- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,813
Το αγαπημένο μου preset είναι το “UR Fender Super Reverb Clean 2”. Έχει ωραία μεσαία και δέχεται τα drive πετάλια μου εξαιρετικά. Μου αρέσει πολύ το πόσο λαμπερός είναι ο ήχος του με κιθάρες κάτω από 25". Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε κιθάρα και οποιοδήποτε πετάλι με αυτό, και να κόβει εξαιρετικά στο μιξ.
Εδώ είναι πώς ακούγεται καθαρό, με μερικά modulation effects. Παίζω με PRS SE Custom 24.
Και εδώ με drive πετάλια (D&M Drive, Angry Charlie, Dover Drive και Red Muck).
Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν καλό καθαρό ήχο που να συνεργάζεται καλά με πετάλια. Σε πολλές περιπτώσεις τα πετάλια ακούγονται σκοτεινά και θολά. Σε άλλες περιπτώσεις ακούγονται αρκετά καλά, αλλά ο καθαρός ήχος δεν είναι καλός, ενώ σε άλλες ακούγεται καλά μόνο με fender κιθαρες. Με αυτό το preset έχω καθαρό ήχο σε αποδεκτά επίπεδα, και βρώμικο που μου αρέσει πολύ.
Εδώ είναι πώς ακούγεται καθαρό, με μερικά modulation effects. Παίζω με PRS SE Custom 24.
Και εδώ με drive πετάλια (D&M Drive, Angry Charlie, Dover Drive και Red Muck).
Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν καλό καθαρό ήχο που να συνεργάζεται καλά με πετάλια. Σε πολλές περιπτώσεις τα πετάλια ακούγονται σκοτεινά και θολά. Σε άλλες περιπτώσεις ακούγονται αρκετά καλά, αλλά ο καθαρός ήχος δεν είναι καλός, ενώ σε άλλες ακούγεται καλά μόνο με fender κιθαρες. Με αυτό το preset έχω καθαρό ήχο σε αποδεκτά επίπεδα, και βρώμικο που μου αρέσει πολύ.