Noiz jam - Back to the 80's

Σας ευχαριστώ πολυ για τα καλά λόγια παιδιά, το φχαριστήθηκα αυτό το jam. Κι εμένα μου άρεσαν όλα ως τώρα, αλλα το αγαπημένο μου ειναι του @billaraskats27. Τρομερό φρασεολόγιο και licks μπράβο ρε φίλε! Δηλωνω φαν και θέλω tab!
Με δουλευεις?! χα χα. Μολις ακουσα το δικο σου μου επεσαν τα σαγονια! Εχει τετοια συνεχεια κ ειναι τοσο αυθορμητο που αν ειχα χρονο θα το παλευα μεχρι να το βγαλω τρανσκριψιον!! Οποτε κ γω θελω tab!!!?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν ανεβάζει συχνά ο jimmy, αλλά όταν το κάνει, κάθε του νότα έχει ξεχωριστό ήχο. Πρώτη φορά τον είχα ακούσει σε κάτι τεστ μαγνητών (ή χορδών) που έκανε και έπαθα (χοντρή) πλάκα με ήχο και παίξιμο.

Σιγουρα απο τις καλύτερες πένες του φόρουμ.

Με δουλευεις?! χα χα. Μολις ακουσα το δικο σου μου επεσαν τα σαγονια! Εχει τετοια συνεχεια κ ειναι τοσο αυθορμητο που αν ειχα χρονο θα το παλευα μεχρι να το βγαλω τρανσκριψιον!! Οποτε κ γω θελω tab!!!?
Δε χρειάζεται να το "κουράζουμε". 

Tab θα δώσετε και οι 2.

Ή μήπως καλύτερα και οι 6 "επίλεκτοι"?

Ωραίο του @JimmyPap και μου αρέσει και ο ήχος, 80's τελείως.

Εύγε!!!!!

Λοιπόν βάζω και εγώ για το καλό της συμμετοχής, στηρίζοντας ανέκαθεν ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης του noiz κάθε πρωτοβουλία τζάμ, διαγωνισμών, μπυροποσίας, λασπομαχιών κλπ.................?

Ελπίζω να έχει κι άλλες συμμετοχές πολλές, να βάλουν όλοι ακομπλεξάριστα?, μια παρέα είμαστε,  να ακούσουμε ωραία πράγματα να διασκεδάσουμε τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε χαχαχαχαχαχαχαχαχα

noiz jam 80s cos.mp3

Attachments

Όχι φίλε ειλικρινά...όταν το άκουσα είπα τι παιχταράς! Ειδικά το πρώτο μισό είναι για σεμινάριο, είναι φανταστικό το πόσο "εύστοχο¨είναι από άποψη note choice στα δικά μου αυτιά. Ντάξει στην κορύφωση θα ήθελα λίγο περισσότερα αλλά αυτό είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Και πάλι μπράβο και είναι τιμή μου που σου άρεσε το δικό μου σολο.

Σιγουρα απο τις καλύτερες πένες του φόρουμ.

Με τιμούν τα γραφόμενά σου και με τιμάτε όσοι πατήσατε "συμφωνώ" ,αν και δεν είναι αλήθεια σε καμία περίπτωση ?

Ωραίο του @JimmyPap και μου αρέσει και ο ήχος, 80's τελείως.

Εύγε!!!!!

Ναι η αλήθεια είναι το κυνήγησα πολύ να ακουστώ 80's διότι γενικά είμαι πολύ μοντέρνος παίχτης και καθόλου κολλημένος στα 80's. Είναι τελείως επιτηδευμένο

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

Ο βήχας και ο καλός κιθάριστας δεν κρύβεται, λέει η παροιμία...

Ναι η αλήθεια είναι το κυνήγησα πολύ να ακουστώ 80's διότι γενικά είμαι πολύ μοντέρνος παίχτης και καθόλου κολλημένος στα 80's. Είναι τελείως επιτηδευμένο

