Αναρωτιόμουν πως τα πηγαίνει με 35-40 audio κανάλια, 2-3 soft instr, 4-5 κομπρέσορες, 3-4 βάθια κλπ. Επείσης, αν ο εσωτερικός σκληρος τα βγάζει εύκολα πέρα σε τετοιες συνθήκες.theopas είπε:εγω ελαχιστα...
Ευχαριστώ.
Αναρωτιόμουν πως τα πηγαίνει με 35-40 audio κανάλια, 2-3 soft instr, 4-5 κομπρέσορες, 3-4 βάθια κλπ. Επείσης, αν ο εσωτερικός σκληρος τα βγάζει εύκολα πέρα σε τετοιες συνθήκες.theopas είπε:εγω ελαχιστα...
Μαλλον θα μεινω στα 24/44 .harilatron είπε:Εξαρτάται από το είδος των εφφέ, το βάθος και τη συχνότητα της δειγματοληψίας. Πάντα υπάρχει -βέβαια- η δυνατότητα να "παγώσεις" τα track. Το πότε θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό, (σε δεδομένο μηχάνημα) εξαρτάται από όλα αυτά που προανέφερα.
Αυτά που περιγράφεις, σε 24/94, ο δικός μου (2.4 GHz, 2GB RAM) δεν νομίζω να τα καταφέρνει "ξεπάγωτα".
Δεν ξέρω πως θα τα πηγαίνει με αυτά αλλα μπορώ να σου πώ ένα αρκετά ζόρικο Project.astakoume είπε:Αναρωτιόμουν πως τα πηγαίνει με 35-40 audio κανάλια, 2-3 soft instr, 4-5 κομπρέσορες, 3-4 βάθια κλπ. Επείσης, αν ο εσωτερικός σκληρος τα βγάζει εύκολα πέρα σε τετοιες συνθήκες.
Ευχαριστώ.
Βασικά, ξέχασες να μας πεις και πόσων χρονών είναι η Gomena και επίσης γιατί τραγουδάει stereo.lambrosgg είπε:Ξέχασα να πω το πολύ βασικό:
Η συχνότητα δειγματοληψίας ήταν 48000Hz στα 16bit
Για το πόσο χρονών είναι η γκόμενα ρώτα το στιχουργό.harilatron είπε:Βασικά, ξέχασες να μας πεις και πόσων χρονών είναι η Gomena και επίσης γιατί τραγουδάει stereo.![]()
Τις πρώτες εντυπώσεις μου τις είχα γράψει σε αυτό το thread.astakoume είπε:....
Μαλλον θα μεινω στα 24/44 .
Περιμενω τον 20αρι (2.66, 4GB RAM τωρα που κατεβασαν τις τιμές της RAM) και ανησυχω λιγο...
Αν εχεις χρόνο και όρεξη θα ήθελα να εγραφες εντυπώσεις απο την χρήση του για μουσική και μόνο.
Ευχαριστώ
Nimrod7 είπε:Κάτι τετοιο δουλεύει οριακά σε ενα MacBook Pro με 4GB Ram.