O Phil-X παίζει ΚΑΙ μπουζούκι

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Και είναι και καλός!!!

Παίζει ο Χιώτης να έγινε ΤΩΡΑ γνωστός παγκοσμίως... (όχι, δεν τον ήξερε ο Hendrix...)

Τρελος αλλα ωραιος ο τυπος και "παιζει"(τωρα και μπουζουκι ;D)!

This motherfucker ruled the bouzouki in the 50's  ;D ;D ;D ;D

Ray τον ήξερε ο Hendrix...αφού υπάρχουν οπτικά ντοκουμέντα.

Δεν ήταν και πεντακάθαρος αφού παίζει σπανίως....το έπαιξε σχεδόν άριστα.

Στην Ελλάδα τώρα υπάρχουν παίκτες πραγματικά πιστόλια.Μεγαλύτερα του Χιώτη σε όλους τους τομείς εκτός του συνθετικού  ;)

Από την συμπεριφορά πάντως κρίνω πως ο Phil-δεν μου το βγάζετε από το μυαλό- όλο και κάτι παίρνει  ;D

Stoner Jackass είπε:
This motherfucker ruled the bouzouki in the 50's  ;D ;D ;D ;D

Ray τον ήξερε ο Hendrix...αφού υπάρχουν οπτικά ντοκουμέντα.

Δεν ήταν και πεντακάθαρος αφού παίζει σπανίως....το έπαιξε σχεδόν άριστα.

Στην Ελλάδα τώρα υπάρχουν παίκτες πραγματικά πιστόλια.Μεγαλύτερα του Χιώτη σε όλους τους τομείς εκτός του συνθετικού  ;)

Από την συμπεριφορά πάντως κρίνω πως ο Phil-δεν μου το βγάζετε από το μυαλό- όλο και κάτι παίρνει  ;D
Ειμαι περιεργος αν εχεις να ποσταρεις κατι τετοιο
Αυτον τον τυπο τον θεωρουσα πολυ γραφικο,αλλα οσο εβλεπα βιντεακια του τον εκτιμησα πολυ και αναθεωρησα...κατασταλαγμενες αποψεις για ηχο,παιξιμο κλπ....!

Ας μην ξεχνσμε οτι αντικατεστησε και τον Sambora στους bon joviδες!!!!

Suede, θες να κατσω να διαβασω 23 σελιδες θρεντ? Γιατι? Για να μου αποδειξεις φανταζομαι οτι το ολο σκηνικό δεν εγινε ποτε. Το παραπανω βιντεο btw και γω τωρα το ειδα για πρωτη φορα.

Δεν ειμαι σιγουρος αν και τι και πως, αλλα οταν η Μαιρη Λιντα λεει αυτα που λεει δεν εχω κανενα λογο να μην την πιστεψω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βασικά αν ρωτήσεις κανά παλιό παίχτη που πρόλαβε τα γεγονότα, θα σου πει πως ακριβώς επειδή τα λέει η Λίντα, είναι λόγος να μην τα πιστέψεις...  ;D

Αλλά εκτός αυτού, τα εν λόγω σενάρια, δεν κολλάνε λόγω ημερομηνιών.

Sorry για το off topic.

Θα συμφωνησω με τον AndyC,για πολλους Ελληνες μουσικους εχω ακουσει τετοιες φημες,που μαλλον μονο φημες ειναι και ιστοριες "ραδιο αρβυλα" χωρις βαση στην πραγματικοτητα.

Αναλογα πραγματα εχουν ακουστει π.χ και για τον Πετρολουκα Χαλκια οτι δηλ τον ειχαν ζητησει διαφορες big bands.

Αλλωστε δεν μπορει κανεις να τσεκαρει τι ειν'αληθεια και τι οχι οποτε...

Αλλα τι σημασια εχει αν δεν ειναι ετσι,μειωνεται η αξια του Χιωτη?

Δε νομιζω!

Πολύ καλός, πολύ καθαρή πενιά!

Ο Ted Kickpatrick, ο μόνος που είχα κατά νου να έχει τολμήσει ντουρουτουντράν, δεν πιάνει μία...

(Μη χαλάσω το thread, οι έχοντες περιέργεια αναζητήστε το Healing Waters Of The Tigris των Tourniquet)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back