• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

O Bob Dylan στην Αθήνα (29 Μαΐου)

raindog

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Μόλις μάθαμε ότι τελικά δε θα μας έρθει ο Neil Young, αποζημιωνόμαστε με το παραπάνω...

Εφόσον υπάρχει και στο επίσημο site του, μάλλον είναι σίγουρο ε;

http://www.bobdylan.com/#/tour/2010-05-29-terra-vibe-park

May 29, 2010 στο Terra Vibe Park

(ελπίζω να μη μας την κάνει όπως η Dionne Worwick)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αμαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κι εγω θα λειπω απο Ελλαδα τοτε... Αυτο ειναι γκαντεμια για εμενα.

Εσεις, χαρειτε το!!!!!!!!!

Εστω και έτσι που έχει καταντήσει (γέρασε πολύ και έσπασε και λογικό βέβαια είναι) θα πάω. Τρέχοντας.  ;D

Αυτό το λινκ είναι η μόνη ανακοίνωση που έχει βγεί?

Καλό πάντως.

πρίν περίπου 13 χρόνια που τον είδα ήταν - φυσικά - ήδη ένας μύθος και προχωρημένης ηλικίας, κι όμως συνεχίζει ακόμη το θηρίο...

σχεδόν πάντα παίζει χωρίς να πει λέξη στο κοινό, σχεδόν διαδικαστικά

θυμάμαι είχε ανοίξει τη συναυλία ο Vic Chestnut που πρόσφατα έφυγε...  :-\

:o

Φωτιά φέτος η Αθήνα.

Δεν τους είπε κανείς έχουμε οικονομική κρίση φέτος να ερχόντουσαν πριν 2 3 χρόνια :P

πολυ μαλακασα ομως βρε παιδι μου φετος και εχω αρχισει να εκνευριζομαι! :)

Αύριο ξεκινά η προπώληση και τα εισιτήρια είναι σε λογικές τιμές!!

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4569451

Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 39

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει
45

Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €

Προφανώς , κάποια εταιρεία θα αναλάβει την μεταφορά με λεωφορεία για Μαλακάσα, με το 10άευρω στανταρ ? Ξέρει κανείς ?

Παιδια εχω ακουσει πως εχει κανει πολλες διασκευες στα κομματια τ και δν ειναι ο classic bob dylan!!!!! ΙΣΧΥΕΙ???????????

Mr.P είπε:
Παιδια εχω ακουσει πως εχει κανει πολλες διασκευες στα κομματια τ και δν ειναι ο classic bob dylan!!!!! ΙΣΧΥΕΙ???????????
Βεβαίως και (θα) ισχύει. Ο Bob, σχεδόν πάντα, έπαιζε κάθε φορά διαφορετικά τα κομμάτια του  8)

Ναι όντως !

Θα έρθει μεταμφιεσμένος σε 70χρονο με σπασμένη φωνή που θα παίξει με ηλεκτρική κιθάρα και θα τραγουδήσει διασκευές του Dylan.

Προτείνω μποϋκοτάζ.

Κάποια κουβέντα από αυτούς που πήγαν θα την εκτιμούσα δεόντως.

Δυστυχώς (και δεν θα το αναλύσω), δεν πήγα..... :-[

Η συναυλία ήταν καταπληκτική.Βλέποντας απο κοντά τον Bob καταλαβαίνεις οτι τίποτα δεν είναι τυχαιο σ αυτην την ζωη.Για την μπάντα τι να πεί κανείς?? :o :o :o

Τα φωνητικά στην αρχή ήταν λίγο off (αναμενόμενο) με πολλά mumbles αλλά μετά το μισάωρο σαν να ζεστάθηκε, και βελτιώθηκαν πάρα πολύ.Στο ίδιο αυτο μισάωρο η ηχοληψία της φυσαρμόνικας είχε επίσης κάποια προβλήματα (ξ'υριζε υπερβολικά στα πρίμα και μπούκωνε στα μπάσσα) αλλά με την πάροδο του χρόνου διορθώθηκε.

Και μερικά τραγούδια για την ιστορία

Lay lady lay

Rainy day women

Stuck inside the mobile with the Memphis blues again

Like a rolling stone

Ballad of a thin man

All along the watchtower

Thunder on the mountain

Rolling and tumbling

Ballad of Hollis Brown (συγκλονιστικό)

Desolation row

I'll be your baby tonight

Just like a woman

Βγήκε ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα, δεν αντάλλαξε λέξη με το κοινό (όπως το συνηθίζει άλλωστε) παρα μονο στην παρουσίαση της μπάντας, τα κομμάτια ήταν αψογα εκτελεσμένα και γενικά ο επαγγελματισμός ήταν κυρίαρχο στοιχείο

Απο τις καλύτερες που εχω πάει

Ευχαριστούμε θείε Bob που μας (ξανα)θυμήθηκες εστω και τώρα.....

ΥΓ Από κοσμο το "παρκο" μου φάνηκε πιο γεμάτο στον Waters και στους Sabbath.

audiokostas είπε:
Κάποια κουβέντα από αυτούς που πήγαν θα την εκτιμούσα δεόντως.
Λοιπόν: Η συναυλία, όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε ακριβώς στην ώρα της, στις 21.30, η διάρκειά της ήταν σχεδόν 2 ώρες (14+2 κομμάτια). Αναλυτικό set list (από εδώ: http://www.bobdylan.com/#/tour/2010-05-29-terra-vibe-park)

#  Rainy Day Women # 12 & 35

#  Lay, Lady, Lay

#  I'll Be Your Baby Tonight

#  Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again

#  Just Like A Woman

#  Honest With Me

#  Desolation Row

#  Ballad Of Hollis Brown

#  Rollin' And Tumblin'

#  The Lonesome Death Of Hattie Carroll

#  Highway 61 Revisited

#  Workingman's Blues #2

#  Thunder On The Mountain

#  Ballad Of A Thin Man

#  Like A Rolling Stone

#  All Along The Watchtower

Όπως βλέπετε τα περισσότερα κομμάτια είναι από την περίοδο 64-69, 3 από την προηγούμενη δεκαετία, συν το Rollin' And Tumblin'.

Πιστεύω το αν θα άρεσε σε κάποιον η συναυλία έχει να κάνει κυρίως με το τι περίμενε από αυτή τη συναυλία. Με τη λογική αυτή, εμένα μου άρεσε περισσότερο απ’ ότι περίμενα.

Τα «αρνητικά»: (γνωστά και αναμενόμενα βεβαίως): η φωνή του δε του έβγαινε και δύσκολα καταλάβαινε κανείς τι έλεγε. Ξέροντας του στίχους απλά τα φανταζόμουν… Επίσης (όπως πάντα) δεν μίλησε καθόλου, εκτός από το τέλος που παρουσίασε την μπάντα και είπε κι ένα γεια ;)

Τα θετικά: ο bob έδειχνε να έχει κέφια. Ήταν αρκετά κινητικός, στα περισσότερα κομμάτια έπαιζε όργανο, σε ένα δυο κιθάρα (ηλεκτρική) ενώ είχε πάντα εύκαιρη τη φυσαρμόνικα. Η μπάντα πολύ καλή, επαγγελματική, κάποια θέματα με τον ήχο υπήρχαν βέβαια.

Σίγουρα δεν ήταν η συναυλία που με εντυπωσίασε αλλά ήταν ότι περίμενα, συν κάτι παραπάνω και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back