- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Δεν ηξερα τι σημαινει ο ορος "shred". Εκατσα να διαβασω 2-3 σελιδες απο το θεμα... για να κατατοπιστω. Πριν ξεκινησω να παιζω ηλεκτρικη, οταν ακομα ημουν στα ονειρα δλδ, εβαζα και εβλεπα τετοια βιντεο. Ακρως εντυπωσιακα, σαν φαντασιωση. Δεν μπορουσα με τιποτα να ακουσω classic blues διοτι οι κιθαριστες ηταν ξενερωτοι. Βεβαια, μολις αρχισα να παιζω τραγουδια και σολο, δεν μπορεσα να ξαναακουσω sheedding. 1ον με πηγαινει πισω διοτι βλεπαω, τεχνικα, ποσο πισω ειμαι, 2ον δεν εκπαιδευει το αυτι μου, ουτε γαλουχει την μουσικοτητα μου, και 3ον βαριεμαι τοσο να ακουω οργανο να "φτυνει" ολες τις νοτες μαζεμενες, οσο βαριεμαι να βλεπω και αγωνες dragster...
Ειναι βαρετο και ανουσιο να ακουσεις πανω απο 3 λεπτα τετοιου ειδους "ασκησεις", διοτι για μουσικη δεν προκειται. Και μου θυμισε κατι που ειχα διαβασει εδω μεσα σε παλιοτερο θρεντ, οτι σημασια παιζουν τοσο οι νοτες που παιζεις, οσο και εκεινεις που δεν παιζεις.
Και φυσικα, πλεον, το αυτι μου καταδεχεται να ακουει με ιδιατερη ευχαριστηση 60s και 70s...
Ειναι βαρετο και ανουσιο να ακουσεις πανω απο 3 λεπτα τετοιου ειδους "ασκησεις", διοτι για μουσικη δεν προκειται. Και μου θυμισε κατι που ειχα διαβασει εδω μεσα σε παλιοτερο θρεντ, οτι σημασια παιζουν τοσο οι νοτες που παιζεις, οσο και εκεινεις που δεν παιζεις.
Και φυσικα, πλεον, το αυτι μου καταδεχεται να ακουει με ιδιατερη ευχαριστηση 60s και 70s...