- Πόντοι
- 338
Όρμώμενος λοιπόν απο το πόστ συμφορουμίτη θέτω το παραπάνω ερώτημα ως ψηφοφορία για να δούμε τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις.
Έχουμε πάρει λοιπόν τα μηχανήματά μας και πάμε να στήσουμε για live.
Στο περίπου έχουμε τους ήχους μας έτοιμους και τελευταία στιγμή κάνουμε διορθώσεις για την προσαρμογή στο χώρο.
Μετά τί?
Υ.Γ 1: Εδώ σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω τη δουλειά που κάνουν οι ηχολήπτες στα μαγαζιά, ούτε έχω προσωπικά μαζί τους ;D
Υ.Γ 2: Να σας προλάβω οτι υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου πιτσιρικάδες με μικρή εμπειρία στον ήχο χρειάζονται επιβεβλημένα τη βοήθεια ενός έμπειρου για να αποδωθεί όσο καλύτερα γίνετε ο ήχος τους.
Αναμένω ψήφους και τοποθετήσεις και ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ.
Έχουμε πάρει λοιπόν τα μηχανήματά μας και πάμε να στήσουμε για live.
Στο περίπου έχουμε τους ήχους μας έτοιμους και τελευταία στιγμή κάνουμε διορθώσεις για την προσαρμογή στο χώρο.
Μετά τί?
Υ.Γ 1: Εδώ σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω τη δουλειά που κάνουν οι ηχολήπτες στα μαγαζιά, ούτε έχω προσωπικά μαζί τους ;D
Υ.Γ 2: Να σας προλάβω οτι υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου πιτσιρικάδες με μικρή εμπειρία στον ήχο χρειάζονται επιβεβλημένα τη βοήθεια ενός έμπειρου για να αποδωθεί όσο καλύτερα γίνετε ο ήχος τους.
Αναμένω ψήφους και τοποθετήσεις και ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: