Ο "Αλέκος" κάνει restart μόνος του

kourosava

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Το καθίκι ο "Αλέκος" άρχισε τις μ@λ@κίες. Κάνει restart μόνος του. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??? Μου τo έκανε 2 φορές προχθές που του έκανα την επέμβαση (αλλαγή mobo) και εδω και μισή ώρα το κάνει κάθε 5 λεπτά!!!

Υ.Γ. Και για όσους δεν ξέρουν τον Αλέκο.....είναι το PC μου!!! :D

Ο λόγος είναι ότι είναι Σαββάτο βράδυ και καθόμαστε μπροστά στα κομπιούτερ. Σβήστο, και άσε να το λύσουμε αύριο (σοβαρά το λέω)..

Ο λόγος είναι ότι είναι Σαββάτο βράδυ και καθόμαστε μπροστά στα κομπιούτερ. Σβήστο' date=' και άσε να το λύσουμε αύριο (σοβαρά το λέω)..[/quote']
Και ποιός θα φτιάξει την διαφήμιση του Μάγκου??? Ο φούφουτος??? :D :D :D

Δευτέρα πρωί πρέπει να την παραδώσω! Γαμώτο μου.......

Αρχικά σταμάτα να τον μπινελικώνεις γιατί θίγεται! :lol: :lol:

Μετά,

δεξί κλικ στο ο υπολογιστής μου. καρτέλα για προχωρημένους, πάτα ρυθμίσεις στο εκκίνηση και αποκατάσταση και στο παράθυρο που ανοίγει ξετίκαρε το αυτόματη επανεκίνηση.μετα οκ, οκ οκ

Αυτό δεν θα διορθώσει το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον θα δείς πως είναι να σου βγάζει μπλέ οθόνη! :twisted: :twisted:

Τώρα για το πρόβλημα.

Στην μπλέ οθόνη θα έχει κυρίως ακαταλαβίστικα αλλά θα μπορείς να δείς το όνομα ενός αρχείου. Αυτό θα σου δείξει και που υπάρχει το πρόβλημα!

Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα Windows?? ?Να τα ξανακάνω εγκατάσταση τώρα που έχω όρεξη???

2 ερωτήσεις:

- Σε "προειδοποιεί" ότι πρόκειται να γίνει restart? Δηλαδή σου λέει ότι θα επανεκκινήσει σε 60,59,58... δευτερόλεπτα?

- Έχεις παρατηρήσει αν το restart γίνεται την ώρα που βρίσκεσαι on-line?

Ενοειται οτι φταινε τα windows, τι άλλο να φταιει;

Σε καθε περιπτωση το format δεν το γλειτώνεις!

Περισσοτερο χρονο θα χασεις με το να ψαχνεις να βρεις την αιτια.

Κουραγιο :)

Πιθανά να μην το γλιτώνει, αλλά ας το ψάξει λίγο, μην κάνει φορμάτ και μέτα έχει το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να μην "σηκώνει" το τροφοδοτικό την καινούρια Μ/Β. Γι'αυτό ρώτησα τα παραπάνω, μήπως κάνει... μπαμ ότι είναι software το πρόβλημα (blaster κτλ)

2 ερωτήσεις:
- Σε "προειδοποιεί" ότι πρόκειται να γίνει restart? Δηλαδή σου λέει ότι θα επανεκκινήσει σε 60' date='59,58... δευτερόλεπτα?

- Έχεις παρατηρήσει αν το restart γίνεται την ώρα που βρίσκεσαι on-line?[/quote']

Οχι. Δεν με "προειδοποιεί".

Είμαι συνέχεια OnLine (DSL)

Έβγαλε την μπλέ οθόνη με τα παρακάτω μηνύματα ανάμεσα στα κινέζικα:

BAD_POOL_CALLER

και πιο κάτω:

STOP: 0x000000C2 (0x00000007, 0x00000CD4, 0x00000000, 0xe2980088)

Δεν σου έλεγε κάποιο όνομα αρχείου??(συνήθως 5-6 γραμμές πρίν το τέλος)

Ίσως να φταίνε τα win αλλά πιθανότερο είναι να φταίει κάποια ρύθμιση του Βιος.

Εγώ θα σε συμβούλευα να τον αφήσεις και την δευτέρα να το πας στον τεχνικό να στο φτιάξει.(φυσικά χωρίς έξτρα χρέωση)

Εκτός και αν έχεις κάποια ιδέα από το βιος και τις ρυθμίσεις του οπότε μπορείς να ελέγξεις και μόνος σου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ένας φίλος είχε αντίστοιχο μήνυμα και αποδείχθηκε ότι ήταν θέμα μνήμης. Αν έχεις πάνω από ένα DIMM RAM, βγάλτα όλα και δοκίμαζε να κάνεις boot με ένα ένα DIMM τη φορά. Αν δουλεύουν όλα ΟΚ, σημαίνει ότι αυτό που είναι εκτός, έχει πρόβλημα. Αν το πρόβλημα, συνεχίσει, βλέπουμε... Σου προτείνω τη δοκιμή αυτή, γιατί είναι... αναίμακτη, αν δεν δουλέψει, τουλάχιστον δεν θα έχεις κάνει άλλη ζημιά. Τώρα, ρυθμίσεις, bios κτλ, δεν μπορώ να προτείνω, γιατί αν γίνει χειρότερα, θα με κυνηγάς! :roll:

ΛΟΙΠΟΝ....

