- Πόντοι
- 16
Ο Rory Gallagher παίζει το Moonchild στη Νέα Φιλαδέλφεια - See more at: http://www.mixanitouxronou.gr/o-rory-gallagher-pezi-moonchild-stin-n-filadelfia-ke-epemvenoun-ta-mat-ntokoumento/#sthash.dhvNsYlG.F38hdxAn.dpuf
Α, ωραία ένας αυτόπτης μάρτυρας. Γιατί μπούκαραν τα ΜΑΤ και σχόλασε ο γάμος;Superfunk είπε:Συναυλιαρα...μαυρος απο το ξυλο γυρισα στο σπιτι....κοντεψε να παθει καρδιακο η δολια η μανα μου... ;D....(απο τοτε εμαθα οτι οταν σε κυνηγανε τα ΜΑΤ ..ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΣ για ΚΑΝΕΝΑ λογο... ;D)
ε τα κλασσικα,απο οτι θυμαμαι ειχαν ερθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ τζαμπατζηδες που ηθελαν να μπουνε με το ετσι θελω...ηταν και η αστυνομια τοτενες ακομα "προ-σοσιαλιστικη"...δεν ηθελε και πολυ.... ;D...και στους POLICE τα ιδια ειχαν γινει αλλα σε μικροτερη εκταση...γενικα τοτενες οταν πηγαινες σε ροκ συναυλια η πιθανοτητα να φας τις....ψιλες σου ηταν αρκετα μεγαλη...οχι σαν τωρα που πας και φευγεις σαν κυριος....ΦΛΩΡΟΙ,ε ΦΛΩΡΟΙ.... ;D που μου παραπονιεστε και οτι δεν ειχε και καλο....ΗΧΟ...στους....U2 ;D...(εννοειται οτι ο ηχος ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ ετσι κι αλλοιως...εκεινα τα χρονια. )Terry RoscoeBeck5 είπε:Α, ωραία ένας αυτόπτης μάρτυρας. Γιατί μπούκαραν τα ΜΑΤ και σχόλασε ο γάμος;
Θυμάσαι να χρειαζόντουσαν αφορμή;Terry RoscoeBeck5 είπε:Γιατί μπούκαραν τα ΜΑΤ και σχόλασε ο γάμος;
Προσωπικές απόψεις....απο τοτε εμαθα οτι οταν σε κυνηγανε τα ΜΑΤ ..ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΣ για ΚΑΝΕΝΑ λογο... ;D
Τις μνημονεύει και τις δύο (με λανθασμένες εκτιμήσεις περί χούντας) ο McAvoy στο βιβλίο του (Riding Shotgun) με αναφορά και στη Θεσσαλονίκη καθότι μετά το τέλος της συναυλίας, αναγκάστηκαν να κάνουν τη διαδρομή μέχρι το ξενοδοχείο με τα πόδια καθότι ο πανύβλαξ οδηγός (μια δουλειά είχε να κάνει μόνο...) είχε αφήσει το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη.... :-X :-XEγώ, ήμουν στην αντίστοιχη συναυλία στην Θεσσαλονίκη που δεν έπεφτε καρφίτσα στο Παλαί ντε σπόρ...
εννοω ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΣ και ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΩ.....(οποτε μετα πεφτουν απο πανω σου και καμμια 10αρια ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ..) ... ;D....δεν χωραει προσωπικη αποψη σε αυτο..ειναι απλα ΓΕΓΟΝΟΣ...Προσωπικές απόψεις....
Terry RoscoeBeck5 είπε:Α, ωραία ένας αυτόπτης μάρτυρας. Γιατί μπούκαραν τα ΜΑΤ και σχόλασε ο γάμος;
για τους νεοτερους....0,0058 ευρω... ;D....(επαιρνες τοτενες και μια ΤΣΙΧΛΑ με αυτο)βρήκα ένα περίπτερο ανοιχτό και με το μοναδικό δίφραγκο που είχα
Σορυ. Νόμιζα ΞΕγλυστράς.Superfunk είπε:εννοω ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΣ και ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΩ.....
Μπορεί και όχι καθότι η ΕΤ3 ξεκίνησε να εκπέμπει 7 χρόνια μετά την επίσκεψη του Gallagher.Τώρα μόλις θυμήθηκα και το show που έδωσε στην ΕΤ3 ο Rory, αν θυμάμαι καλά,
Υπάρχει στο Σωλήνα, αν όχι όλη τα περισσότερα κομμάτιαaudiokostas είπε:Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι κάπου πρέπει να έχω όλη την ηχογράφηση της συναυλίας.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, να ψάξω.
Σωστά.samy paraga είπε:Υπάρχει στο Σωλήνα, αν όχι όλη, τα περισσότερα κομμάτια
Μπερδεύεσαι με τα 70s...... ή έμενες σε περίεργη επαρχία.....Σκέψού τότε που όποιος είχε μαλλιά και δεν άκουγε κλαρίνα ή άντε στράτο διονυσίου (θεός) ήταν αναρχικό στοιχείο και έπρεπε να ξυλοκοπηθεί. Αγριες εποχές τα 80's.