Noise Promotion Company

Τα μέλη:

Γιώργος 'Μπαντούκ' Αποστολάκης

Αλέξης Αποστολάκης

Θόδωρος 'Ευκάλυπτος' Κονκουρής

Το '84. Έβγαλαν δύο άλμπουμς και διαλύθηκαν. Όλοι ακολούθησαν μουσικές πορείες.

Ένα από τα αγαπημένα μου συκροτήματα.

Τους έχω αναφέρει και γω παλαιότερα. :)

Ακούγεται πως το δυνατό τους χαρτί ήταν τα live.

Κοίτα αν έχεις τόσο δυνατό rhythm section και τον Μπαντούκ φρόντμαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην έχεις καταπληκτικά λάιβ. Θυμάμαι κάτι βράδια, παλλόταν η "Σελήνη" στη Θεσσαλονίκη από το groove που βγάζανε...

RayDTutto είπε:
Κοίτα αν έχεις τόσο δυνατό rhythm section και τον Μπαντούκ φρόντμαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην έχεις καταπληκτικά λάιβ.
Ο Μπαντούκ είναι απ'τους πιο αξιόλογους κιθαρίστες της Ευρώπης, κατά την γνώμη μου. Η "τρέλα" και η δημιουργικότητα αυτού του ανθρώπου απλά δεν τελειώνουν.

Θυμάμαι κάτι βράδια, παλλόταν η "Σελήνη" στη Θεσσαλονίκη από το groove που βγάζανε...
Η ύπουλη προσπάθειά σου να μας κάνεις να ζηλέψουμε, όλους εμάς που δεν τους προλάβαμε, στέφθηκε με επιτυχία. ;D

Χαίρομαι που ζηλεύεις όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή καταφέρνεις να φανταστείς τι έβγαζε λάιβ ένα τέτοιο "γκρουπάκι" τριών ανθρώπων...

Πολύ ωραία Post Punk μπάντα και όχι μόνο. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχει ακόμη τις δισκογραφικές τους δουλειές σε δίσκους βινυλίου (δεν γνωρίζω αν κυκλοφόρησαν ποτέ σε cd).

Τους είχα δει αρκετές φορές, ήταν πραγματικοί δυναμίτες. Power trio  σε στυλ Jam-  από πλευράς δυναμισμού. Μια φορά είχαμε παίξει και μαζί σε ένα κλαμπ στη Συγγρού, το cat's meow  αν θυμάμαι καλά.

Αν και τα χρόνια που έπαιζαν εγώ σπούδαζα Θεσ/νίκη, τις περισσότερες φορές τους είχα δει στην Αθήνα, μια και τα Π-Σ-Κ, πάντα κατηφόριζα ;D

Εκείνα τα χρόνια για μένα η Θεσσαλονίκη είχε τα καλύτερα γκρουπ. Οι Τρύπες, τα Μωρά, οι Νόιζ, μπάντες ολοκληρωμένες με δισκογραφία και δυνατά λάιβ, όχι σα και μας τους χαμουτζίδες  ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back