- Πόντοι
- 638
Κάτι συζητιόταν για κάτω από $200 (συγκεκριμένα $175 street price). Οπότε ρεαλιστικά κάπου τόσο και σε ευρώ, στην Ευρώπη.plj667 είπε:χαχαχα προχθες το σκεφτομουνα οτι παιζει να βγαλουνε κανα πιο μικρο απο το M9...
καλη φαση...ποσο θα κανει ομως? ;D
Είναι τελείως άλλο πράγμα, απευθύνεται σ'αυτούς που θέλουν ένα "πολυπετάλι" στην πεταλιέρα τους (μαζί με τα αγαπημένα τους) και παίζει και τον δευτερεύοντα ρόλο του "backup rig" για ώρα ανάγκης ή όταν δεν θέλουμε να κουβαλάμε τη μάνα και τον πατέρα μας.mpikoz είπε:Με το που είδα το θέμα πέσαν τα μούτρα μου στο πάτωμα επειδή χθες παρήγγειλα την TL ST αλλά από ότι βλέπω η M5 σαν να μην είναι τόσο εύχρηστη όσο η TL βέβαια είναι και κάπως διαφορετικής φιλοσοφίας όργανα οπότε δεν τίθεται σύγκριση :![]()
Ακριβός. Το αντίστοιχο πλέων της TL είναι το podhd. Πάντως μέχρι και για σπίτι την βλέπω να μην είναι βολική η M5, βέβαια δεν έχω δει πώς λειτουργεί ακόμα.The Genius Loci είπε:Είναι τελείως άλλο πράγμα, απευθύνεται σ'αυτούς που θέλουν ένα "πολυπετάλι" στην πεταλιέρα τους (μαζί με τα αγαπημένα τους) και παίζει και τον δευτερεύοντα ρόλο του "backup rig" για ώρα ανάγκης ή όταν δεν θέλουμε να κουβαλάμε τη μάνα και τον πατέρα μας.![]()
Μου φαινετε υπερβολικα ακριβη ρε παιδια...200 ευρο πολλα δεν ειναι ?nickzero είπε:
Λάθος. Θα είναι ΜΟΝΟ οθόνη αφής, και θα πρέπει να παίζεις ξυπόλητος.harilatron είπε:Ακούω φήμες ότι θα τους αγοράσει η Apple και θα βγάλει την M-shuffle χωρίς οθόνη, με ένα κουμπή, 10 ήχους που θα αλλάζουν τυχαία και εύκολη αγορά νέων ήχων από iTunes.
ΕΝΑ είναι το Μ113!Βέβαια, όλα τα λεφτά θα είναι η ΕΠΟΜΕΝΗ κυκλοφορία της Line6, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα.
8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D
Παπάκι forevah! ;Ddmilo είπε:ΕΝΑ είναι το Μ113!
![]()