συμφωνώ,είναι λυπητερό αυτό που συμβαίνει,αλληλοσεβασμός,ήθος και αξιοπρέπεια, γίνετε λίγο πιο επιβλητικοί(με την έννοια τις μεγαλοπρεπειας και όχι τις επιβολής).λίγο πιο ίσοι,όλοι προς όλουςnihilnull είπε:χαχαχ τουλάχιστον Wow! έκανες edit γιατι η πρώτη σου απάντηση ήταν μνημείο αισχρότητας.
Είσαι γνωστή περίπτωση αγενέστατου τύπου που έχει ξεπατωθεί στις επιθέσεις επειδή κάποιος του είπε την αλήθεια: ότι δηλαδή ήταν επιπόλαιη / αφελής / πρόχειρη / μίζερη η επιλογή του να παρουσιάσει τη δουλειά του μέσα από ένα τόσο κακό κλιπ.Artofsound είπε:Κάποιος μάλλον δεν διαβάζει σωστά ...
Μπούμπη, αν έχεις την καλοσύνη (και βλέπεις στο ζητάω ευγενικά) μην το διαιωνίζεις αυτό, γιατί μου ρίχνεις 18 χρόνια κι είναι κρίμα να θεωρηθεί οτι προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος απέναντι μου. Και πολύ χειρότερο να αποδειχθεί οτι δεν είσαι κιόλας....
Επαναλαμβάνω, δεν τιμά το site η συμπεριφορά σου. Δεν σε έχω προκαλέσει (εν αντιθέσει με εσένα) κι εξ αρχής σου μιλάω πολύ ευγενικά. Αν ο σκοπός του site είναι να χλευάζετε και να (προσπαθείτε ανεπιτυχώς να...) κοροϊδεύετε και να το παίζετε ειδήμονες τότε οκ....που και πως διαγράψω τον λογαριασμό μου φίλε να ξεμπερδεύουμε...???
Διαβασα ολα τα παραπανω ποστ....και στην τελική δεν φταίνε αυτοι για τον ήχο!!
Ακριβως αυτο...τιποτε αλλο...Tthawth είπε:Και για να είμαστε δίκαιοι, φίλε artofsound δεν χρειαζόταν να απαντήσεις σε κάποιον εφόσον η άποψη του δεν πληρεί σοβαρά για εσένα κριτίρια όπως π.χ. ειναι η αντικειμενικότητα, η σοβαρότητα & ο σεβασμός. Με το να θικτείς απο τα λεγόμενα του Wow!, οδήγησες σε έναν πολύωρο αρνητικό κλίμα που υποβάθμισε τις υπόλοιπες καλες κριτικες που έγιναν. Λίγο περισσότερο μέτρο απο όλους χρειάζεται για να απολαμβάνουμε καλύτερα thread.
Φιλικότατα & με πολλή αγάπη προς όλους.
Εκεινο το livάκι ήταν εκτος μπαντας, με ποπ ελληνικοτατο ρεπερτόριο. Δεν συμμετείχα, αφού βρισκόμουν στην Άνδρο για διακοπουλες αλλα τα παιδιά παίξαν καλα όπως μου είπαν. Τους περιμένω να επιστρέψουν να τους περιποιηθώ.Artofsound είπε:Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για ένα Live σας, είχα μιλήσει με τον Γιώργο τον ντράμερ σας κάποια στιγμή. Τελικά βρήκατε ενισχυτή? Παίξατε? Όλα καλά? Εύχομαι και εγώ κάποια στιγμή να παίξουμε μαζί σε κάποιο live. (Εγώ δεν θα σας έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά έχω ακούσει την δουλειά σας και τα παιδιά από την μπάντα μου έχουν πει τα καλύτερα).
Ζωζστός. Άλλωστε ενας modulator προστατεύεται απο ένα είδος καταξίωσης μεσα σε αυτο το forum & δεν θα πρεπει να φοβάται τυχόν προσωπικές προσβολές απο όσα γράφονται. Ειναι προφανές οτι τον γνωρίζουν ακομα και προσωπικά πολλά άτομα στο noiz & δεν ειναι αναγκη πλεον να υπερασπίζεται την εικόνα του απο την όποια τυχαρπαστη αποψη εκφράστει απο ένα άτομο. Οι modulator εχουν αυτο το advantage.criss_mpleeth7 είπε:στην τελικη το χρέος σου το κανες και επισήμανες τα προβλήματα..ε, άστο εκεί κ γέλα μοχθηρά πισω απο το θρονο σου! ;D
Εγκράτεια, εγκράτεια!criss_mpleeth7 είπε:καλα αυτο μπορει να ειναι κ καταρα εδω που τα λεμε γιατι απο τη φυση τους καποιοι ΠΡΕΠΕΙ να απαντανε σε ολους κ σε ολα κατα 90%...μεταξυ των οποιων κ γω..![]()
Δώσε μας κάποια καλή στιγμή, κάποια καλή ηχογράφηση, κάποιο καλό jam -εστω και με μέτριο ήχο- και να είσαι σίγουρος ότι θα διαβάσεις εποικοδομητικά σχόλια για πως μπορείτε να ακουστείτε καλύτερα. Ο καθένας σας φαίνεται να μπορεί να παίξει σωστά. Και η φωνή φαίνεται να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς. Οργανωθείτε λοιπόν
Οχι ρε παιδια ! Τα πραγματα ειναι ακομα πιο απλα !!! Καποιος ο οποιος δεν εχει την ευχερια να τα σκασει σε ενα στουντιο για να ηχογραφησει ενα demo αλλα ουτε και την ευχερια να αγορασει σοβαρο εξοπλισμο για να γραψει στο home studio του αποφασιζει να σας μεταφερει τη δουλεια του γραμμενη σε μια καμερα (που ξερει εξαρχης οτι 8α τον αδικησει σε ηχο) και σας ζηταει ευγενικα να ξεπερασετε αυτο το σταδιο και να δειτε περα απο αυτο κατα ποσο σωστα αποδωσανε το κομματι που παιξανε και μουσικα και σκηνικα και οτι θελετε ! Και εσεις του την πεφτετε για το ατυχες μεσο προβολης της δουλειας του που επελεξε . Ε sorry δηλαδη που δε του περισσευε του τυπου μια πεντακοσαρου για να γλυκανει τα αυτακια σας ! Bottom line : Ειστε διατεθιμενοι να κανετε ενα βημα παραπερα και να προσπαθησετε να σχολιασετε το αποτελεσμα δεδομενων των συνθηκων ? ???boukas είπε:Τα πράματα είναι απλά. Ζητήθηκε μια άποψη για ένα κομμάτι που ανέβηκε. Μέσα σε αυτούς απάντησε και ο eye. Απλά με το στυλ του παρεξηγήθηκε, ενώ η ουσία των όσων λέει είναι τραγικά σωστή.
Τα θέμα είναι προτού θιχθούμε, να κοιτάξουμε πρώτα τι μας λέει ο άλλος και γιατί μας το λέει, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας, να μην ψάχνουμε για δικαιολογίες που στην τελική δεν λένε και πολλά και να τσαντιζόμαστε αργότερα.
Και για να πω την άποψή μου, ήταν ένα ατυχέστατο βιντεάκι για την προβολή της προσπάθειας που κάνει το γκρουπ. Απλά θα συμφωνήσω με αυτό:
Εχω την εντύπωση οτι το αρχικό μήνυμα του eye έχει υποστεί edit. Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει ήταν μεγαλύτερο & αρκετά μηδενιστικό. Οχι οτι επρεπε να δωθει μάχη, αλλα θα μπορούσε να θεωρηθει αρκετα προκλητικότερο για κάποιον ευερεθιστο.boukas είπε:Τα θέμα είναι προτού θιχθούμε, να κοιτάξουμε πρώτα τι μας λέει ο άλλος και γιατί μας το λέει, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας, να μην ψάχνουμε για δικαιολογίες που στην τελική δεν λένε και πολλά και να τσαντιζόμαστε αργότερα.![]()