Yes, again! Είναι η NYSS-3B, αυτή που λάνσαρε ο Kurt. Γαμώ τα όργανα φίλε και κληρονομιά από τον δάσκαλό μου Γιώτη Σαμαρά...

Για να συνέλθουμε Δευτεριάτικα με τα μπαϊλντί και τους κιμάδες.

Ένα εύγε στον Marathon που αντιστάθηκε και δεν συμμετείχε. ;D

Λοιπόν, εγώ το βίντεο λόγω firewall δεν το βλέπω και μπορώ να υποθέσω μόνο αλλά το ζήτημα που τέθηκε εδώ ήταν η κομψότητα του introduction της μπάντας / μελών.

Όπως ειπώθηκε δεν ήταν και η πιο διακριτική εισαγωγή η οποία μάλλον επιδεινώθηκε και με την αναφορά studios/μελών/φίλων αλλά, αν με ρωτήσετε (που δεν αλλά απλώς λέω) προσωπικά δεν βλέπω κάτι μεμπτό (αν και γω στις μουσικές μου σχέσεις, όντας παλαιομοδίτης, είμαι μονογαμικός).

Να η δουλειά μας, να ποιοί είμαστε, σε όποιον αρέσουμε και να στε καλά που μας ακούσατε.

Τώρα αν αρέσει ή δεν αρέσει ο τρόπος, είναι στην κρίση του αποδέκτη.

Βέβαια να επισημάνω ότι το site του γκρουπ δεν δουλεύει !!

Υπάρχει βέβαια και το άρθρο 7 του κανονισμού αλλά αυτό πρέπει να εκλαμβάνεται και με μία δόση καλόπιστης ερμηνείας και τακτ καθότι ένα μεγάλο ποσοστό συμφορουμιτών εδώ μέσα είναι για να δείξουν την ατομική ή/και ομαδική τους δουλειά (άρα εκ προοιμίου προπαγανδισμός δικού τους προϊόντος) η οποία είτε βρίσκεται στα σκαριά για κάτι επαγγελματικό, ή έχει πάρει τον δρόμο της πώλησης είτε για να τους γνωρίσουν και τα άλλα μέλη στην περίπτωση επικείμενου live.

Υποθέτω βέβαια ότι οι Κουμπαραίοι του Βορρά, αυτό που εννοούν είναι ότι καλό  θα ήταν (τουλάχιστον από πλευράς τακτ) να συνοδεύεται και μία αντίστοιχη forumική ευρύτερη παρουσία.

Και δεν τους αδικώ. Πιθανόν. Αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Πρώτη επαφή είναι εξάλλου..... Ίδωμεν στο δις εμφανίζειν.

Πάμε παρακάτω τώρα, μένοντας στο video των 03 γιατί βαριέμαι την κοπτοραπτική threads Δευτεριάτικα.

Ευχαριστώ τον modulator audiokostas για την κατανόησή του! By the way, το site μας είναι under construction. Όταν το τελειώσουμε (εντός της βδομάδας πολύ πιθανόν) θα ενημερώσουμε...

audiokostas είπε:
Ένα εύγε στον Marathon που αντιστάθηκε και δεν συμμετείχε. ;D
Ευχαριστώ τον modulator audiokostas...που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...κατάλαβε ότι έχω επίπεδο!! 8)

marathon είπε:
Ευχαριστώ τον modulator audiokostas...που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...κατάλαβε ότι έχω επίπεδο!! 8)
Mα αυτό είναι παγκοίνως γνωστό και πανθομολογούμενο!

Yes, again! Είναι η NYSS-3B, αυτή που λάνσαρε ο Kurt. Γαμώ τα όργανα φίλε και κληρονομιά από τον δάσκαλό μου Γιώτη Σαμαρά...

Καλή φάση (μοναδικά οργανα). Με το Γιωτη είχαμε κάνει ένα δίωρο jam σε 'ένα demonstration στις Loukakis Guitars ,Τότε ακόμα έπαιζα κιθάρα  ;)

Στο θέμα τώρα .

Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα  το σόλο σου στην κιθάρα και θα ήθελα να ξέρω  εσύ τι σκέπτεσαι όταν αυτοσχεδιάζεις.

Προσωπικά ακουω ρυθμικά  ενα πολύ push παίξιμο που μου θυμίζει το  lime house blues απο το django που το rythm section κυνηγάει σαν τρελό το joe pass με τόσο push που παίζει α ογδοα  ;D  Αρμονικά παιζεις με ίδια χάρη και μέσα στην αρμονία  και προσγειώνοντας τις φράσεις  άψογα στα chord tones άλλα και έξω χρησιμοποιώντας τη ρυθμική σου αντίληψη ως κυρίως οδηγό . Η πένα σου είναι πεντακάθαρη δε χάνεις σχεδόν ούτε νότα και ήχος  είναι προς scofield.

Αλλά πες εσυ πως  αντιμετωπίζεις τα rythm changes απο πλευρά αρμονίας , ρυθμού ,τι έχεις μελετήσει απο transcription πάνω σε αυτά και γενικότερα πως αντιλαμβάνεσαι το αντικείμενο  ;)

Αν και κατά κανόνα η τζαζ κιθάρα είναι κάτι που δεν μου αρέσει -και οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν κριτική- πρέπει να πω πως το συγκεκριμμένο με κέρδισε αμέσως.

