• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

O Jean Michel Jarre στην Ελλάδα

ninja

Νέο μέλος
Πόντοι
18
O Jean Michel Jarre λοιπόν στην Ελλάδα.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να πάμε ακόμη κι αυτοί που δεν ασχολούντε με την ηλεκτρονική μουσική.

http://news.ert.gr/el/politismos/eidiseis/35606-o-jean-michel-jarre-ksana-stin-ellada

Υ.Γ Αν ανοίχτηκε παρόμοιο θέμα, αγνοήστε το αυτό απλά δεν το βρήκα εγώ με ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα :)

ninja είπε:
O Jean Michel Jarre λοιπόν στην Ελλάδα.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να πάμε ακόμη κι αυτοί που δεν ασχολούντε με την ηλεκτρονική μουσική.
Respect!!!o ανθρωπος ειναι πρωτοπορος

Εχω παρει ήδη εισητήριο. Πιμ πιριριμ πιμ, πιμ πιριρι πιμ, παμ παραρα παμ, παραπαπαμ, παραπαπαμ

neeq είπε:
Εχω παρει ήδη εισητήριο. Πιμ πιριριμ πιμ, πιμ πιριρι πιμ, παμ παραρα παμ, παραπαπαμ, παραπαπαμ
Oxygen 4?

Εννοείται ότι έχω 4 εισητήρια.

:)

Ελπίζω να μπορέσω να του κλέψω το Synthex, το ARP 2600 και κάνα EMS Synthi A. Τα modulars δεν μπορώ να τα πάρω γιατί είναι πολύ βαριά ρε γμτ. :D

Έκλεισα εισιτήρια πριν καν κυκλοφορήσουν,πριν καν ξανασκεφτεί να παίξει ξανά εδώ ..

Πριν καν ....

:p

Τα δακτυλάκια εντωμεταξύ αριστερά δεν είναι δικά μου,του γάλλου είναι,στα νιάτα του  ;D ;D ;D

neeq είπε:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P

8)

Ήταν ίσως από τις πιο μαγευτικές βραδιές μου στην Αθήνα.......... απλά μαγεία! :o :o :o ;D

Ποιος πήγε ρε παιδιά στη συναυλία;

Πέιτε εντυπώσεις κανα βιντεάκι οτιδήποτε......... ;)

Ενα θα πω. Καθόλη τη διαρκεια του πιμ πιριριμ πιμ, το τραγουδουσα ετσι ακριβως, εκστασιασμενος "Πιμ πιριριμ πιμ, πιμ πιριριμ πιμ, παμ παραρα παμ, παραπαπαμ, παραπαπαμ "

Ο διπλανος μου με σιχτηρισε, αλλα εγώ ζουσα την παιδική μου ηλικία. Το live in hong kong ήταν το πρωτο σιντι που αγορασα. Πιμ πιριριμ πιμ 8)

η καλυτερη συναυλια που θα εχω παει ποτε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back