- Πόντοι
- 18
Stoyo με τη Stoya έχεις καμία σχέση? :-*
-πι για για γιούπι γιούπι γιαSatanas είπε:Γιου
Επιτέλους, να μπει λίγη τάξη εδώ μέσα. Μόνο τελεκάστορες και ρόλιν στονζ από δω και πέρα.Άλλο ένα σοβαρό θέμα που οι γνωστοί άγνωστοι καλαμπουρτζήδες θα το κάνουν κώλος :-*
:-*Stoyo είπε:4 κοινα γραμματα
φεύγεις λίγο από το χρόνο.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Walk of life, το πρωτο αιμα.
Be, bop, a, lua, baby, what I say?!?
Ειναι θεμα του Audacity, οταν ηχογραφω με το κινητο επιβεβαιωνω πως δεν εχω θεμα με τον χρονο.cos_dr είπε:φεύγεις λίγο από το χρόνο.
μήπως ο χρόνος φεύγει από εσένα?
έχεις latencyΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ειναι θεμα του Audacity, οταν ηχογραφω με το κινητο επιβεβαιωνω πως δεν εχω θεμα με τον χρονο.
I 'm already crying.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:cryyyyy little sister!
Εεεεεε, τι λες!!!!!!!!!!!otto## είπε:με 2 μικρες και 5 μεγαλες απο λιντλ δοκιμασες;
Πάρε gps :-*Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Νικ δε τρικ δε γκρικ δε στριτ, σε θελουμε πισω να μας δειξεις τον δρομο!
καλύτερα.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Δεν μπορω να υπηρετησω καλα τραγουδι μονος μου ακομα, και αντ' αυτου τραγουδησα πανω απ'τον Γιαννη τον Φαρνχαμ. Ελπιζω να σας αρεσει παραπανω απο αλλες φορες.
Two strong hearts - John Farhham
We've got two strong hearts
We stick together like the honey and the bee
You and me
We've got two strong hearts
Reaching out forever like a river to the sea
Running free
"Love is life. All, everything I understand, I understand only because I love."
- Leo Tolstoy
Εντάξει, σίγουρα κάτι ήξερε για να σε βάζει από πίσω. ;D ;D ;D ;Dcos_dr είπε:ένας κολλητός που ήξερε με έβαζε απο πίσω του
ενταξει ελιωσα. αυτα ειναι πραγματικα πολιτικα μυνήματα.cos_dr είπε:καλύτερα.
Μου θυμίζεις μια εποχή που πηγαίναμε για σκί στον παρνασσό με φίλους (μια παρέα κομμουνιστών με τζιπάκια, ντυμένοι με ακριβές μάρκες και πανάκριβο εξοπλισμό και γκόμενες στην πένα) και εγώ επειδή δεν ήξερα σκι χριστό, πήγαινα μόνος μου και μετραγα 25 τούμπες την κατεβασια, όμως ένας κολλητός που ήξερε με έβαζε απο πίσω του τον κράταγα και πηγαίναμε γαμάτα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα