Ο πιο γρήγορος κιθαρίστας???

μπα, αυτοι ειναι πολυ πιο γρηγοροι και δεν κρυβουν και τα λαθη τους κατω απο 1 τονο distortion.. ;D

;D 

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Πάντως ο πιο ποζεράς είναι σίγουρα ο Malmsteen

ποζερας-ξεποζερας αυτος ΠΑΙΖΕΙ οντως τρομακτικα γρηγορα (και καθαρα)  ;)

Χε...χε... Στα βίντεο του Superfunk, πολύ telecaster βρε παιδί μου... Είναι συμπτωματικό;

Superfunk είπε:
ποζερας-ξεποζερας αυτος ΠΑΙΖΕΙ οντως τρομακτικα γρηγορα (και καθαρα)  ;)
Σίγουρα πάιζει γρήγορα και καθαρά αλλά λίωνει επαναλμβανόμενες κλίμακες..

Πάντως στο live που το είχα δει στο Ρόδον, είχε σκιστεί να παίζει 1,5 ώρα, και λίγο πριν το τέλος της συναυλίας και σε μια ανάπαυλα μεταξύ κομματιών, πετιέται ο κλασσικό Έλληνα και φωνάζει: "ΠΑΙΞΕ ΣΟΛΟΟΟΟΟΟ" :o :o :o :o

Και λίωσαμε στο γέλιο όλοι... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πάντως στο live που το είχα δει στο Ρόδον, είχε σκιστεί να παίζει 1,5 ώρα, και λίγο πριν το τέλος της συναυλίας και σε μια ανάπαυλα μεταξύ κομματιών, πετιέται ο κλασσικό Έλληνα και φωνάζει: "ΠΑΙΞΕ ΣΟΛΟΟΟΟΟΟ" :o :o :o :o

Και λίωσαμε στο γέλιο όλοι... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπορεί να σκίζει την κιθάρα και να τον γουστάρω αλλά στην Β΄συναλεία του στο Ρόδο- δεν είχα δει την πρώτη- ήταν για κλάματα. Όχι αυτός, αλλά το συνολικό show, χωρίς αρχή μέση και τέλος. Βαρέθηκα την ζωή μου...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μπορεί να σκίζει την κιθάρα και να τον γουστάρω αλλά στην Β΄συναλεία του στο Ρόδο- δεν είχα δει την πρώτη- ήταν για κλάματα. Όχι αυτός, αλλά το συνολικό show, χωρίς αρχή μέση και τέλος. Βαρέθηκα την ζωή μου...
Μια που μιλησες για βαρεμαρα..... Οριστε κατα την γνωμη μου ο πιο γρηγορος και πιο βαρετος κιθαριστας....

Εγώ θα έλεγα να τσεκάρουμε και κανέναν McLaughlin ή κανέναν Biréli Lagrène από νεότερους.

makispoll είπε:
Μια που μιλησες για βαρεμαρα..... Οριστε κατα την γνωμη μου ο πιο γρηγορος και πιο βαρετος κιθαριστας....

Σου έχω χειρότερο Chris Impellitteri  στο ομότιτλο πρώτο EP του. Μερικά... εκατομμύρια (άνευ λόγου και ουσίας) νότες...

Οι Chris Impelliteri, Vinnie Moore, Tony Macalpine, φυσικά ο «Σουηδός» και αρκετοί άλλοι ήταν εκείνη η φουρνιά των guitar heroes που έσκασε μύτη στα mid '80s. Κάποιοι ήταν καλύτεροι από άλλους- όχι μόνο παικτικά, αλλά και συνθετικά. Στην αρχή είχαν ενδιαφέρον, αλλά από ένα σημείο και ύστερα το τόσο μπούρου- μπούρου το βαρέθηκε και ο θεός... Βεβαίως τα παλικάρια ήταν χεράδες και αυτό οφείλουμε να τους το καταλογίσουμε... 

πάντως βρε παιδιά ας μην τρώμε έτσι απλά το παραμύθι με τους ( γρήγορους ) δεν έχει τόσο σημασία πόσο γρήγορα παίζει άλλα τι είναι αυτό που παίζει κάποιος με ταχύτητα  , πόσο καλά , και με τι ήχο παίζει επειδή έχει εξελιχθεί σε πανδημία το φαινόμενο με τους γρήγορους    ;)      

@ Eagle Μπα ευτυχώς χρόνια τώρα το ξεπεράσαμε. Less is more είναι οι ημέρες μας και αυτό ειναι καλό...

Ας προσθέσω κι εγώ έναν κιθαρίστα nintendo!  ;D

Ότι παίζει κέρατα παίζει, αλλά... no thanks!

Αμ δε που το ξεπεράσαμε. To less is more ισχύει για το μισό noiz και that's it. Αλλά καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα, οι περισσότεροι μουσικοί πλέον προσπαθούν να γίνουν ο ένας πιο γρήγορος απ'τον άλλο. To each his own, play and let play κι άλλα τέτοια χίππικα.  :)

εγω παντως εχω βρει τον τελευταιο καιρο......αυτον...ο οποιος ειναι παιχταρας μεγαλος...και πολυ γρηγορος.....και καθολου μα καθολου βαρετος....το αντιθετο θα ελεγα.....

http://www.youtube.com/watch?v=4-nYY4_00vI

Φοβερος ειναι ο ατιμος και εχει ηχαρα........ψαξτε τον λιγο εαν δεν τον ξερετε

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back