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 
Είναι πολύ καλό, το άκουσα πολλές φορές να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να κρίνω τον κιθαριστικό εξοπλισμό και τη διαμόρφωση τεχνικά γιατί είμαι άσχετος από ηλεκτρική, αλλά κρίνοντας το ακουστικά και όπως το έπαιξες  το βρίσκω θεαματικό. Εξαιρετικός, και πολύ πως το λένε καθαρό notation καλά ήξερα πως είσαι πάρα πολύ καλός, έχω ξαναακούσει από παλία χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όχι φίλε ειλικρινά...όταν το άκουσα είπα τι παιχταράς! Ειδικά το πρώτο μισό είναι για σεμινάριο, είναι φανταστικό το πόσο "εύστοχο¨είναι από άποψη note choice στα δικά μου αυτιά. Ντάξει στην κορύφωση θα ήθελα λίγο περισσότερα αλλά αυτό είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Και πάλι μπράβο και είναι τιμή μου που σου άρεσε το δικό μου σολο.
Σ'ευχαριστω για τα κοπλιμεντα! Στο πρωτο μισο κ στο πρωτο κυκλο του δευτερου υπηρχε ορεξη! Μετα το εκλεισα κ οταν  ξανανοιξα το προτζεκτ εβαλα οτι να'ναι χωρις να κοιταω αν προχωραει το πραγμα η αν κολλαει. Για την ακριβεια το ανοιξα αλλες τρεις φορες χωρις να εχω πολυ χρονο κ καθε φορα εβαζα κ απο εναν κυκλο χωρις να το ακουω πλεον σαν συνθεση, τι εχω παιξει πριν κ χωρις να εχει συνεχεια. Καποια στιγμη ειπα ανεβασε το τωρα γιατι αλλιως θα καθεται. Κ  οσες φορες το εχω ακουσει απο το 0:56 κ μετα θελω να το κλεισω.. χα χα

Το δικο σου φιλε Τζιμ οπως ειπα οχι απλα μου αρεσε το λατρεψα!! Εκτος απο τον αυθορμητισμο που εχει κι εκτος απο το πως εξελισσεται, εχω παθει πλακα με το touch σου.Μεγαλος παιχτης! 

Το δικο σου φιλε Τζιμ οπως ειπα οχι απλα μου αρεσε το λατρεψα!! Εκτος απο τον αυθορμητισμο που εχει κι εκτος απο το πως εξελισσεται, εχω παθει πλακα με το touch σου.Μεγαλος παιχτης! 

Χαχα εντάξει μην το ξαναπείς γιατί μπορεί να το πιστέψω χαχαχα ? 

Άντε που είναι οι υπόλοιπες συμμετοχές να ακούσουμε τίποτα νέο!

Εκτος απο τον αυθορμητισμο που εχει κι εκτος απο το πως εξελισσεται, εχω παθει πλακα με το touch σου.

Να συμπληρώσω το εξαιρετικό storytelling, και το πώς το δομεί, ξεκινώντας με ξεκάθαρο θέμα, το οποίο εξελίσσει μαεστρικά σε σόλο, το οποίο μετά την κορύφωση πάλι μαεστρικά αφήνει να ξεκουραστεί κλείνοντας.

Και πάλι μπράβο σου.

Πόνος! Αυτή τη στιγμή τα δάχτυλά μου "κλαίνε"...Ελπίζω να άξιζε τον κόπο...Εγώ το ακούω έτσι κι έτσι...Αλλά δεν έχω κάτι καλύτερο αυτή την περίοδο.

LTD EC-1000 --> Kemper --> Scarlett 6i6 --> Logic

Noiz80sJam-mpamps.mp3

Attachments

@billaraskats27 Γεια σου ρε Πιλάρα με το αβανταδόρικο παίξιμο! Καιρό είχα να σε ακούσω!?
Θενξ Γιωργη! Αν κ θα μου εκανες χαρη τα τελευταια 20 δευτερολεπτα να τα ειχες στο mute! Ακουγονται λιγο καλυτερα ετσι! χα χα?

Θενξ Γιωργη! Αν κ θα μου εκανες χαρη τα τελευταια 20 δευτερολεπτα να τα ειχες στο mute! Ακουγονται λιγο καλυτερα ετσι! χα χα?
Έλα ρε, μια χαρά είναι! Σούπερ! Αν έχεις ακόμη καλύτερες ιδέες, το πρόννντζεκτ το έχεις εκεί, δεν το έχεις; Άνοιξε και δως του!

Καλησπέρα παίχτες, 

Πολύ ωραίες συμμετοχές σε όλους μπράβο, είμαι νέο μέλος και είπα να στείλω και γω τη δικιά μου αν και δεν είμαι ο πιο τεχνικός κιθαρίστας ήταν πολύ ωραίο το backing track κ το concept.

Signal chain:

Fender MIJ strat -> Presonus audiobox -> TSE tubescreamer vst -> LePou Lextac amp vst ->delay vst-> ML sound lab "best IR in the world"

80s noiz jam -Babis66.mp3

Attachments

Ωραία είσοδο έκανες στο φόρουμ!

Πολύ μελωδικός και με ωραίο ήχο. Εύγε.

Η διαδικασία υποβολής επεκτείνεται μέχρι την Παρασκευή 24/9.

Ψηφίζουμε μέχρι και την Κυριακή μεσάνυχτα.

Το τελικό μιξ θα ανέβει τη Δευτέρα 27. 

Ας δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα και γι αυτούς που το σκέφτονται ακόμα.

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη απο τους ανυπόμονους αλλά προέκυψε μια σοβαρή μετακόμιση απο βδομάδα και το στούντιο θα είναι αδρανές. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back