- Πόντοι
- 1,848
[No message]
Ποιός σου είπε ότι δεν έχουν hand-made συναρμολόγηση;Waterfall-K είπε:...Ουτε εγω ηξερα οτι εχουν hand-made συναρμολογηση, αν και επρεπε να το φανταστω, η Clavia δεν ειναι καμια τεραστια εταιρεια τυπου Korg, Yamaha ή Roland να εχει αυτοματοποιημενα εργοστασια παραγωγης...
Αλήθεια? Και σε όλα τα μοντέλα? Πχ, ακόμα και στα lucina? (που θεωρητικά είναι πιο "φθηνά"?Μανώλης Χναράκης είπε:Ποιός σου είπε ότι δεν έχουν hand-made συναρμολόγηση;
Δεν έχει να κάνει ακριβό - φθηνό. Η συναρμολόγηση είναι hand-made. Για παράδειγμα:neeq είπε:Αλήθεια? Και σε όλα τα μοντέλα? Πχ, ακόμα και στα lucina? (που θεωρητικά είναι πιο "φθηνά"?
Δεν ξερω, μου φαινεται λιγο απιθανο η Roland να κανει hand-made συναρμολογηση στα παντα, λογω της ποσοτητας των παραγομενων προϊοντων αυτο θα ηταν αρκετα χρονοβορο...Μανώλης Χναράκης είπε:Δεν έχει να κάνει ακριβό - φθηνό. Η συναρμολόγηση είναι hand-made.
Στα πάντα όχι. Για παράδειγμα κάποιες πλακέτες είναι αναγκαστικά από "robot" αλλά όπως σε όλα περνάνε και αυτές από quality control όπου εκεί είναι άνθρωπος.Waterfall-K είπε:Δεν ξερω, μου φαινεται λιγο απιθανο η Roland να κανει hand-made συναρμολογηση στα παντα, λογω της ποσοτητας των παραγομενων προϊοντων αυτο θα ηταν αρκετα χρονοβορο...![]()
Επειδή βλέπω πως σου αρέσουν αυτά, δες σε πολύ γενικές γραμμές που υπάρχουν τα robot.Τα βίντεο είναι σχετικά παλιά. Για να μην γεμίζουμε τα βάζω σε παράθεση.Waterfall-K είπε:Μάιστα.......![]()