Ο χειρότερος τραγουδιστής

zephyrous

Νέο μέλος
Πόντοι
18
όποιος αντέξει να το δει,κυρίως να το ακούσει,για πάνω από 5'' κερδίζει "χρυσόν ωρολόγιον"...http://www.youtube.com/watch?v=TkTRV7vz06k

το είχε ποστάρει ο takis παλιότερα και από τότε το έχω λιώσει......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

περιττό να πω ότι το βλέπω ολοκληρο......:D :D :D :D

To ρεφραίν είναι όλα τα λεφτά...

τρόμος!

παρ' όλα αυτά θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω το φεστιβάλ τρόμπας που ξεκίνησε με τούτον εδώ τον κολοσσό!!!

Αυτά είναι εισαγώμενα αμφιβόλου ποιότητος και μικρής ποσότητας.

Πάρτε εδώ έναν Έλληνα τραγουδιστή που πλαισιώνεται από ισάξιους μουσικούς και με φοβερό καμεραμαν.

Περιμένετε στο τέλος για την ολική αποζημίωση.

Ελα ρε αυτός είναι απλώς αχρηστος...οι δικοί μας είναι απαρασάλευτα(? δικό μου) γελοίοι.Ασε που ο δικός μου κάνει και χορευτικά.

Και στο βίντεο του zephyrous αλλά και στο δικό μου είναι ο ίδιος τύπος στην κριτική επιτροπή.Φαντάζεστε τι έχει ακούσει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ασε που ο δικός μου κάνει και χορευτικά.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και στο βίντεο του zephyrous αλλά και στο δικό μου είναι ο ίδιος τύπος στην κριτική επιτροπή.Φαντάζεσται τι έχει ακούσει?
Σε όλα τα παρόμοια βιντεάκια στο γιουτουμπ αυτός είναι στην επιτροπή. 8) Κάψιμο.Η καριέρα που όλοι ονειρευονται.

Τέλος πάντων, αφού δεν στηρίζετε την εντόπια παραγωγή σε ατάλαντους πρόβλημά σας. Θα έρθουν όμως μέρες που οι ατάλαντοι θα είναι προνόμιο της Αμερικής. Και τότε θα

:cry: όλοι.

Εγώ θα μείνω πιστός στην παράδοση.

¶λλωστε ανακάλυψα πηγή. Φαίνεται ότι στα Γιαννιτσα τα ταλέντα περισσεύουν

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣΥΝΗΣ

Neeq μας έχεις πάρει τα μυαλά με τα video που Postάρεις! Δώσε κ άλλα σε παρακαλούμε... :D

Υ.Γ: Ελπίζω να μην έχει στο Youtube videakia με μένα σε προεφηβικά Live (με τη μάνα μου απο κάτω να παραλυρεί)...

Υ.Γ: Ελπίζω να μην έχει στο Youtube videakia με μένα σε προεφηβικά Live (με τη μάνα μου απο κάτω να παραλυρεί)...
Όλοι μας έχουμε τέτοια live αλλά κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. :wink:

Τώρα για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, όντως στο δεύτερο βιντεάκι που έβαλα τα παιδιά είναι μικρά και δε μπορείς να περιμένεις πολλά.Αλλά είναι αστείο. :D

Το πιο αστείο βέβαια είναι το ότι οι ίδιοι βαλανε το βιντεακι στο ιντερνετ.

:)

σιγα το παραξενο ρε παιδια.εδω οι theater κυκλοφορουν δισκους με τον labrie...

Μπουάχαχαχαχαχα!!!!!

και κάποιοι που χαθήκανε στο λαβύρινθο του proggresive!

Χα χαχα...η εκδικηση των ...."αταλαντων"...εναντιον των διαφορων λογης- λογης ειδικων ...τυπου....Ναταηλια...Γερμινακη.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back