Ο Βιασμός μίας explorer (Guitar Project)

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτον τον εποξικό στόκο που δεν παθαίνει τιποτα σε χτυπήματα και στεγνώνει σε 5 λέπτα και μετά είναι πέτρα

http://www.toolshouse.gr/our-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4148&category_id=300&manufacturer_id=54&vmcchk=1

μόνο προσοχή μην βάλεις πολύ παραπάνω ποσότητα γιατί μετά δεν τρίβετε εύκολα με γυαλόχαρτο

πολυ καλό!

ευγε

εδω δεν μιλαμε  για βιασμο αλλα για έρωτα  :D

jkstigma είπε:
εδω δεν μιλαμε  για βιασμο αλλα για έρωτα  :D
Περίμενε να τελειώσει ;)...προς το παρόν βιασμός είναι, και μαλιστα παρα φύσην!

Μάστορα ωραία το πας μέχρι τώρα :D. Αναμένω με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα :). Βάλε και κανα λογότυπο τύπου <<more beer...>> στο σώμα  ;)

4th Update

Σημερα εχει μικρο update γιατι μου τελειωσε το ****χ.... εεεε γυαλοχαρτο και μεχρι να παω να παρω αλλο δεν μπορω να κανω τιποτα  ;D ;D ;D. Λοιπον, ετριψα αρκετα ακομα στην γενικη περιοχη του neck joint και νομιζω οτι το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο. Επισης εκλεισα τσι τρυπες απο το pickguard (και καταλαθος μια απο τον bridge μαγνητη  :P :P :P) και ετριψα και λιγο την πανω γωνια, η οποια βεβαια θελει λιγη ακομη δουλιτσα.

100_0639.jpg

Neck Joint, μετα απο τριψιμο

100_0640.jpg

Neck joint again...

100_0641.jpg

Το σωμα με μερικα χτυπηματακια κι τρυπες κλεισμενα.

100_0644.jpg

Fucked up corner  ;D ;D

100_0643.jpg

...again...

100_0642.jpg

... and again.

EDIT: Μ'αρεσει που εχει censor το κ-λος αλλα οχι το fucked ;D

marathon είπε:
Περίμενε να τελειώσει ;)...προς το παρόν βιασμός είναι, και μαλιστα παρα φύσην!
Ωπ, εμφανιστηκε κι ο marathon  ;D ;D Ειπα κι εγω, τι γινετε και λειπει απο τετοιο thread  :P

FrosT είπε:
Ωπ, εμφανιστηκε κι ο marathon  ;D ;D Ειπα κι εγω, τι γινετε και λειπει απο τετοιο thread   :P
Σε παρακολουθώ νέε μου... ;)

Αν μετα απο τοσσσηηηη δουλεια...φουσκαλες...τριψιματα..και δεν ξερω εγω τιποτε αλλο...κατσεις παιξεις την χαρεις και την δω σε καμια αγγελια...θα σε φαω! :P

Korgious είπε:
Αν μετα απο τοσσσηηηη δουλεια...φουσκαλες...τριψιματα..και δεν ξερω εγω τιποτε αλλο...κατσεις παιξεις την χαρεις και την δω σε καμια αγγελια...θα σε φαω! :P
Απαπαπαπαπαπαπα! ΠΟΤΕ!  ;D  ;D  ;D

Θα ειναι προσωπικη κιθαρα, κατι σαν "signature" ;D, στα δικα μου specs, και φτιαγμενη απο μενα για μενα. ;)

FrosT είπε:
και φτιαγμενη απο μενα για μενα. ;)
Για να πέρνεις ιδέες, να μία που έχω φτιάξει εγώ...με πολύ στόκο και δουλειά γιατί είχε τρέμολο!!

