O Richard Geere ξεπουλαει!!

VietMan

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Φοβερό video!!

Απίστευτες κιθάρες!!!

Ωραίοι Τύποι!

Από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές που έχω δει, ίσως και η ακριβότερη!

edit:

ίσως και η ακριβότερη!
Όπα, Ξέχασα τον john 5  ;D ;D ......Μπα....τον πατάει κάτω ο Richard! 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έκπληκτος... Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι έπαιζε κιθάρα, πόσο μάλλον για την συλλογή του.

Έπαθα πλάκα με την D' Angelico, απίστευτος ήχος και εκτίμησα το γεγονός ότι οι Fender του ήταν με... maple ταστιέρες  ;D

Εμείς οι... «πτωματολάτρες» (νομίζω ότι κάπως έτσι δεν μας αποκαλεί ο Βασίλης TGL;)  ;D ;D λατρεύουμε να βλέπουμε τέτοια «κούτσουρα». Υπέροχη συλλογή...

Eιχα ποσταρει την ειδηση στο noizbox οταν ειχε ανακοινωθει, τωρα βαλανε και το video στο site και ειναι πραγματικα πολυ ωραιο βιντεακι. Ευχαριστουμε :)

odis13 είπε:
ειναι πραγματικα πολυ ωραιο βιντεακι.
Πραγματικά. Από αυτά που δεν θέλεις να τελειώσουν.

Όμορφη, χαμηλών κουβέντα, από εραστές του είδους που μιλάνε για ιστορικά "κοσμήματα".

Εκεί, γύρω στο 19:00 ......

Είναι γνωστή η συλλογή του Gere,όπως και του πολυτάλαντου Seagal. (;D) Μπράβο του πάντως,που είναι αρκετά έξυπνος,ώστε να "δίνει πίσω" μέρος των πολλών καλών που του ήρθαν στη ζωή του.

LK είπε:
Από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές που έχω δει, ίσως και η ακριβότερη!

edit: Όπα, Ξέχασα τον john 5  ;D ;D ......Μπα....τον πατάει κάτω ο Richard! 8)
Προφανώς δεν γνωρίζεις για τη συλλογή του Dirk Ziff.Kαμιά...150αριά "bursts" και καμιά 300αριά Strats και Teles μεταξύ άλλων...  :D

S9F είπε:
Προφανώς δεν γνωρίζεις για τη συλλογή του Dirk Ziff.Kαμιά...150αριά "bursts" και καμιά 300αριά Strats και Teles μεταξύ άλλων...  :D
Προφανώς OXI! :D

Αλλά εδώ δεν έχουμε  κα κάνουμε με πολλές κιθάρες. Λίγες και ακριβές, πραγματικά συλλεκτικές (αυτό μου άρεσε περισσότερο) ;)

LK είπε:
Προφανώς OXI! :D

Αλλά εδώ δεν έχουμε  κα κάνουμε με πολλές κιθάρες. Λίγες και ακριβές, πραγματικά συλλεκτικές (αυτό μου άρεσε περισσότερο) ;)
Ναι,όντως είναι "μία και μία" ,διότι έχει γούστο ο άνθρωπος...

Μιά και για συλλογές ο λόγος,αυτή είναι η μόνη φωτογραφία από τη συλλογή του Ziff...

Sublime... :D

perry-margouleff-small.jpg

Nαι, την είχα διαβάσει την είδηση το καλοκαίρι στο Guitar Squid, νομίζω (ένα φανταστικό σάιτ με κιθαροειδήσεις και πολύ χιούμορ). Μπορείτε να τις δείτε εδώ - έχουν τρομερή αξία και πιστεύω πως τα έσοδα θα πάνε αν όχι όλα, τότε σχεδόν όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κοιτάξτε τις:

http://guitarsquid.com/Latest/the-richard-gere-guitar-collection-to-hit-the-auction-block.html

http://www.premierguitar.com/Magazine/Issue/2011/Sep/GALLERY_The_Richard_Gere_Guitar_Collection.aspx

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back