Ήχος καταπληκτικός κι αισθητική υψηλού επιπέδου, με vintage πινελιές και χωρίς πολλά "out" παιξίματα...συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή συνέχεια.

ΥΓ προς moderators: καθαρίστε τ'αποφάγια απο το θέμα, θα μείνουν μυρωδιές  ;D...

Ez, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Αν και ένα καθάρισμα θα έκανε πιο "πολιτισμένο" το thread, μένοντας ώς έχει, δείνει ένα πιο "raw feel" σε ότι αφορα τις αντιδράσεις των μελών του forum και αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον.

THEOD είπε:
Με το Γιωτη είχαμε κάνει ένα δίωρο jam σε 'ένα demonstration στις Loukakis Guitars ,Τότε ακόμα έπαιζα κιθάρα  ;)
Ο Γιώτης είναι τρομερή μορφή και υπερπαίχτουρας! Του οφείλω μουσικά σχεδόν τα πάντα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα  το σόλο σου στην κιθάρα και θα ήθελα να ξέρω  εσύ τι σκέπτεσαι όταν αυτοσχεδιάζεις.

Προσωπικά ακουω ρυθμικά  ενα πολύ push παίξιμο που μου θυμίζει το  lime house blues απο το django που το rythm section κυνηγάει σαν τρελό το joe pass με τόσο push που παίζει α ογδοα  ;D  Αρμονικά παιζεις με ίδια χάρη και μέσα στην αρμονία  και προσγειώνοντας τις φράσεις  άψογα στα chord tones άλλα και έξω χρησιμοποιώντας τη ρυθμική σου αντίληψη ως κυρίως οδηγό . Η πένα σου είναι πεντακάθαρη δε χάνεις σχεδόν ούτε νότα και ήχος  είναι προς scofield.

Αλλά πες εσυ πως  αντιμετωπίζεις τα rythm changes απο πλευρά αρμονίας , ρυθμού ,τι έχεις μελετήσει απο transcription πάνω σε αυτά και γενικότερα πως αντιλαμβάνεσαι το αντικείμενο  ;)
Wow φίλε μου, τι να πω... Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ειδικά από σένα που αφενός έπαιζες κιθάρα και αφετέρου παίζεις με Ζαχαρία και Σάμι... Όσο για το ρυθμικό aspect, νιώθω πως μεγάλο μέρος από αυτό που ακους έχει να κάνει και με τον ντράμερ (http://www.facebook.com/dimitris.klonis.9) και τον μπασίστα (www.michaelevdemon.com) οι οποίοι είναι βράχοι και τρομερά supportive.

Κοίτα, η όλη μου εκμάθηση στηρίζεται σε transcriptions. Είμαι απαράδεκτος στο sight reading και βγάζω τα πάντα με το αυτί. Ευτυχώς έχω αρκετά καλό αρμονικό background και καταλαβαίνω πως να χειριστώ τα chord changes. Transcriptions που έχω κάνει είναι μπόλικα από Parker (να 'ναι καλά ο Γιώτης!), Sonny Rollins, Dizzy Gillespie, John Coltrane αλλά και από συγχρονα πράγματα όπως Brad Mehldau, Adam Rogers κλπ. από όπου και έχω εμπνευσθεί για τα ρυθμικά μου παιχνίδια.

Η αντίληψη μου πάντως, ειδικά σε τόσο γρήγορα tempi, είναι πιο πολύ κίνηση εντός και εκτός τονικού κέντρου, δημιουργώντας tension και release μες στο κομμάτι όπως εγώ το νιώθω εκείνη την ώρα. Δεν μπορώ να πω οτι ακολουθω τα chords όλη την ώρα αλλά είμαι αρκετές φορές μεσα όταν είμαι στο Ι ή στο iii. Θα ακουστώ λίγο ηλίθιος, αλλά εκείνη την ώρα ακούω νότες που θα ήθελα να παίξω και οι οποίες συνήθως είναι σχετικά κοντά στις νότες που παίζω. Αυτη η ικανότητα προέρχεται σε μένα είτε από explicit μελέτη στο πώς ακούγεται μια νότα μεσα σε ενα chord (οποτε και οξύνω το ear training μου) είτε ακούγοντας κάποιο γαμάτο solo όπου ακούω κάτι που μου αρέσει και εκείνη την ώρα αρπάζω την κιθάρα και προσπαθώ να κατανοήσω τι συμβαίνει σε εκείνο ακριβώς το σημείο.

Θα φανώ κουραστικός αλλά τυγχάνει η αντίληψή μου στα πράγματα αυτά να μοιάζει με αυτά που γράφει ο φίλος και συμπαίκτης μου Μιχάλης στο βιβλίο του. Για αυτό το ανέφερα in the first place, έστω και κάπως άκομψα όπως μου σημείωσαν οι θαμώνες του forum...

Μπράβο  και πάλι Γιωργο πολύ χάρηκα που άκουσα το σχήμα σας  .

Δώσε συγχαρητήρια και στα αλλα παιδιά  ;) Θα χαρώ πολύ να σας ξανακούσω  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα