Ο πιο γρήγορος κιθαρίστας???

Ksekourdistos είπε:
ειμαι πολυ μεγαλος,σε ηλικια, για να εχω ινδαλματα.

Για μενα ακομα και αυτος που πριν απο μερικα χρονια ειχε βγει σε μια εκθεση φωτογραφιας και βιαζε το καημενο το καρπουζι , καλλιτεχνης ειναι.
Και διαφωνώ.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=167611.msg406241#msg406241

χαχαχαχαχαχχχ!!!!!

Καλα,φιλε jazzjoker να σαι καλα,γελασα πολυ με τη lavigne και τα ακκορντα..

Α!ξεχασα να πω στο φιλο ξεκουρδιστο οτι ειμαι οντως ομορφαντρας...

εχω και signature καθρεφτη...(θα τονε βρειτε στα hondos...)

Συγχωρεστε με για το offtopic...μη χαλασω το θεμα...το ραβω.

Επισης γρηγορος ειναι και ο marshall harrison.

(Garsed στυλ,fusion kok..)

Εγώ πάντως πιστεύω πως ο ποιο γρήγορος κιθαρίστας ήταν ο johny ramone...

(Και είχαν και απίστευτους φίλους)

Superfunk είπε:
Καταπληκτικός ο Brent Mason (τον οποίον ομολογώ πως δεν ήξερα), αλλά το blue σόλο του Vince. Gill μ' έστειλε κυριολεκτικά (o oποίος παρεπιπτόντως είναι και καταπληκτικός τραγουδιστής).

Εγω ειμαι ο πιο γρηγορος κιθαριστας ρε μαγκες. Με εχετε δει να τρεχω με απο live για ναμη με πιασουν? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σοβαρα τωρα αλλα σε ενα ψαχτηρι πολυ πολυ παλιοτερο(θα ελεγα django birelli κλπ) επεσα πανω σ αυτον παρακατω και αξιζει να δειτε και τη ζωη του.

freerock1974 είπε:
Aν το δουμε ψυχρά απο θεμα ταχυτητας,αυτος ο καραγκιοζακος με τον κουβα στη κεφαλα ειναι ο πιο γρηγορος και πιο απαισιος κιθαριστας στον κοσμο...

(γι αυτο κρυβεται...)

Ψηφιζω Malmsteen-Paco de Lucia και Vinie moore.

Α!!! εχει και κατι country καπελατους με σπηρουνια

και τ αλογο να τους περιμενει οξω απ το λαιβαδικο,που παιζουν chicken pickin'

και δεν πιανονται...

Πρεπει να ναι καμια 50αρια χιλιαδες στο αμερικα προς τα κατ...(νοτια...)

Απ αυτους ψηφιζω τον Τζο.(Σιγουρα θα χει εναν...)
Ιν ντιντ. Καπου εκει χαθηκε ο μαρκ κνοπφλερ και δε ξαναφανηκε(αληθεια ειναι).

+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 απο πρσοπικη εμπειρια, ειμαι εκαι στο νοτο σε γλεντι στο χ χωριο. Τ μπονε στεικς 1 τονο με σως ββq κλπ και εμφανιζεται το γκρουπ του χωριου με ενα κιθαριστα 25 χρονων ταλαιπωρημενο απ τα χωραφια (με LP) η γυναικα του πισω μια τυπισσα 240 κιλα και 6 παιδια ;) ;). Και ναι θα το πω οτι κι αν πειτε. Χεντριξ(γενικα μιλω) και μ@@@ς. Απο τοτε παιζω επιλεκτικα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Shawn Lane, John McLaughlin, Al Di Meola, Allan Holdsworth, Frank Gambale, Bireli Lagrene, Danny Gatton, Yngwie Malmsteen, Steve Morse, John Petrucci, και άπειροι άλλοι...

makispoll είπε:
Μια που μιλησες για βαρεμαρα..... Οριστε κατα την γνωμη μου ο πιο γρηγορος και πιο βαρετος κιθαριστας....