1. ¶νοιξε το μηχάνημα και μπούταρε με μία δισκέτα dos, δηλ. μην αφήσεις να τρέξουν τα windows. Με το μηχάνημα σε αυτή τη κατάσταση (δηλ. το dos να τρέχει) περίμενε κανά μισάωρο (πίνοντας τσαϊ). Αν δεν κάνει ρεσταρτ φταίνε τα windows, οπότε σώθηκες (ξαναβάλε τα). Αν κάνει ρεστάρτ, κάηκες διότι έχεις κάποιο hardware πρόβλημα.

2. Αν έχεις hardware πρόβλημα, ξεκίνα βγάζοντας μία-μία τις μνήμες όπως σου είπαν και οι άλλοι. ΠΑΝΤΑ, θα μπουτάρεις σε dos και θα περιμένεις διότι ΔΕΝ ξέρεις ποια μνήμη θα φταίει.

3. Αν δεν φταίνε οι μνήμες, τότε αρχίζεις και ξηλώνεις ένα-ένα τα τμήματα του υπολογιστή μέχρι να βρεις ποιο είναι προβληματικό.

4. Αν είσαι πολύ άτυχος, θα τα έχεις ξηλώσει όλα και το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει. Εκεί ζήτω το χάος, διότι θα φταίει το motherboard.

5. Σε κάθε περίπτωση, πάρε τον άλλο τηλέφωνο και πες του να μην περιμένει την διαφήμιση τη Δευτέρα διότι όλα όσα πρέπει να κάνεις, μαζί με την επανεγκατάσταση, θα σου φάνε πολλές ώρες.

6. Επειδή έχω βρεθεί και εγώ σε παρόμοια θέση Σαββάτο βράδυ, σου προτείνω να μην καταστρέψεις την Κυριακή σου με αυτά τα πειράματα. Την Δευτέρα πάρε τηλέφωνο τον τεχνικό που έχεις ήδη πληρώσει και βάλε τον να τα κάνει αυτός όλα όσα πρέπει.

Ένας φίλος είχε αντίστοιχο μήνυμα και αποδείχθηκε ότι ήταν θέμα μνήμης. Αν έχεις πάνω από ένα DIMM RAM' date=' βγάλτα όλα και δοκίμαζε να κάνεις boot με ένα ένα DIMM τη φορά. Αν δουλεύουν όλα ΟΚ, σημαίνει ότι αυτό που είναι εκτός, έχει πρόβλημα. Αν το πρόβλημα, συνεχίσει, βλέπουμε... Σου προτείνω τη δοκιμή αυτή, γιατί είναι... αναίμακτη, αν δεν δουλέψει, τουλάχιστον δεν θα έχεις κάνει άλλη ζημιά. Τώρα, ρυθμίσεις, bios κτλ, δεν μπορώ να προτείνω, γιατί αν γίνει χειρότερα, θα με κυνηγάς! :roll:[/quote']
δε γνωριζω πολλα πολλα απο τετοια αλλα αυτο να το κανεις οπωσδηποτε πρωτο πρωτο γιατι το εχω δει παρα πολλες φορες σε φιλους (το επαθα κι εγω πριν ενα μηνα και καταδικασα στο συρταρι ενα dimm 256 mb ram) . να το δοκιμασεις οπωσδποτε.

(το επαθα κι εγω πριν ενα μηνα και καταδικασα στο συρταρι ενα dimm 256 mb ram)
Δεν μου το δίνεις εμένα που δεν μασάω από τέτοια? :lol: :lol: :lol: :lol:

Έκανα update το bios. Έχει 2+ ώρες που δουλεύει μια χαρά

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και μένα ο υπολογιστής μου έχει αυτό το πρόβλημα.Ξεκίνησε όταν του έβαλα DVD-R.Και συνήθως κάνει restart όταν γράψει dvd.(το γράφει και μετά κάνει restart).Δεν έχω βάλει επιλογή να σβήνει ο υπολογιστής μόλις γραφτει το dvd εννοείται.

Τι συμβαίνει?Δεν αρκεί η μνήμη (256Mb) ή είναι προβληματικό το αντιγραφικό που πήρα? :?: :?:

Τελικά ήταν η μια 512 μνήμη. #$^$@$&^#:twisted: :twisted: :twisted: %&@$%&$%&@$% Έμεινα με 512 mb μνήμη!!! :cry: Τώρα οχι απλά σέρνομαι..........είμαι "ακίνητος" :twisted:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back