dscn2042a.jpeg

dscn2051a.jpeg

marathon είπε:
Για να πέρνεις ιδέες, να μία που έχω φτιάξει εγώ...με πολύ στόκο και δουλειά γιατί είχε τρέμολο!!
Nice! Την ειχα δει στο site, αλλα δεν ηξερα οτι την εχεις τελειωσει... Thumbs up!  ;) ;)

Βεβαια εγω εχω πιο "απλα" πραγματα στο μυαλο μου απο αποψη χρωματος και σχεδιου. Να σου πω, σε εχω ξαναρωτησει, αλλα σε περιπτωση που θελω μετα το βαψιμο να χτυπησω ενα logo στο headstock, μπορεις να με βοηθησεις? Μαλλον θα βαψω ασπρο το head και θα κανω ενα μαυρο logo της μαμας εταιριας πανω (gibson)

Αν δεν έχεις σκοπό να την πουλήσεις βάλε και δικό σου logo. Θα είναι πιο "δικιά σου" και στα μάτια σου τουλάχιστον θα είναι μοναδική

...καλά το πας με το neck through...η γνώμη μου είναι να το γλυκάνεις λίγο ακόμα απο την πλευρά του μπράτσου αλλά.....εσύ αποφασίζεις ;D

Αν τρίβεις με γυαλόχαρτο και με το χέρι μόνο (χωρίς τακάκι), πριν βάψεις φτιάξε ένα τακάκι με σχετικά μεγάλου grid γυαλόχαρτο (800) και πέρνα την κιθάρα τουλάχιστον στα σημεία που μόνταρες. Δεν "τρώει" ξύλο και ουσιαστικά θα το ψιλογυαλίσει. Θα σου αποκαλύψει ατέλειες και βαθουλωματάκια που μόνο μόλις έπεφτε το βερνίκι θα φαινόταν. Επιδιόρθωσέτα με τακάκι και 240 γυαλόχαρτο και επανέλαβε με το 800 όσο χρειαστεί

@marathon:

το "πτερύγιο" είναι πιο λεπτό και μυτερό ή μου φαίνεται? Εσύ το έκανες ή ήταν έτσι?

το νιμιτς ειναι!!!

ανοιγει τρεμολο και βγαινουν αεροπλανακια ;D

mkm είπε:
Αν δεν έχεις σκοπό να την πουλήσεις βάλε και δικό σου logo. Θα είναι πιο "δικιά σου" και στα μάτια σου τουλάχιστον θα είναι μοναδική

...καλά το πας με το neck through...η γνώμη μου είναι να το γλυκάνεις λίγο ακόμα απο την πλευρά του μπράτσου αλλά.....εσύ αποφασίζεις ;D
1) Μωρε δεν θα την πουλησω, αλλα το λογοτυπο της gibson εχει αυτο το "κατι" που με τραβαει ;D. Ισως βαλω κανα ονομα μοντελου απο κατω, δικο μου  ;)

2) Φοβαμαι λιγο οτι θα παραγινει λειο και δεν θα βολευει στο χερι. Στην παρουσα κατασταση ειναι απαιχτο σε feel

Δεν στο λέω για να γίνει λείο...

μόλις λειάνει η επιφάνεια και δεις μέρη που δεν είναι λεία σημαίνει οτι είναι απο βαθουλώματα που δεν "πιάνει" το τακάκι.

στην αίσθηση δεν λέει και τίποτα αφού θα βαφθεί αλλά αυτά τα βαθουλώματα θα φαίνονται πάρα πολύ όταν βάψεις την κιθάρα γατί θα "γυαλίζουν" και θα αντανακλούν διαφορετικά.

Edit: sorry νομιζα οτι έλεγες για το τρίψιμο.

Κάνε το όπως σε βολέυει. Εννοείται. Δεν το συζητάω ;)

yannis37 είπε:
το νιμιτς ειναι!!!

ανοιγει τρεμολο και βγαινουν αεροπλανακια ;D
ΧΑΧΑ, κορυφαίο  ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
75
Εμφανίσεις
11K
Απαντήσεις
98
Εμφανίσεις