Είναι όντως αλήθεια η φημη που θέλει τον παραπάνω εντελώς καραφλό αλλά να χτενίζει τα φρύδια του προς τα πίσω;

Jazzjoker είπε:
Είναι όντως αλήθεια η φημη που θέλει τον παραπάνω εντελώς καραφλό αλλά να χτενίζει τα φρύδια του προς τα πίσω;

Εάν κρίνω από την φορά της τρίχας μάλλον πρόκειται για τρίχες της πλάτης που τις χτενίζει προς τα μπρος 

Δεν σας κρύβω πως διαβάζοντας το θέμα σταδιακά,περίμενα κάπου και την εμφάνιση του Θοδωρή του Ζήρα.Δεν θα πω αν είναι ταχύς ή/και ουσιαστικός,θα αφήσω σε εσάς να κρίνετε.Επίσης, αν αυτό προσφέρει στην συζήτηση,παραθέτω και ένα άρθρο του guitar world, σχετικά με τους ταχύτερους κιθαρίστες.

50Fastestbig.jpg

Εδώ σε μεγέθυνση.

http://www.theodoreziras.com/images/50Fastestbig.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Θοδωρης (Ζηρας) σε αυτο το ειδος που εκπροσωπει ειναι απλα best.

Η καθαροτητα του ειναι απιστευτη οπως και η ταχυτητα του και δεν εχει να ζηλεψει απολυτως τιποτα απο αλους του ειδους φτασμενους και μη.

Η συνθεση ειναι αλλο πραγμα αλλα απ'οτι καταλαβα εδω μιλαμε για ''ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ'' και οχι για ολο το πακετο.Οποτε ας εστειαζουμε εκει γιατι υπαρχουν και γρηγοροι παιχτες που απο την πολυ βαβουρα δεν ακους τιποτα.

Αξιος ειναι ο οποιοσδηποτε εχει καταφερει κατι ασχετα αν μας αρεσει η οχι και αναφερομαι στα κοροίδευτικα σχολια για τον michael angelo.Αυτοι που τα γραφουν εχουν κανει το 1% απο αυτα που εχει κανει ο angelo?Αλλα ξεχασα...θα πουν για αλλη μια φορα οτι δεν τους ενδιαφερει και δεν θελουν να γινουν σαν και αυτον....οπως λεμε ολοι οταν δεν μπορουμε να καταφερουμε οτι καποιος αλλος.

Οκ δεν γουσταρεις το ειδος η το βλεπεις εντελως ''αδειο'' αλλα μην υποτιμας αυτον που το εκπροσωπει.

Επιτελους αποδειξεις για το ποιοι παιζουν κιθαρα και ποιοι παιζουν φραγκοσυκια! Κατω απο 15 νοτες δεν ξανακουω, με 14ρηδες και 13ρηδες θα ασχολουμαστε? Απορω πως κατι ανυπαρκτοι καραγκιοζηδες σαν το Vai και το Rhoads κανανε καριερα και τους φτιαξανε και δικες τους κιθαρες να παιζουνε "μελωδιες" και "ρυθμους" και ανουσιες @@ριες δηλαδη!!!

Υπαρχουν πραγματικοι κιΘαριστες εκει εξω με Θ κεφαλαιο, αλλα ελα που δεν τους αφηνουνε οι πολυεθνικες δισκογραφικες να σηκωσουν κεφαλι...

DIMIS75 είπε:
Οκ δεν γουσταρεις το ειδος η το βλεπεις εντελως ''αδειο'' αλλα μην υποτιμας αυτον που το εκπροσωπει.
Περα απο τα αστεια (τα δικα μου, γιατι αυτο για το μαλλι του Batio ουτε αστειο ηταν ουτε κολλαγε πουθενα :P), ελπιζω με αυτο να συμφωνουν οι περισσοτεροι.

αναφερομαι στα κοροίδευτικα σχολια για τον michael angelo.Αυτοι που τα γραφουν εχουν κανει το 1% απο αυτα που εχει κανει ο angelo?
Τα μαλλιά του κοροϊδεύουμε, όχι τις ικανότητές του. Προσωπικώς κοροϊδεύω και το μουστάκι του Joe Pass, το ντύσιμο του BB King, τα διάφορα μαλλιά και κοστούμια του Clapton και πολλά άλλα, πολλών άλλων.

Κι έλεγα: πού θα πάει, δε θα παρεξηγηθεί κανένας και σ' αυτό το thread;

Trending...

Νέα θέματα

Back