• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

None Other Live@Route 32 - Σάββατο 14 Ιανουαρίου

SpyrosCh

Μέλος
Πόντοι
28
Καλή -και μουσική- χρονιά Noiz!

Το άλλο Σάββατο λέμε να κατέβουμε προς Αθήνα μεριά και να σας παρουσιάσουμε μουσική στο Route 32 στην Αργυρούπολη. Αν δεν σας πέφτει πολύ μακρυά θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να τα πούμε από κοντά!

FB event: https://www.facebook.com/events/1700099696968003/

Καλή χρονιά και πάλι,

Σπύρος

poster_straight.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλώς να έρθετε.

Περαν απροόπτου θα είμαστε εκεί ..... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σπύρο,

Ξέρεις πόσο μου αρέσει η μουσική σου... Δυστυχώς το Λονδίνο είναι μακριά από τα Ελληνικά τεκταινόμενα κι έτσι δε μπορώ να έρθω, αν και ΠΟΛΥ θα το ήθελα...

Καλή τύχη και με το καλό το βίντεο να κυκλοφορήσει ευρέως παρακαλώ! ;)

Nikolas είπε:
Σπύρο,

Ξέρεις πόσο μου αρέσει η μουσική σου... Δυστυχώς το Λονδίνο είναι μακριά από τα Ελληνικά τεκταινόμενα κι έτσι δε μπορώ να έρθω, αν και ΠΟΛΥ θα το ήθελα...

Καλή τύχη και με το καλό το βίντεο να κυκλοφορήσει ευρέως παρακαλώ! ;)
Νικόλα, αλλοίμονο, η πρόθεση και μόνο μετράει - θα είναι σαν να είσαι εκει ;)

Μπαμπακώστα, θα τα πούμε εκει ;)

Και μετα απο αυτο το λαιβ πας κατ ευθειαν για Concours Eurovision de la chanson οπως σου εχουν πει και παλαιοτερα ;)

Ένα καταπληκτικό gig σαν το χθεσινό μας άφησε μια ωραία αίσθηση μέχρι σήμερα το πρωι. Δυστυχώς δεν ειχα καταφερει να πάω στο προηγούμενο ο Σπύρος έπαιξε με τους methexis αλλα αποζημιωθηκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ειδική μνεια πρέπει να γινει και στους μουσικούς που συνοδεψαν τον  Σπυρο αναλαμβάνοντας το δυσκολο έργο του να αποδώσουν με τριο όλο αυτό το μουσικο κειμενο που εχει ηχογραφηθει στους 3 δισκους του.

Ευχαριστη η συναντηση των συνφορουμιτών Evilnye, digisilence, gvour και auditoryDriving.

προσδοκώ επανάληψη.

Οπως τα ειπε παραπανω ο Αργυρης.

Μου φαινοταν πολυ δυσκολο αν οχι αδυνατο  να αποτυπωθει ζωντανα αυτο που κανει ο Σπυρος στα αλμπουμς του,ειδικα με ενα τριο.

Λαθος.

Εξαιρετικος-καθηλωτικος σε πολλα σημεια-ο Σπυρος,ολοι τους ως μπαντα τα εσπαγαν.

Ο ηχος επισης πολυ καλος και ξεκουραστος,απο εκει τουλαχιστον που ημασταν.

Ωραια ηταν που τα ειπαμε κι απο κοντα και με τον ιδιο αλλα και με τους καλους φιλους και συνφορουμιτες.

Ισως ο μονος που μπορει να απαντησει ειναι ο Σπυρος...

Η βραδια περασε δυσκολα. Δεν ηταν αυτο που περιμενα.

Απορω γιατι δεν το εχει αναφερει κανεις αλλος. Βγηκα απο τα ρουχα μου.

Τεραστια ελλειψη, παραλειψη, ονομαστε το οπως σας βολευει.

Μα που πας με τα ξηροκαρπια? Θες να σπασουμε κανενα δοντι?

Ποσες νομιζεις οτι θα πιουμε με τα απολιθωμενα φυστικακια.

Δεν υπηρχαν.... πατατακια. Ειναι δυνατον?

Κατα τα αλλα, το Νοιz ελαμψε δια της απουσιας του ενω εχει

συμφωνα με τα στατιστικα του

851439 μηνύματα σε 55312 θέματα από 27330 μέλη

Συνδεδεμένοι σήμερα: 114.

Περισσότεροι συνδεδεμένοι έως τώρα: 899 (18:00 - 28/10/13)

κι εκει βρεθηκαμε 5.....

Σπυρο σε ευχαριστουμε.

Με τη σειρά μου κι εγώ να πω πως χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε και από κοντά με τους κυρίους κυρίους digisilence και gvour, πολλά ευχαριστώ επίσης στον Αργύρη, την Εύη(που έκανε και τόοοσα χιλιόμετρα να μας δει) και τον Τάκη! Και να ζητήσω και δημόσια συγνώμη και από τον Πέτρο, καθότι τα πατατάκια ήτανε αυτά που έλαμψαν δια της απουσίας τους....

Περάσαμε υπέροχα και εις το επανιδείν, με εξτρά φαγώσιμα από το Lidl στο merch αυτή τη φορά ;D!

Trending...

Νέα θέματα

Back