- Πόντοι
- 2,148
είχαμε δεν είχαμε.... ;D
Γεγονος,αλλα να πω την αληθεια το περιμενα,ο Μπιλ ειχε μουσικοτητα-μεγαλη υποθεση-και παρα το οτι δεν ασχολουταν πολυ οπως ειπε ο ιδιος(στο μυαλο ειναι η δουλεια)του βγαινουν πραγματα.Ομορφα.RayDTutto είπε:Και ένα ακόμα. Bill για πιο βελτιωμένος παίχτης στη σεζόν.
Συμφωνω, αλλα δεν ειχε καλο τελειωμα το σολο του. Περιμενα τουλαχιστον ενα χαχαχα.mpamps είπε:To 2o του cos_dr, τουλάχστον θεϊκό!
Κώστα, ΜΕΣΑ με τα χίλια για την ιδέα σου! Μου άρεσαν επίσης και οι δύο σου προσεγγίσεις σε πιάνο και φωνητικό αυτοσχεδιασμό!cos_dr είπε:Να αγοράσουμε ένα mini-bus και να πάμε Αμερική να κάνουμε περιοδείες, να παίζουμε στα bar, ξέρετε, Μισισίπι, Νέα Ορλεάνη, Ιλινόις, Φιλαδέλφεια, κάτω πετράλωνα, να φτιάχνουμε μοτοσυκλέτες για χαρτζιλίκι, να κάνουμε τσαμπουκάδες, να ζουμε σε μοτέλ. Το βράδυ θα φυλάμε και σκοπιά μην μας κλέψουν τις κιθάρες σας
Ευχαριστώ, ευχαριστώ, με μιια καλή κουβέντα για όλους είσαι ρε φίλε!gvour είπε:Ακομα και καποια που μπορει να φαινονταν λιγο παραξενα απο μονα τους,μεσα στο ολο ακουγονται μαμω,θα εχανε το πραγμα αν δεν υπηρχαν.
Την αληθεια λεω.X-minor είπε:Ευχαριστώ, ευχαριστώ, με μιια καλή κουβέντα για όλους είσαι ρε φίλε!
fixedcos_dr είπε:θα πρέπει να κάνουμε ένα σε στύλ we are stars, με φωνές και σόλο και με βιντεοκλίπ.
Να το γράψει μόνο κανας καλός από τους τραγουδοποιούς που έχουμε και τα άλλα θα τα βρούμε.
Για κουίνσι τζόουνς έχουμε τον chief
Αν φτιάξει και το video ο LK καθαρίσαμε.
Εισαι πολυ μπροσταgvour είπε:Την αληθεια λεω.
Σκεψου το ως εξης Ξ.
Εχεις μια πιατελα γεματη εκλεκτα λουκανικα,διαφορετικα.
Με τις "αρμοζουσες"μπυρες και την κοπελια που τις σερβιρει να ειναι "κουφετο"-ιδανικο μπακγκραουντ-ολα θα σου φανουν νοστιμα.
Διαφορετικα μεν,νοστιμα δε. ;D ;D ;D
ακομα και στα background ;Dgvour είπε:Στις μπυρες η στα λουκανικα?
Εμενα εννοεις? ή υπαρχει κι αλλος?Αν εννοεις εμενα, ναι το ξερω οτι χρειαζομαι μια tele ομως .... καλομαθα πιτσιρικος με μια 50's (που μου ειχε αφησει για αρκετο καιρο ο ιδιοκτητης της) και απο τοτε δεν εχω παιξει με καμια που να πω αχχχχ τι ειναι αυτο.RayDTutto είπε:Εγώ ένα θα πω.
Σπύρο χρειάζεσαι μια telecaster.
Aυτο νομιζω ειναι το δυσκολο κομματι της υποθεσης,η βρωμικη δουλεια.LK είπε:Μπράβο σε όλους.
Ηταν πολύ καλό το αποτέλεσμα. Ειλικρινά.
Τριπλό μπράβο και στον yameth 1ον για τον κόπο, 2ον για το mix και 3ον για την επιλογή της σειράς (πολυ βασικό) .
Μπα...με ενα χιλιαρικακι φτιαχνεις partscaster ΜΠΟΜΠΑΚαι φοβαμαι οτι αν το πω, θα ειναι για καμια Tele που θα πρεπει να πουλησω κανενα οικοπεδο (απο αυτα που δεν εχω) για να την αποκτησω.